Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišas tėvas (arba kas būna po skyrybų)

QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 19:20)
Beje, ar klausėte to klausimo savo vyro? Pamėginkit...

Klausė klausė. Pas mus šita frazė vietoj "labas rytas" naudojama. O beje, kur čia pontas pacituoto teksto? Tipo "dabar vyras perskaitys ir gausi boba pylos"? Ar kaip? Negaus, nepasiekiama dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 10 14, 19:40)
Klausė klausė. Pas mus šita frazė vietoj "labas rytas" naudojama. O beje, kur čia pontas pacituoto teksto?

Iš tiesų nenorėjau pasakyti kažko blogo. Skaičiau jūsų bendravimą. Ir susidariau įspūdį, kad į šį klausimą jūs atsakytumėte teigiamai. Gal klystu, todėl ir neteigiau, o pasiūliau paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 14, 19:25)
Tai yra informacija, su kuria labai tiesiogiai buvau pati susidūrusi.

Tiesiog patikslinimui - teismas JK vyko 2007 metų balandžio mėnesį. Atsiprašau, kad ne į temą, bet tik dėl aiškumo apie kokį laikotarpį kalbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 14, 19:21)
vaikai lektuvais skraido laisvai vieni.

Aš to neįsivaizduoju... Neduok Dieve.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 14, 19:44)
Tiesiog patikslinimui - teismas JK vyko 2007 metų balandžio mėnesį. Atsiprašau, kad ne į temą, bet tik dėl aiškumo apie kokį laikotarpį kalbu 4u.gif

Labai įdomu, <Hmmm...>... Tai suteikia vilties. Tikiu jumis.
Papildyta:
QUOTE(Paragintoji @ 2008 10 14, 19:45)

Lėktuvais tegu skraido, ten nors kontrolė yra. Jie važinėja autobusais, traukiniais ir pakeleivingomis. Per savaitę galima be pinigų nukakti į Portugaliją.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 19:46)
Tai suteikia vilties. Tikiu jumis.

Patikslinimui - Lietuvoje tėvas pagalbos nesulaukė niekur, išskyrus vaiko teisių apsaugos tarnybą, kuri nurodė kreiptis į vaikų teises ginančią organizaciją JK. Būten tos organizacijos dėka buvo gauta visa reikalinga nemokama teisinė pagalba ir t.t. Ir dar - JK teismams nebuvo labai įdomu ką apie tai mano Lietuvos institucijos (tai teigiu todėl, kad asmeniškai skaičiau visus teisinius tos bylos dokumentus ir rašiau/verčiau atsakymus). Tėvas turėjo sutikti tik su kai kuriomis sąlygomis (minimaliomis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 spalio 2008 - 18:51
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 14, 19:49)
Patikslinimui - Lietuvoje tėvas pagalbos nesulaukė niekur, išskyrus vaiko teisių apsaugos tarnybą, kuri nurodė kreiptis į vaikų teises ginančią organizaciją JK. Būten tos organizacijos dėka buvo gauta visa reikalinga nemokama teisinė pagalba ir t.t.

Gal žinote ar tai buvo valstybinė ar visuomeninė organizacija?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 19:52)
Gal žinote ar tai buvo valstybinė ar visuomeninė organizacija?

Bijau pameluoti... Kreipėsi tikrai į valstybinę, bet koks fondo, suteikusio nemokamą pagalbą, teisinis statusas, tikrai nepamenu, o dokumentų prie savęs neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 spalio 2008 - 19:01
Fondas... Taip, ko gero tai sprendimas. Gaila, kad visiškai nieko neišmanau apie fondus... Bet juk tai tik proga sužinoti smile.gif
Dėkui, <Hmmm...>
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 19:23)
Bendraujant su jumis reikia po ranka turėti antidepresantų. Bet situaciją apie tai, kad bendrauti tėvui su vaiku nėra jokių galimybių jūs aprašete tiksliai.

nereikia iskraipyti mano minciu, pasisakymu. Netaktiska.

QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 14, 19:25)
Laureta, Medinio teigimu dabar viskas pasikeitė, deja, dabar neturiu galimybės detaliai peržiūrėti teisės aktų pasikeitimus per praėjusį laikotarpį, gali būti, kad jis teisus. Todėl galiu kalbėti tik apie mano minimą situaciją - vaiko teisė gyventi buvo nustatyta su motina (be adreso, kaip žinia). Vaiką mama išsivežė ir pranešė tėvui, kad nuo šiol jie ten pasilieka. Vaiko tėvas kreipėsi į Lietuvos institucijas - gavo špygą. Kreipėsi į vaiko teisių apsaugos tarnybą, kuri susisiekė su JK, tėvui buvo skirta nemokama teisinė pagalba ir advokatas JK. Teismo sprendimu motina su vaiku gražinta į Lietuvą. Tai yra informacija, su kuria labai tiesiogiai buvau pati susidūrusi.

Isties negaleciau teigti, kad neteisinga. jeigu grazino, vadinasi buvo rimta priezastis. Be priezasties negrazintu. Manes nesugrazintu.
Spyga gavo ne todel, kad institucijos nepadejo, Bet gal tai ne ju galioj. Dave adresus ir tevas susitvarke.

QUOTE(Paragintoji @ 2008 10 14, 19:45)

as isivaziduoju. ir zinau.

QUOTE(Medinis @ 2008 10 14, 19:47)
Lėktuvais tegu skraido, ten nors kontrolė yra. Jie važinėja autobusais, traukiniais ir pakeleivingomis. Per savaitę galima be pinigų nukakti į Portugaliją.

sutinku.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 14, 20:33)
Be priezasties negrazintu. Manes nesugrazintu.

Jūsų vaiko tėvas moka išlaikymą vaikui, tačiau neturi galimybės su juo matytis.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 14, 20:33)
as isivaziduoju. ir zinau.
sutinku.

Ir tau tai atrodo sveikintinas dalykas? Kad VAIKAI vieni ne tik skraido, bet netgi vieni važinėja pakeleivingomis mašinomis?
Atsakyti