Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

Oi kaip uzkretei nauju virusu Zhuvycia doh.gif wub.gif thumbup.gif
Kazkada buvau radus nuorodu su katineliu Kitty, susidejau i kompa ir raminau save, kad nersiu kada jeigu dukryte turesiu. Bet dabar tai jau viskas aisku - teks nerti ir berniukui - juk ne tik Kitty galima sumeistrauti, tiek variantu ir schemu cia pridejot doh.gif
Kita savaite turesiu laisvu dienu, tai jau aisku, ka veiksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tengene @ 2008 10 23, 19:48)
Na jau grožis koks šių padarėlių, pamačius pas jus juos pagooglinau, ir va ką radau  gal pravers  bigsmile.gif
amigurimi
ir čia rasit
daug žurnalų su šias mielas padariukais, ir su instrukcijom tokiom pradedančiosm kaip aš  rolleyes.gif

Oi, ačiū labai u nuorodas, jos visada laaaabai laukiamos, mes gi visos kaupimo manija sergam, manyčiau ax.gif Pradėk ir tu ką nors nerti, pamatysi, visai nesunku mirksiukas.gif

QUOTE(belkaa @ 2008 10 23, 22:10)
Sveikos, prisižiūri grožių ir tik norisi dirbti, dirbti...  užvaldė dabar mane nėrimas  biggrin.gif
Galiu pasigirti, kad radau karoliukų akytėms, tokių, kur naudoja tokiems gyvūniukams, kol kas dar meškiuko galva nebaigta, bet atrodo tie karoliukai tai super  thumbup.gif kai pabaigsiu - įdėsiu. Dar varliuką esu padarius, bet neturiu fotoaparato nufotografuoti  rolleyes.gif

Rodyk greičiau tas akytes, ir, beje, kokių ir kur ten tų karoliukų radai? Dauguma amigurumių yra su karoliukais, bet aš dar nebandžiau.

QUOTE(lilia @ 2008 10 24, 10:20)
Sveikos iš ryto, kokie gražus jusų amiguriumiukai  bigsmile.gif  wub.gif
O štai va, mano kūrinėlis:

Oi, koks fainas peliūnas thumbup.gif Ale aš nesuprantu, kaip jūs taip iš galvos sugebat kažką padaryti? Aš tai tik pagal instrukcijas... verysad.gif

QUOTE(Brno @ 2008 10 24, 11:35)
Oi kaip uzkretei nauju virusu Zhuvycia  doh.gif  wub.gif  thumbup.gif
Kazkada buvau radus nuorodu su katineliu Kitty, susidejau i kompa ir raminau save, kad nersiu kada jeigu dukryte turesiu. Bet dabar tai jau viskas aisku - teks nerti ir berniukui - juk ne tik Kitty galima sumeistrauti, tiek variantu ir schemu cia pridejot  doh.gif
Kita savaite turesiu laisvu dienu, tai jau aisku, ka veiksiu  biggrin.gif

Gerai gerai, tokie virusai labai naudingi mirksiukas.gif Kai ką nors nunarpliosi, parodysi gi?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 13:37)
Gerai gerai, tokie virusai labai naudingi  mirksiukas.gif  Kai ką nors nunarpliosi, parodysi gi?

Butinai pasigirsiu, jau net issirinkau ka narpliosiu ax.gif Tik galvoju ar ne per placiai uzsimojau kaip pirmam kartui rolleyes.gif
O ir pati lyg zadejai parodyt saviskius grozius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 10 24, 16:23)
Butinai pasigirsiu, jau net issirinkau ka narpliosiu  ax.gif  Tik galvoju ar ne per placiai uzsimojau kaip pirmam kartui  rolleyes.gif
O ir pati lyg zadejai parodyt saviskius grozius?  4u.gif

Taigi viską ir rodau, kai ti padarau ką: kiškiuką rodžiau, dabar katiniuką, dabar megsiu šuniuką, vėl parodysiu. (Dar juk reikia ir siuvinėti, ir dėžutes daryti, ir meškius siūti...)
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2008 10 24, 11:50)
O štai va, mano kūrinėlis:
Belkaa o kur radai tų karoliukų, jeigu ne paslaptis  ax.gif  ir mes norim.....  blush2.gif  4u.gif

Labai labai gražutis peliukas wub.gif
O karoliukų radau Šiauliuose siūlų parduotuvėlėj pietiniame rajone, bet man atrodo turėtų būti tose parduotuvėse, kur prekiaujama biserio karoliukais, nes mes su pardavėja ieškojom juodų karoliukų su didele skyle ir radom čekiško stiklo, kaip man atrodo, tokie, kur į tuos žvėriukus įneria. Kažkas buvo įdėjęs vaizdo klipuką, kur parodyta kaip nerti, tai va tokie tie karoliukai, aš nufotografavau, bet labai prastai matosi doh.gif Už tokį maišelį 1 Lt
user posted image

