Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 26, 16:06)
Ane? tada as  neskiriu maitinimo nuo drekinimo. Nes kol sulaukiau tos kuria dabar pardavineju,nusipirkau kirpykloj ir pardaveja sake cia labai gera labai drekina, ir dar isiule sampuno is geltonos linijos neva drekinancio.Ir pardaveja neskiria..
sampuna bandzius patiko? Man rezultatas labai patiko,tik nzn ar cia kaukes ar sampuno deka  smile.gif

Nu ne,sita serija maitinanti,drekinamoji labai lengva.Sampuna bandziau dazytiem plaukam,sunaudojau,geras bet kad nestebuklas tai antra kart nepirksiu.
Atsakyti
Merginos gal galite man parekomenduoti plaukams kaukę, kuri neprigludintu plauku?Mano plaukai ploni labai.Ką naudojote, turinčios plonus, truputi linkusius garbanotis plaukus?
Atsakyti
nusipirkau taip isgirtaja kauke su varnalesom ir svogunais sokiai.gif kaip tik isbandysiu - parasysiu savo ispudzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 27 rugsėjo 2008 - 17:47
QUOTE(Glamor @ 2008 09 27, 18:47)
nusipirkau taip isgirtaja kauke su varnalesom ir svogunais sokiai.gif kaip tik isbandysiu - parasysiu savo ispudzius mirksiukas.gif

Lauksim 4u.gif
Atsakyti
as ka tik po user posted image nors daugelis ja peike, man dabar ji labai gera. Nusipirkau ja per klaida - sumaisiusi su puodyne.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 27, 20:18)
as ka tik po user posted image nors daugelis ja peike, man dabar ji labai gera. Nusipirkau ja per klaida - sumaisiusi su puodyne.

Man klausimas pasistojo kaip toki daikta galima su puodyne sumaisyt? blink.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Jo, geras klausimas thumbup.gif Aš irgi norėčiau sužinoti kaip galim sumaišyti tokius absoliučiai skirtingus daiktus lotuliukas.gif
O aš iš visų savo naudotų kaukių paskutinę vietą duočiau "fruktis" kaukei, gal čia tik mano plaukams netiko, bet po jos panaudojimo net iššukuoti plaukų negalėjau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 27 rugsėjo 2008 - 21:29
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 27, 22:55)
Man klausimas pasistojo kaip toki daikta galima su puodyne sumaisyt?  blink.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

labai paprastai sumaisyti galima - visos kalbejome apie 1 min. kauke. Ant sios taip pat parasyta 1min., tai ir supainiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 28, 05:04)
labai paprastai sumaisyti galima - visos kalbejome apie 1 min. kauke. Ant sios taip pat parasyta 1min., tai ir supainiojau blush2.gif

Pasitaiko pasitaiko ax.gif
Na,bet jei ji tau tiko ir patiko,tai kaip ir nieko nepraradai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 28, 13:53)
Pasitaiko pasitaiko  ax.gif
Na,bet jei ji tau tiko ir patiko,tai kaip ir nieko nepraradai  mirksiukas.gif

Na, po pirmo k. man ji neitin patiko, nes mano plaukai puciasi, o ji ju nesutramde, bet kai uzdejau antra k. - ispudis pagerejo - plaukai minksti, svelnus, lengvai sukuojasi. Gal savo plaukus jau pridrekinau..? Emiau naudoti tinkancius sampunus ir manau nebutu tragedija, net jeigu ir nedeciau kaukes po plovimo, apie ka anksciau net pagalvoti negalejau.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 28, 13:06)
Na, po pirmo k. man ji neitin patiko, nes mano plaukai puciasi, o ji ju nesutramde, bet kai uzdejau antra k. - ispudis pagerejo - plaukai minksti, svelnus, lengvai sukuojasi. Gal savo plaukus jau pridrekinau..? Emiau naudoti tinkancius sampunus ir manau nebutu tragedija, net jeigu ir nedeciau kaukes po plovimo, apie ka anksciau net pagalvoti negalejau.

Mano plaukai tai pucias nuo to,kad yra pazeisti (dazu, tiesinimu ir t.t.) bet as pati irgi kai pradejau naudot niveal sampuna ir kauke tai po kokiu 3x tikrai pastebjau,kad nebesipucia jie ir glotnus tapo, todel tikrai nuo priemoniu naudojamu daug priklauso ax.gif siaip nezinau,jei kada neturesi planu kur eit gali be kaukes pamegint ir paziuret kokie plaukucej bus, nes jei issiplausi be jos ir eit turesi, o plaukai pasisiausia, sunkiai sukuojas, veliasi ir pan. tai tikrai tragedija bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 28, 12:14)
Mano plaukai tai pucias nuo to,kad yra pazeisti (dazu, tiesinimu ir t.t.) bet as pati irgi kai pradejau naudot niveal sampuna ir kauke tai po kokiu 3x tikrai pastebjau,kad nebesipucia jie ir glotnus tapo, todel tikrai nuo priemoniu naudojamu daug priklauso  ax.gif siaip nezinau,jei kada neturesi planu kur eit gali be kaukes pamegint ir paziuret kokie plaukucej bus, nes jei issiplausi be jos ir eit turesi, o plaukai pasisiausia, sunkiai sukuojas, veliasi ir pan. tai tikrai tragedija bus  blush2.gif

fuchsia kelintą dieną pastrigus biggrin.gif
Atsakyti