Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 04, 00:12)
nu ne faxu bet gal ir ne vasku, o tuo "kvaksu-vaiksu",( batu tepalu  biggrin.gif

man jos kvapas kaip vasko tongue.gif
Atsakyti
Man geriausia kauke firmos Genera zoleliu thumbup.gif Dideles talpos indas 500ml , o plauku svelnumas jauciasi jau nuplaunat kauke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif aha ne faxu o vaxu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 11 04, 18:12)
Man geriausia kauke firmos Genera zoleliu  thumbup.gif  Dideles talpos indas 500ml , o plauku svelnumas jauciasi jau nuplaunat kauke  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As irgi turejau man patiko tik kur jos db nusipirkt yra? nes buvau gavus dovanu tai nznau is kur pirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 30, 22:58)
ruskaja pole neturi silikonu. siaip tikrai maciau kaukiu neturinciu silikono. is rusisku reiktu ziuret. tu gi kaukiu eksperte  mirksiukas.gif
as tai ketinu pirkti natura siberica balzama plaukams, kad plaukai svelnesni butu. bet ir vien su siberica sampunu jie labai faini buna  smile.gif

kieno čia gamybos tie siberica? kokios maždaug kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 11 04, 20:09)
kieno čia gamybos tie siberica? kokios maždaug kainos  4u.gif

rusu mirksiukas.gif mazdaug 19lt su centais, bet talpa didele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 04, 19:17)
rusu mirksiukas.gif  mazdaug 19lt su centais, bet talpa didele mirksiukas.gif

o kur pirkt buna?
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 11 04, 20:54)
o kur pirkt buna?

vaistinese, didzioiose norfose buvo, o gal tebera akcija siai produkcijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 04, 20:13)
vaistinese, didzioiose norfose buvo, o gal tebera akcija siai produkcijai mirksiukas.gif

norfoj niekad nebuvus, nera salia namu, reiks tada kada specialiai nuvaziuot
Atsakyti
QUOTE(ciutre @ 2008 11 04, 21:18)
norfoj niekad nebuvus, nera salia namu, reiks tada kada specialiai nuvaziuot

Nesenai mačiau kosmadoj 4u.gif
Atsakyti
Man tai šita wub.gif Labai žvilga plaukai.
Kainuoja atrodo 50 Lt, perku kirpykloj Užupyje. Bet čia stipriai atstatančioji kaukė, kam nereikia intensyvios priežiūros gali būti per stipri.
Atsakyti
Ar tikrai tiesa, kad nuo priemonių su silikonu plaukai labiau slenka g.gif ?????
Atsakyti