QUOTE(lilia @ 2008 10 24, 11:50)
O štai va, mano kūrinėlis:
Belkaa o kur radai tų karoliukų, jeigu ne paslaptis

ir mes norim.....
Labai labai gražutis peliukas
O karoliukų radau Šiauliuose siūlų parduotuvėlėj pietiniame rajone, bet man atrodo turėtų būti tose parduotuvėse, kur prekiaujama biserio karoliukais, nes mes su pardavėja ieškojom juodų karoliukų su didele skyle ir radom čekiško stiklo, kaip man atrodo, tokie, kur į tuos žvėriukus įneria. Kažkas buvo įdėjęs vaizdo klipuką, kur parodyta kaip nerti, tai va tokie tie karoliukai, aš nufotografavau, bet labai prastai matosi

Už tokį maišelį 1 Lt
QUOTE(Brno @ 2008 10 24, 13:05)
Super, kuo mūsų daugiau, tuo entuziazmas dirbti didesnis

būtinai parodyk kas gausis.
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 16:07)
Oi, ačiū labai u nuorodas, jos visada laaaabai laukiamos, mes gi visos kaupimo manija sergam, manyčiau
Rodyk greičiau tas akytes, ir, beje, kokių ir kur ten tų karoliukų radai? Dauguma amigurumių yra su karoliukais, bet aš dar nebandžiau.
Tikrai, ačiū už nuorodas, nes tiek idėjų pasisemiu, bet smagiausia žiūrėti į mūsų visų darbelius, o ne kokių užsieniečių
Akytes rodau

bet į meškiuką dar nežiūrėkit - nebaigtas ir šiaip nepavykęs bišky
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 19:25)
Taigi viską ir rodau, kai ti padarau ką: kiškiuką rodžiau, dabar katiniuką, dabar megsiu šuniuką, vėl parodysiu. (Dar juk reikia ir siuvinėti, ir dėžutes daryti, ir meškius siūti...)
Va, su meškiukais tai ten smagu

Galėtumėm ir mes čia ką nors tokio pasidaryti, pavyzdžiui katinėlių Kitty, ką manot?
Nu o aš rodau savo varlę
O čia dar zuikį "ale" patobulinau, mano sūnučiui labai reikia, kad jis stovėtų, tai prisiuvau kojas, ir snukutį dar padariau. Bet dabar man jis tikrai, kaip
Zhuvycia minėjo į lietuvišką zuikį panašus paliko, o ne į amigurumį
...pažadėk tiek, kiek gali padaryti, o tada padaryk daugiau negu pažadėjai...