QUOTE(Brno @ 2008 10 24, 13:05)
Oi kaip uzkretei nauju virusu Zhuvycia  doh.gif  wub.gif  thumbup.gif
Kazkada buvau radus nuorodu su katineliu Kitty, susidejau i kompa ir raminau save, kad nersiu kada jeigu dukryte turesiu. Bet dabar tai jau viskas aisku - teks nerti ir berniukui - juk ne tik Kitty galima sumeistrauti, tiek variantu ir schemu cia pridejot  doh.gif
Kita savaite turesiu laisvu dienu, tai jau aisku, ka veiksiu  biggrin.gif

Super, kuo mūsų daugiau, tuo entuziazmas dirbti didesnis bigsmile.gif būtinai parodyk kas gausis.

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 16:07)
Oi, ačiū labai u nuorodas, jos visada laaaabai laukiamos, mes gi visos kaupimo manija sergam, manyčiau  ax.gif 
Rodyk greičiau tas akytes, ir, beje, kokių ir kur ten tų karoliukų radai? Dauguma amigurumių yra su karoliukais, bet aš dar nebandžiau.

Tikrai, ačiū už nuorodas, nes tiek idėjų pasisemiu, bet smagiausia žiūrėti į mūsų visų darbelius, o ne kokių užsieniečių wub.gif
Akytes rodau smile.gif bet į meškiuką dar nežiūrėkit - nebaigtas ir šiaip nepavykęs bišky blush2.gif
user posted image

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 19:25)
Taigi viską ir rodau, kai ti padarau ką: kiškiuką rodžiau, dabar katiniuką, dabar megsiu šuniuką, vėl parodysiu. (Dar juk reikia ir siuvinėti, ir dėžutes daryti, ir meškius siūti...)

Va, su meškiukais tai ten smagu drinks_cheers.gif Galėtumėm ir mes čia ką nors tokio pasidaryti, pavyzdžiui katinėlių Kitty, ką manot? rolleyes.gif

Nu o aš rodau savo varlę
user posted image

O čia dar zuikį "ale" patobulinau, mano sūnučiui labai reikia, kad jis stovėtų, tai prisiuvau kojas, ir snukutį dar padariau. Bet dabar man jis tikrai, kaip Zhuvycia minėjo į lietuvišką zuikį panašus paliko, o ne į amigurumį ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 14:37)
Oi, ačiū labai u nuorodas, jos visada laaaabai laukiamos, mes gi visos kaupimo manija sergam, manyčiau  ax.gif  Pradėk ir tu ką nors nerti, pamatysi, visai nesunku  mirksiukas.gif

pradėsiu iškart kai tik batukus lelkinui baigsiu blush2.gif ir kabliuką didesnį nusipirksiu , nes su savo galvažudžių banda turiu laiko tik vakare kai visi miega blush2.gif
Zhuvycia o kaip tu su visa kopmanija dar laiko tokiems mielems rankdarbiasm randi , tai man jau mistika rolleyes.gif
QUOTE(belkaa @ 2008 10 24, 22:13)

nerealu, labai gražūs amiguriukai
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Fainuoliški tie amigurumiai wub.gif Man ir tie mažiukai žaisliukai patinka, bet vis neprisiruošiu pabandyt, atrodo sudėtingai, o dabar visus siūlus išsiunčiau į lt doh.gif
Radau čia tokią nuorodėlę su keliais amigurumiais ir parodyta kaip nert.
http://picasaweb.goo...z05/Amigurimi6#
ir dar viena
http://picasaweb.goo...05/Amigurimi10#

jei rasiu daugiau - pasidalinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 26 spalio 2008 - 11:21
http://picasaweb.goo...istaAmigurimi2#

Ir čia jų laaaabai daug blink.gif
http://picasaweb.google.lt/rocyo2006

tik pasiimkit iš karto jei kas patinka, nes labai greit šiuos albumus uždar verysad.gif
Atsakyti
Zhuvycia, ar galetum dar pakonsultuoti del japonisku schemu? ax.gif
Tavo deka praktiskai viska issisifravau 4u.gif Tik dabar susiduriau su dviem simboliais, kuriu nelabai ikertu: vienas tusciaviduris trikampukas, smailu galu zemyn, o kitas toks pats trikampis, tik juodas?
Atsakyti
belkaa, labai nuostabūs tavo amigurumiukai, tikrai tie karoliukai labai tinka, aš lyg panašius turiu kažkur, reiks pabandyti, o tai man vis problema su veidais. O kiškiukas tavo tai ne toks jau ir lietuviškas, ištirųjų man jis baaaisiai gražus, ir kojytes gerai kad primezgei, labai fainiukas, tikrai. Ir varlytė čiotka, tik gal irgi kojų reiktų jai? g.gif

QUOTE(Tengene @ 2008 10 25, 14:15)
pradėsiu iškart kai tik batukus lelkinui baigsiu  ir kabliuką didesnį nusipirksiu , nes su savo galvažudžių banda turiu laiko tik vakare kai visi miega
Zhuvycia o kaip tu su visa kopmanija dar laiko tokiems mielems rankdarbiasm randi , tai man jau mistika  rolleyes.gif

Ai, čia visai ne mistika, kaip tik amigurumiukus megzti ir lengviausia, vienas kamuoliukas siūlų, vąšelis ir ant kokios špargalkės schema. Vaikučiai sau žaidžia ką, o aš kampe susiraičius narplioju.

