Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

Sena tema čia - -

paskaičiau ir nustėrau, visur pilna silikono, bet kirpėja sakė, jei nori glotnių plaukų, tai pirk kaukę, kur yra silikono..
beje, kokioj kaukėje to "briedo" nėra?
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 09, 18:34)
Sena tema  čia - -

paskaičiau ir nustėrau, visur pilna silikono, bet kirpėja sakė, jei nori glotnių plaukų, tai pirk kaukę, kur yra silikono..
beje, kokioj kaukėje to "briedo" nėra?

sena tema prie pabaigos, bet nebaigta jinai...
Ten yra atsakymas i tavo klausima.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 09, 19:45)
sena tema prie pabaigos, bet nebaigta jinai...
Ten yra atsakymas i tavo klausima.

doh.gif palauksim, kol pasibaigs tuomet mastau.gif
Atsakyti
neradau as eurokose tos ruskaja pole ar pan.. mastau.gif ,
Atsakyti
Jo,tema pradeta nepasibaigus senajai ir dar tokia nekokia zinute apie parabenus doh.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 10 09, 20:05)
Dabar nusipirkau ir sampuna, ir kauke. Abu skatinantys augima biggrin.gif  Ziuresim, gal patiks. Nes kai paskaiciavau, kad kas menesy plauku prieziuros priemonem isleidziu apie 150 lt, tai net silpna. O kur dar kirpeja, vitaminai - bankrotas biggrin.gif

Ir man panasiai zinok,ta beda ketinu spresti kai atsirinksiu pacias megstamiausias priemones(jau beveik finisas) ir pirksiu dideliais kiekiais.Kadangi galva skalbiuos kasdien tai man ju uzteks kokiem 4men manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 10, 10:07)
Ir man panasiai zinok,ta beda ketinu spresti kai atsirinksiu pacias megstamiausias priemones(jau beveik finisas) ir pirksiu dideliais kiekiais.Kadangi galva skalbiuos kasdien tai man ju uzteks kokiem 4men manau smile.gif

Ir kokios tos geriausios? g.gif
Man tai baisiai plaukus viskas riebalina, vidury dienos atrodo, kad jau alieju is ju butu galima spaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 10 10, 10:43)
Man tai baisiai plaukus viskas riebalina, vidury dienos atrodo, kad jau alieju is ju butu galima spaust biggrin.gif

Kiekvienam savo,man tai Joico,bet jos riebalina.Kaukes,balzamai labai patinka.Sampunus kaitalioju,ivairiu turiu.Is vis turiu tiek priemoniu kad maziausiai menesi ramu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 10, 11:13)
Kiekvienam savo,man tai Joico,bet jos riebalina.Kaukes,balzamai labai patinka.Sampunus kaitalioju,ivairiu turiu.Is vis turiu tiek priemoniu kad maziausiai menesi ramu bus smile.gif

Joico turejau visa linija pazeistiems plaukams, labai patiko thumbup.gif bet kaina uzmusanti bent mane lietuvoj lotuliukas.gif o siustis kartais tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 10 10, 11:43)

Man tas pats buvo, bet ta problema lyg link galo.Ogi daviau savo plaukuciams pailset.Nesuprasdavau kaip cia jie sekancia diena priploti, priglude, riebus.Tai nebedejau po plovimo nei kaukiu, nei balzamu.Jei reikia kokiu aliejuku kosmetiniu perbraukdavau, kad lengviau sukuotus ir vsio.O buvau ipratus po kiekvieno plovimo kauke deti.Cia turbut per daug mano plaukams g.gif .Dabar nedejau 3kart is eiles tu kaukiu.Ir plaukai nepriglude, nesiriebina sekancia diena smile.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie milk shake ?
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 10 10, 11:56)
Man tas pats buvo, bet ta problema lyg link galo.Ogi daviau savo plaukuciams pailset.Nesuprasdavau kaip cia jie sekancia diena priploti, priglude, riebus.Tai nebedejau po plovimo nei kaukiu, nei balzamu.Jei reikia kokiu aliejuku kosmetiniu perbraukdavau, kad lengviau sukuotus ir vsio.O buvau ipratus po kiekvieno plovimo kauke deti.Cia turbut per daug mano plaukams g.gif .Dabar nedejau 3kart is eiles tu kaukiu.Ir plaukai nepriglude, nesiriebina sekancia diena smile.gif

manau per daug kaukiu plaukams buvo. as dedu viena karta i savaite kauke plaukams.
Atsakyti
as irgi karta ar du per savaite stengiuosi deti, kitus kartus balzamai kondicionieriai. vistiek kauke stipresnis dalykas ir plaukas tikrai pripranta prie jos.

Isbadziau Logona kazkokia su jojoba.. visai nieko, graziai purus plaukai buna, bet nesipuciantys. .
ir dar taip apmasciau kad visgi pries tai naudota Klorane mangu kauke labai gera buvo, plaukas po jos "kurso" tikrai pagrazeje biskutuka buvo. Tik biski pinigu gaila, reik su siek tiek pigesnem paeksperimentuot gal ka gero atrasiu blush2.gif
Atsakyti