QUOTE(Aniukes mama @ 2008 10 13, 20:51)
Beje, reikėtų įsiklausyti ir į argumentus, kuriuos pateikia Jūsų kitos pašnekovės. Tiek Pitijos, tiek lauretos žodžiose matau racijos
Taip, mes turime visos ir visi čia savus argumentus, savo nuomones. Mes jas išreiškėm, išgirdome kitų, vienu metu vystėsi gana konstruktyvi diskusija.
Aš tik nesuprantu vieno: kodėl jūs norite kažką įrodyti MEDINIUI? Nors tema ne apie jį, bet juk pripažinkite, kad gaunasi taip: opozicijoj tėra vienas žmogus su gana radikaliom idėjom. Ir dabar visi stengiasi kažką tam žmogui įrodyti. "A smysl???", kaip rusai pasakytų.
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 11:58)
Taip, aš suklydau.
Iš tiesų jos tikriausiai niekada ir nemokėjo, pagaliau to ir nereikia. Motinos reikšmė vaiko gyvenime nėra tokia didelė, kaip sudarytas stereotipas.
Man atrodo, kad būtent tokie pareiškimai ir sąlygoja visos šios diskusijos beprasmybę, kad nuklystama į lankas ir nagrinėjama ne tai, kas turėtų būti nagrinėjama ir kas jus irgi erzina. Tas pats, kas "visos moterys - kekšės" kitoje temoje. Arba kalbamės, arba galim pasijungti grotesko žanrą ir paversti viską totaliu absurdu, o galų gale leisti pasireikšti Blondinui.
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 12:02)
Kalbėkim kalbėkim kalbėkim... Jūsų vyras sako, kad pilstom iš tuščio į kiaurą ir jis yra teisus. Kalbos yra gerai, kai nenori nieko daryti.
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 16:21)
2. Aš niekur nerašiau, kad tikslai bus įgyvendinti per keleta metų. Nemanau, kad tai įmanoma. Tačiau nereiškia, kad to nereikia siekti. Darbelis po darbelio, kas dien po mažytę pergalę...
Taip, bet JŪS irgi nieko daryti nenorite.
Nėra nieko uždengta, kas nebus atidengta, ir nieko paslėpta, kas nepasidarys žinoma. (Mt 10, 2433)