Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišas tėvas (arba kas būna po skyrybų)

QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 22:15)

IR dar... kartais aš čia pasisvaidau žodžiais, kad baisiau atrodytų ir žmonėms lengviau "daeitų".

Dėl manęs ar ant manęs galite svaidytis kiek tinkamas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 22:25)
vadinasi Medinio apkaltinta buvau neteisingai.

Cha cha cha lotuliukas.gif <salve123>, matot kokias išvadas darosi žmonės iš jūsų minčių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 22:25)
tai pamacius, man isties buvo keista. Bet cia uzsieny normalu.

Čia ne užsienis. Čia Lietuva. Tėvynė. O užsienis yra TEN. Ir jūs TEN. Jūsų nėra ČIA. Comprendo? Kaip ten - jau išmokot kiniškai?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 22:24)
Juokinga jūs... Na paklausėt vaiko kurį labiau myli - jus ar tėtį. Gavot atsakymą... Na tai pamėginkit save išskirti - kaip spręsit vaiko gyvenamosios vietos klausimą?

Kas jums many juokinga? Juokinga, kad mama gali ramiai sutikti dėl vaiko, kad jis liktų su tėčiu gyventi?

Labai paprastai. Jei tarkim vaikas lanko darželį ar mokyklą ar pvz. gydytojas, kurio priežiūra yra jam būtina, yra ten kur lieka gyventi tėtis, tuomet liks su tėčiu.

Stengiuosi rašyti kuo paprasčiau. Jei vėl neaišku, tai rašykit, bandysiu dar kaip nors aiškiau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 22:30)
Cha cha cha  lotuliukas.gif <salve123>, matot kokias išvadas darosi žmonės iš jūsų minčių biggrin.gif

biggrin.gif nekįškite manęs į savo meilės su laureta reikalus
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Diskusija idomi. Pasisakysiu ir as.
"Lygios teises" - utopija, to nera ir niekada nebus. Visada mazuma prisitaiko prie didziumos arba isnyksta, gamtoj irgi laimi stipresnis. Negali buti jokio konvejerinio metodo, nes kiekvienos seimos gyvenimas ir skyrybos yra unikalus, priezastys labai skirtingos.
Pacituosiu:"Nors įstatymai ir nenumato kokių nors pirmenybių motinos atžvilgiu, tačiau mažamečiui vaikui yra reikalinga didesnė motinos globa, todėl motina, esant kitoms tėvų sąlygoms vienodoms, turi pirmenybės teisę vaiką auklėti." Taigi juodu ant balto parasyta - kitoms tevu salygoms vienodomis. O kas tugdo nepatenkintai musu atveju vyriskajai pusei padaryti tas salygas nevienodomis? Geresnemis nei pas motina? Gal nereikia kariaut ir verkti, o geriau pagerint savo gyvenima ir tada jau kalbetis kitaip? Visgi vyrams darbo yra daugiau ir atlyginimai irgi aukstesni, kad ir kaip moterys su tuo nesutinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2008 10 10, 22:44)
Visgi vyrams darbo yra daugiau ir atlyginimai irgi aukstesni, kad ir kaip moterys su tuo nesutinka 4u.gif

O ko čia nesutikti? Moterys gimdo, augina vaikus, o vyrai tuo tarpu miške jautį medžioja.

Medinis, beje įtariu irgi nesipriešins tokiai "nenuvyrinimo" pozicijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2008 10 10, 22:44)
Taigi juodu ant balto parasyta - kitoms tevu salygoms vienodomis.

Na ką jums pasakyti... Aš praleidau daug dienų skaitydamas teismų nutartis. Į vienus vartus, žinokit... Šį tekstą pateikiau kaip akivaizdžiai pažeidžiantį lygias teises. O jūs vat jį priimat kaip savaime suprantamą... Na neturėtų taip būti. Neturėtų...

Labanakt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 10 spalio 2008 - 21:53
QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 22:52)
Na ką jums pasakyti... Aš praleidau daug dienų skaitydamas teismų nutartis. Į vienus vartus, žinokit... Šį tekstą pateikiau kaip akivaizdžiai pažeidžiantį lygias teises. O jūs vat jį priimat kaip savaime suprantamą... Na neturėtų taip būti. Neturėtų...

Labanakt...

Jūs pirmiausia sau atsakykit kas yra tos lygios teisės ir su kuo jos valgomos ir gal tuomet suprasit apie ką ten svaigsta tie teismai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 22:52)

Labanakt...

skaitineti galima, bet su visom pavardem kelti i temas nebutina. Gal zmogus nenori, kad butu viesinama teismo nutartis? Galop tai yra privatu.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 23:26)
skaitineti galima,  bet su visom pavardem kelti i temas nebutina. Gal zmogus nenori, kad butu viesinama teismo nutartis? Galop tai yra privatu.

