Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišas tėvas (arba kas būna po skyrybų)

QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 01:24)
Atsipainiokit. Ir niekada nebevartokit sąvokos "kaltas(a)".

biggrin.gif Nevartosiu jei rasit atitkmenį šiam žodžiui. Ir kodėl jūs taip bijote to žodžio "kaltas"?
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 00:35)
biggrin.gif Nevartosiu jei rasit atitkmenį šiam žodžiui. Ir kodėl jūs taip bijote to žodžio "kaltas"?

Nereikia šiam žodžiui jokio atitikmens. Ir nebijau aš jo, jis mane nervina. Nes paprastai šiuo žodžiu paslepiami asmeniniai kompleksai, niekuo nesusiję su konkrečia problema.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 01:31)
doh.gif Beje - gana skaudžiai susidaužiau kaktą...
Kaip jūs suprantate "santykyje yra pagerėję"? Pabandykit pagalvoti ko reikia vaikui ir ką su tuo vaiko poreikiu išdarinėja motinos? Na ir tėvai labai neatsilieka...
Na pabandykit išlysti iš dėžės - mąstykit...

biggrin.gif Aha, mąstau. Išmąsčiau - anomalijų buvo visais laikais.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 00:38)
Išmąsčiau - anomalijų buvo visais laikais.

Taip. Ir kas iš to? Kalbame juk apie bendratį, kurioje anomalijos sudaro tik nežymią dalį. Tam tikru laiku ir tam tikrose visuomenėse suvalgyti priešą buvo ne anomalija, o garbė. Ir vaikai buvo taip auginami.
Turiu pastebėti, kad jūs nesistengiat. Bandot praplaukt paviršiumi. Taip nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 01:41)
Taip. Ir kas iš to? Kalbame juk apie bendratį, kurioje anomalijos sudaro tik nežymią dalį. Tam tikru laiku ir tam tikrose visuomenėse suvalgyti priešą buvo ne anomalija, o garbė. Ir vaikai buvo taip auginami.
Turiu pastebėti, kad jūs nesistengiat. Bandot praplaukt paviršiumi. Taip nieko nebus.

Aš suprantu, ką jūs norite pasakyti. Žvelgiant į ateitį perspektyvos yra liūdnos. Ir taip. Anomalijų šiais laikais yra tikėtina jau žymi dalis. Bet tvirtai to teigti negaliu, nes nesu analizavusi istoriniu aspektu tėvystės ir motinystės. O šių laikų problemos tikrai nemažos, bet kaip ten bebūtų esu tik labai labai menkas ir labai trumpam šioje žemėje besilankantis žmogelis, todėl labai stipriai savęs nekamuoju globalinių procesų kontrole... Ir pastebėjimas jūsų, kad plaukiu paviršiumi neteisingas. Juo labiau šios temos kontekste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 31 spalio 2008 - 00:59
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 00:58)
...esu tik labai labai menkas ir labai trumpam šioje žemėje besilankantis žmogelis, todėl labai stipriai savęs nekamuoju globalinių procesų kontrole... Ir pastebėjimas jūsų, kad plaukiu paviršiumi neteisingas. Juo labiau šios temos kontekste.

Dar kartą perskaitykite... Jūs tikrai plaukiat paviršiumi... Na bent jau bandot plaukt. Ši tema nėra lengva. Čia reikia arba mąstymo arba tikėjimo.
Atsakyti
QUOTE(qqshka25 @ 2008 10 30, 21:44)

Įdomiai atrodytų - nėščia mergina klausia savęs: būsiu aš mama vat ar nebūsiu??

... Ir nusprendžia - nebūti. Mat nepasitikėjimas savimi... abejonės savo teisumu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 10 30, 22:39)
Ne, tai ne sulpnybė ir ne bevališkumas.

Tai skystakiaušiškumas, o ne silpnybė ir ne bevališkumas doh.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 00:53)
O prie ko čia vaikai?

Ne, vaikai čia ne prie ko. Juk vaiką padaryti - tai kaip žolytę pasėti, arba panašiai kaip katė kačiukų atsiveda - juk savaime užaugs. Priežiūros reikia minimaliai irnesakyk.gif O tėtušis-fabrikas tuo metu gali mastyti apie savo nepasitikėjimus ir abejones.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 10 31, 01:01)
Ne, vaikai čia ne prie ko. Juk vaiką padaryti - tai kaip žolytę pasėti, arba panašiai kaip katė kačiukų atsiveda - juk savaime užaugs. Priežiūros reikia minimaliai  irnesakyk.gif  O tėtušis-fabrikas tuo metu gali mastyti apie savo nepasitikėjimus ir abejones.

O ką - neužaugs? Užaugs, kur jie dings. Na jau toks susireikšminimas, atrodo, kad moterų didžiulis nuopelnas yra vien tai, kad jos vaikus pagimdo (ar galėtų negimdyt?) ir tipo "užaugina" - pradžioj maitina pienu, dažniausiai vos mėnesį, po to pakišą sintetinį maistą. Ot tai nuopelnai... Ir dar reikauja už tai kažkokios pagarbos ir įvertinimo. Juokinga ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 02:01)
Dar kartą perskaitykite... Jūs tikrai plaukiat paviršiumi... Na bent jau bandot plaukt. Ši tema nėra lengva. Čia reikia arba mąstymo arba tikėjimo.

Pajutote poreikį vertinti? irnesakyk.gif Jūsų citata: "vertinimas dažniausiai būna neprotingas"....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 31 spalio 2008 - 01:13
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 01:12)
Pajutote poreikį vertinti?  irnesakyk.gif Jūsų citata: "vertinimas dažniausiai būna neprotingas"....

Aš dabar proto bokštas. klaidomis protingas... Tiesa į klavišus sunkiai pataikau, bet visa kita - super. Į mano sveikatą...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 02:08)
O ką - neužaugs? Užaugs, kur jie dings. Na jau toks susireikšminimas, atrodo, kad moterų didžiulis nuopelnas yra vien tai, kad jos vaikus pagimdo (ar galėtų negimdyt?) ir tipo "užaugina" - pradžioj maitina pienu, dažniausiai vos mėnesį, po to pakišą sintetinį maistą. Ot tai nuopelnai... Ir dar reikauja už tai kažkokios pagarbos ir įvertinimo. Juokinga ir tiek.

Tiek to, be komentarų.

Naudodamasi proga perduodu nuoširdžiausią užuojautą jūsų žmonai ir medinukui.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 10 31, 01:15)
Naudodamasi proga perduodu nuoširdžiausią užuojautą jūsų žmonai ir medinukui.

Į eilę, kalės vaikai, į eilę....

Bulgakovas. "Šuns širdis".
Atsakyti