QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 14:50)
Bliamba
Vat aš matau organizacijos tikslą, kad pakeisti tokią žmonių nuomonę. Visų žmonių. Jei jau vyrai taip šneka, tai moterims - vienas malonumas.
Iš kur jūs ištraukėte, kad mažuma? Skaičiavau - 5-15 proc atskirai gyvenančių tėvų vengia mokėti išlaikymą. Tik tiek. Visi kiti moka. Kiek iš tų visų kitų stovi prie vaikų darželių tvorų, kad galėtų nors žvilgterėti į savo vaiką - nežinau.
Bet bliamba, mane nervina tokios niekuo nepamatuotos kalbos, kad dauguma vyrų nesirūpina savo vaikais. Rūpinasi. Didžioji dauguma. Liūto dalis.

Vat aš matau organizacijos tikslą, kad pakeisti tokią žmonių nuomonę. Visų žmonių. Jei jau vyrai taip šneka, tai moterims - vienas malonumas.
Iš kur jūs ištraukėte, kad mažuma? Skaičiavau - 5-15 proc atskirai gyvenančių tėvų vengia mokėti išlaikymą. Tik tiek. Visi kiti moka. Kiek iš tų visų kitų stovi prie vaikų darželių tvorų, kad galėtų nors žvilgterėti į savo vaiką - nežinau.
Bet bliamba, mane nervina tokios niekuo nepamatuotos kalbos, kad dauguma vyrų nesirūpina savo vaikais. Rūpinasi. Didžioji dauguma. Liūto dalis.
Organizacija zlugs, nes vyra nenori pripazint kad jie stumdomi yra. O tas kas kovoja yra stumdomas. Galiausiai pavargsta. As niekada nepalaikiau moteriske Rinau. Nesirasiau jokias peticijas, nes tai siemos problema, ne valstybes.
Dabar apie vyrus:
Yra kelios grupes:
1) vengia moket ir vaikas dzin
2) moka, bet vaikas dzin
3) moka, vaika noretu matyt, bet nuolat atejes aplankyt uzpjudomas sunimis
4) moka ir bendrauja su vaiku.
Gaila kad ypac 3 grupej priklausomu vyru valstybe negina. Negina nes mama nuolat juodina vyra/teva. Nes mama yra "sventa". Moteru teise augint vaikai valstybeje vis dar turi pirmuma. Mama kuri atsisako augint vaika ir atiduoda tevui yra "gegute"