Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(Hottea @ 2008 11 13, 21:33)
"Revivor" as pirkau "maximoje", bet gamintojas - baltarusija smile.gif
Plaukai 3 diena puikus po jos ax.gif

oo ir as sita turiu ax.gif stovi, taip ir neisnaudota unsure.gif jei tokie dziuginantys rezultatai, reikes ir man isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
kirpeja rekomendavo sita kauke....tigi s fator serious conditioner....ne viena kliente plaukus su ja atgaivino....plaukai tamoa labai svelnus slidus

user posted image
Atsakyti
o gal kuri esat naudojusi naują Dove kaukę plaukams Hair fall control?
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 13, 20:29)

o velnias,as maciau ja vakar,bet galvojau kad turi stikliniam inde but,ir lygtais turejau ja,
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 14, 11:27)
kirpeja rekomendavo sita kauke....tigi s fator serious conditioner....ne viena kliente plaukus su ja atgaivino....plaukai tamoa labai svelnus slidus

user posted image

reiktu pabandyti, kazko plaukai mirti eme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 11 14, 11:38)

as naudojau tongue.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 11 14, 11:46)
o velnias,as maciau ja vakar,bet galvojau kad turi stikliniam inde but,ir lygtais turejau ja,

na seip tai cia ne kauke, o aliejukas, kuris stiprina saknis, suteikia elastingumo, spartina augima, saugo nuo slinkimo ir pleiskunu tongue.gif o dzintars kaukes tai kaip suprantu tokios nera schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 14, 10:27)

user posted image

Aš va rinkausi tarp šitos produkcijos ir NOAH, tai pasirinkau NOAH gaminius iš šitos serijos la rue de luxe Nesigailiu wub.gif wub.gif wub.gif bet knieti išbandyti ir tigi s fator
Atsakyti
Labs smile.gif Siandien nusipirkau "Zelionaja apteka" plauku kauke nuo slinkimo ir kartu skatinancia plauku augima. Kaina nedidele...Na ka, ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 14, 11:27)

Tai ko aš ieškau bigsmile.gif Jo būna "Salon+" tikriausiai?
Atsakyti
[URL=http://www.svarosprekes.lt/product_info.php?products_id=30460]

[quote=vyteneur,2008 11 14, 15:56]

Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2008 11 14, 16:04)
Tai ko aš ieškau bigsmile.gif Jo būna "Salon+" tikriausiai?

Aš lygtais mačiau Kristianoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 11 14, 10:38)

Esu Dovew kazkokia melynam indeli, bet man nepatiko, neslidus plaukai, susiriebaluoja greit, neatstato issisakojimu
Atsakyti