Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(Kaciusss @ 2008 11 30, 21:50)
aplamai sampunus,kaukes,kondicionierius.
noreciau isbandyt bet nzn ar verta g.gif

http://www.supermama...?...334597&st=0
Atsakyti
labai dideles pagyros siai kaukyteiuser posted image
plaukuciai blizga, kvepia, labai svelnus, slidus, labai suglotnino galiukus, zodziu kolkas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 30, 20:17)
Na vienodai tai vienodai, man tiesą sakant irgi, o kad esi melagėlė ir fantazuotoja tai jau seniai pastėbėjau  cool.gif

nu cia tai jau idomiai bigsmile.gif biggrin.gif galima ir isizeist biggrin.gif bet tiek to nail.gif nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 30 lapkričio 2008 - 22:23
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 11 30, 22:16)
esu bandzius, labai plaukai zvilgantys po jos budavo, glotnino jinai man. pirkdavau Sarmoj, o dabar nerandu kur nusipirkt verysad.gif

Jei esi is kauno, tai yra urmo bazej, vienam sandely yra skyrius kirpyklu priemoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 21:02)
plaukuciai blizga, kvepia, labai svelnus, slidus, labai suglotnino galiukus, zodziu kolkas wub.gif

as sitos irgi laukiu pareinat ax.gif ziuresim kaip maniskiams patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 23:02)

jooooooooo! Superine kauke! wub.gif thumbup.gif Pati geriausia. net mano plaukus suglotnino labai, labai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 30, 23:32)
as sitos irgi laukiu pareinat ax.gif ziuresim kaip maniskiams patiks rolleyes.gif

O kokia jos kainyte? Per kur uzsakineji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 01, 03:07)
jooooooooo! Superine kauke! wub.gif  thumbup.gif  Pati geriausia. net mano plaukus suglotnino labai, labai! wub.gif

Kur ja galima nusipirkt? smile.gif tik ne per interneta
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2008 11 30, 23:25)
Jei esi is kauno, tai yra urmo bazej, vienam sandely yra skyrius kirpyklu priemoniu 4u.gif

Kokiam sandely? kokia kaina? ar tikrai gera? nera ten silikono?
Papildyta:
Kur galeciau rasti keranove firmos sausu ir pazeistu plauku kauke?ir plauku sampuna su balzamu Placenta?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 23:02)

Mačiau šių priemonių pirkti Kristianoj smile.gif bet ten kainos tai doh.gif Per internetą turbūt pigiau g.gif
Atsakyti
dilgelyt, is kur pirkai ta kauke? Ramintele, o tu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 01 gruodžio 2008 - 12:45
QUOTE(*monikute* @ 2008 12 01, 13:39)
Mačiau šių priemonių pirkti Kristianoj  smile.gif  bet ten kainos tai  doh.gif  Per internetą turbūt pigiau  g.gif

As nemoku per interneta 4u.gif
Atsakyti
ačiū, jau žinau, kokios vienos dovanos iš Kalėdų senio prašyt bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 01 gruodžio 2008 - 13:08