Teismo nutartys yra skelbiamos viešai.
Čia Lietuvos Aukščiausiojo Teismo inetrnetinio tinklapio nuoroda - http://www.lat.lt/?i...tem=tnut&lang=1 . Galite naršyti ir skaityti nutartis, kiek tik širdis geidžia. Beje rasite ir su pavardėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 10 spalio 2008 - 22:38
QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 22:30)
Cha cha cha  lotuliukas.gif <salve123>, matot kokias išvadas darosi žmonės iš jūsų minčių biggrin.gif
Papildyta:

Čia ne užsienis. Čia Lietuva. Tėvynė. O užsienis yra TEN. Ir jūs TEN.

salve123 mintys man neblogos, to negaleciau pasakyti apie tave. smile.gif

Nuostabai esu LT piliete. Jeigu tektu teistis JAV teisme, melu apsisiautes ex jokiu budu nelaimetu. O siuo atveju as turiu kiekviena jo melo zodi gincyti dokumentais. Tai ne meile vaikui, tai kerstas man.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 10, 21:21)
1. Aš suprantu jūsų mintį. Deja... Šeima, net ir pilna, nebeturi didelės įtakos vaikams. Pagrindinė priežastis - šeimos, kaip instituto nebereikalingumas. Šeima nereikalinga, todėl ji išnyksta. Atavizmas, atgyvena. Pažvelkite į Skandinaviją.
2. Aš nenoriu eksluoti lyčių karo. Aš noriu būti žmogum, su savo teisėmis, kurios deklaruotos Konstitucijoje ir Žmogaus teisių deklaracijoje. Viskas. Aš nenoriu būti žemesnė būtybė. Ir ne todėl, kad ji žemesnė, bet todėl, kad aš neturiu to, kas man priklauso.
3. Na jūs ir gudruolis... Teks, visų tikrai nepasiimsit.
4. Šio skyrelio niekas nemoderuoja. Paskutinieji moderatoriaus rinkimai buvo paskelbti prieš du metus ir baigėsi niekuo. Dabar čia jus išmoderuos, jei pasakysite ką nors apie žydus, gėjus, negrus. Ir tai ne vietiniai, o saugumas biggrin.gif
Papildyta:

Savaime suprantama. O nekalbam todėl, kad paprastai vienintelis vaiko interesas yra "vaikui geriau su mama".

1.Dabar ir aš suprantu į kur kalba sukasi (na turbūt rolleyes.gif ). Tiek kad idealiam pasaulyj pažvelgtumėm į skandinavus, susiimtumėm už galvų (tipo KA MES DAROM) ir staigiai pultume gerint padėtį...

2. g.gif g.gif Skamba rimtai, bet kad ką gudraus atsakyt reik išprusimo daugiau nei turiu šiais klausimai.

3. Tai kad neteks... Man ir su gaspadine vargo/džiaugsmo per akis.

4. Na jei bano nebus, tai tiek jau to.

QUOTE(salve123 @ 2008 10 10, 21:27)
Nereikia jokių kovų. Reikia esant būtinybei išmokti gyventi suaugusiems atskirai ir tuo pačiu  gebėti gyventi kartu su bendrais vaikais. Sudėtinga, bet to reikia vaikams, o dėl vaikų mes galime daug.

Truputį bus offtopikas, bet pasistengsiu privest prie minties. Taigi, karas. O ar žinot kas musulmonui, pasak Korano, yra Džihadas? (Kad galvos nesukt iškart pasakau kad skerst jankius ten neparašyta... nors galėtų būt). Aha, nėra atsakymų... Džihadas yra šventas karas PRIEŠ BLOGĮ SAVYJE
Taigi, tempiu mintį prie tikslo. Minėtas KARAS turėtų būti tam tikras džihadas ir mūsų sąmonėje ir širdyse.
Kaip jums toks išaiškinimas?
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 10, 22:56)
Jūs pirmiausia sau atsakykit kas yra tos lygios teisės ir su kuo jos valgomos ir gal tuomet suprasit apie ką ten svaigsta tie teismai.

Lygias teises aš suprantu taip... Parašysiu du sakinius, kaip manote už kurį galiu gauti teistumą?
- Lietuviai yra patys blogiausi iš visų tautų.
- Žydai yra patys blogiausi iš visų tautų.

Papildyta:
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 10 10, 23:58)
3. Tai kad neteks... Man ir su gaspadine vargo/džiaugsmo per akis.

Ir jus stebi? Suprantu...
Atsakyti