QUOTE(Vaidullka @ 2008 10 26, 12:19)
Fainuoliški tie amigurumiai Man ir tie mažiukai žaisliukai patinka, bet vis neprisiruošiu pabandyt, atrodo sudėtingai, o dabar visus siūlus išsiunčiau į lt  doh.gif
Radau čia tokią nuorodėlę su keliais amigurumiais ir parodyta kaip nert.
http://picasaweb.goo...z05/Amigurimi6#
ir dar viena
http://picasaweb.goo...05/Amigurimi10#

jei rasiu daugiau  - pasidalinsiu

Oi, kaip ačiū už nuorodas, labai jos visada būna įdomios. Ačiū labai labai.

QUOTE(Brno @ 2008 10 26, 14:48)
Zhuvycia, ar galetum dar pakonsultuoti del japonisku schemu?
Tavo deka praktiskai viska issisifravau Tik dabar susiduriau su dviem simboliais, kuriu nelabai ikertu: vienas tusciaviduris trikampukas, smailu galu zemyn, o kitas toks pats trikampis, tik juodas?

O, kap smagu, jos tik pradzioje atrodo labai baisios, japoniskos schemos, paskui ziuri, kad visai ir aiskios. Gaila tik, kad nesuprantam ten visokiu parasymu kaip susiuti, gal dar kokiu gudrybiu, tada jau reikia paciai aiskintis. O zinok, tu tavo minetu zenkliuku tai as dar niekas nemaciau. Šiaip juodas trikampiukas buna paprastai reiškia spurgelį, ten kur iš vienos akutės išmezgami ne iki galo 3-5 stulpeliai su užmetimu ir vėl sumezgami kartu, o tuščias trikampėlis - 3-5 kilpučių pynutė, įmegzta į pirmąją akutė, gaunasi irgi pumpurėlis toks. Bet čia tik visokių servetėlių europietiškose schemose. Geriausia būtų, jei parodytum tą schemą ir tai, kas iš jos turi gautis, gal tada visos bendrai suprasime?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 26, 23:00)
O, kap smagu, jos tik pradzioje atrodo labai baisios, japoniskos schemos, paskui ziuri, kad visai ir aiskios. Gaila tik, kad nesuprantam ten visokiu parasymu kaip susiuti, gal dar kokiu gudrybiu, tada jau reikia paciai aiskintis. O zinok, tu tavo minetu zenkliuku tai as dar niekas nemaciau. Šiaip juodas trikampiukas buna paprastai reiškia spurgelį, ten kur iš vienos akutės išmezgami ne iki galo 3-5 stulpeliai su užmetimu ir vėl sumezgami kartu, o tuščias trikampėlis - 3-5 kilpučių pynutė, įmegzta į pirmąją akutė, gaunasi irgi pumpurėlis toks. Bet čia tik visokių servetėlių europietiškose schemose. Geriausia būtų, jei parodytum tą schemą ir tai, kas iš jos turi gautis, gal tada visos bendrai suprasime?

Zinai, tie trikampukai paprastai buna eilutes pradzioje ar pabaigoje, ir ju reiksme manau visai kita negu servetelese. Ir jau ne vienoj schemoj juos maciau. Tiesa, vakar narpliojau kiskio letena ir buvo tie trikampukai, kazkaip issinarpliojau ir be ju reiksmes, atrodo gavosi taip kaip reikia. Bet va laukia kitas darbelis, kur nezinau kaip tuos trikampukus reiks ismegzti.
Sitoj nuorodoj desines ausytes paskutine, 12 eile. Vienoj jos puse tusciaviduris trikampukas, o kitoj juodas.
Ausytes
O cia meskucio paltuko schema - tu trikampuku yra ir apacioj, ir vidury, ir virsuj. Oi ziuriu ju smaigalio kryptis dar keiciasi, nu visai jau nebezinau doh.gif
Meskucio paltas
Na ir dar va vienas klausimas: visuje kaireje puseje esanti schema, kur zydri stulpeliai - nuo kur ta dali pradeti nerti? blush2.gif
zydri stulpeliai
Atleiskit kad tiek cia prasau pagalbos, bet labai jau reikia to meskio ax.gif

Papildyta:
belkaa, darbukai nuostabus, ypac zuikutis wub.gif
Atsakyti
kaip ta kiskuti pasdaryt as labai jau noreciau savo mazyliui pagamint
Atsakyti