QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 21:21)
1. Aš suprantu jūsų mintį. Deja... Šeima, net ir pilna, nebeturi didelės įtakos vaikams. Pagrindinė priežastis - šeimos, kaip instituto nebereikalingumas. Šeima nereikalinga, todėl ji išnyksta. Atavizmas, atgyvena. Pažvelkite į Skandinaviją.
2. Aš nenoriu eksluoti lyčių karo. Aš noriu būti žmogum, su savo teisėmis, kurios deklaruotos Konstitucijoje ir Žmogaus teisių deklaracijoje. Viskas. Aš nenoriu būti žemesnė būtybė. Ir ne todėl, kad ji žemesnė, bet todėl, kad aš neturiu to, kas man priklauso.
3. Na jūs ir gudruolis... Teks, visų tikrai nepasiimsit.
4. Šio skyrelio niekas nemoderuoja. Paskutinieji moderatoriaus rinkimai buvo paskelbti prieš du metus ir baigėsi niekuo. Dabar čia jus išmoderuos, jei pasakysite ką nors apie žydus, gėjus, negrus. Ir tai ne vietiniai, o saugumas
Papildyta:
Savaime suprantama. O nekalbam todėl, kad paprastai vienintelis vaiko interesas yra "vaikui geriau su mama".
1.Dabar ir aš suprantu į kur kalba sukasi (na turbūt

). Tiek kad idealiam pasaulyj pažvelgtumėm į skandinavus, susiimtumėm už galvų (tipo KA MES DAROM) ir staigiai pultume gerint padėtį...
2.

Skamba rimtai, bet kad ką gudraus atsakyt reik išprusimo daugiau nei turiu šiais klausimai.
3. Tai kad neteks... Man ir su gaspadine vargo/džiaugsmo per akis.
4. Na jei bano nebus, tai tiek jau to.
QUOTE(salve123 @ 2008 10 10, 21:27)
Nereikia jokių kovų. Reikia esant būtinybei išmokti gyventi suaugusiems atskirai ir tuo pačiu gebėti gyventi kartu su bendrais vaikais. Sudėtinga, bet to reikia vaikams, o dėl vaikų mes galime daug.
Truputį bus offtopikas, bet pasistengsiu privest prie minties. Taigi, karas. O ar žinot kas musulmonui, pasak Korano, yra Džihadas? (Kad galvos nesukt iškart pasakau kad skerst jankius ten neparašyta... nors galėtų būt). Aha, nėra atsakymų... Džihadas yra
šventas karas PRIEŠ BLOGĮ SAVYJE
Taigi, tempiu mintį prie tikslo. Minėtas KARAS turėtų būti tam tikras džihadas ir mūsų sąmonėje ir širdyse.
Kaip jums toks išaiškinimas?
You do not get it YOUR WAY.
Yoy get it MY WAY.
Or you don't get THE SON OF A BITCH
--------------------------------------------
أبو آنا