Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(ievune @ 2008 10 12, 19:27)
Kardeliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Mano pats mylimiausias kvietkas darzely  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O jau orchiu groziu prirodet  bigsmile.gif  wub.gif

pas manes siuo metu dar ruzavos tebezydi, kitos tik ruosiasi zydeti wub.gif
Atsakyti
Iu ačiū ačiū ZUZLA už torčiuką, skanus net pirštelius apsilaižiau biggrin.gif

Ir puokštė labai graži thumbup.gif

O tu neturėtum medaus kopinėti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 12, 20:05)
OGHO blink.gif  kur pirkai? ar man palikai? labai noriu mininukes

Nepirkau, palikau. Yra prie senojo turgaus gėlių parduotuvė, o ten du miniukai - vienas labai pavargęs, lapukai suglebę, o kitas visai gražus. Po 10 Lt prašo ir už vieną ir už kitą. Žiedukai balti. Manau, kad ir ryt dar bus.

Zuzla sveikinu ir aš su tokia nuostabia diena
user posted image
Linkiu daug daug meilės jūsų šeimai ir, aišku daug user posted image ir kuo greičiau user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 12, 20:38)

dabar su darbais nesigauna schmoll.gif bet mes veliau atsigriebsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 10 12, 20:23)
Ačiū, Zuzla, už vaišes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Tortas koks fainas  biggrin.gif

puokštyte tai galima sakyt funkcionali:

Vyras i tas melynas gelytes ziurejo, o tu i savasias orchidejas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Anu man labai spalvos patiko wub.gif tai jis paskui nuo manes pasimete ir nupirko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2008 10 12, 20:23)
turi omeny šitą?

user posted image

aha wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 12, 20:25)
Ryt sesk i pirma autika ir lek pirkt ax.gif

neiseis, as jas mugei maciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 12, 20:42)

Na va net švente deramai neleidžia pasidžiaugti schmoll.gif . O gal galima pasmalsauti ar viskas super? Viskas kaip norėjote? Gal būtų galima ir pačia su ta orchių puokšte pamatyti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 12, 20:38)

as apie ta pati pagalvojau biggrin.gif o ji cia su mumis sedi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 10 12, 20:42)
sveikinu ir aš su tokia nuostabia diena

ačiū, Gaure, kad tavo žodžiai Dievui į ausį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 10 12, 20:46)
Na va net švente deramai neleidžia pasidžiaugti schmoll.gif . O gal galima pasmalsauti ar viskas super? Viskas kaip norėjote? Gal būtų galima ir pačia su ta orchių puokšte pamatyti blush2.gif ?

nu... nemalonių smulkmenų buvo, bet nekreipiau dėmesio rolleyes.gif tik kad šian atsisėdę paskaičiavom, kad restorane apgavo ant beveik 400lt, o savęs nuotraukas būtinai parodysiu, tik reik sulaukt profesionalių foto, tų mėgėjiškų nelabai norisi rodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 12, 19:42)

ir kur rausit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 12, 20:52)
ačiū, Gaure, kad tavo žodžiai Dievui į ausį 4u.gif
Papildyta:
nu... nemalonių smulkmenų buvo, bet nekreipiau dėmesio rolleyes.gif tik kad šian atsisėdę paskaičiavom, kad restorane apgavo ant beveik 400lt, o savęs nuotraukas būtinai parodysiu, tik reik sulaukt profesionalių foto, tų mėgėjiškų nelabai norisi rodyt blush2.gif

Svarbiausia, jog jums išliko didžiausia šventė ir visi netikėtumai malonūs ar ne neužgožė judviejų dienos.
Oi lauksim lauksim mes foto lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 12, 20:11)
rena, Sakalauskiene, Kilka, Aduka, Mamyte 23, kulwerstukas, Kabesita, Lexana, ievune, Tina*, Ferarri, aure111, Santija - mergaitės (tikiuosi nieko nepamiršau) ačiū už tokius nuoširdžius sveikinimus bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif čia jums pyragas mano

user posted image

čia jums 4u.gif

http://public.fotki....ms/img1333.html

mano puokštė

user posted image

fotkino MB, tai negi aiškunsiu, kad ne iš tos pusės fotkino biggrin.gif

čia kažkas dovanojo cimbidį, gaila skintą

user posted image

na o čia aišku naujovės clap.gif padovanojo MB draugas, išsamiau čia http://public.fotki....zuzla/miniukas/

Oi Zuzla dėkui už vaišes labai "skanios" thumbup.gif drinks_cheers.gif tikiuosi,kad viskas prėjo sklandžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 10 12, 20:53)
ir kur rausit  blush2.gif

jei nesigaus su leliuku tai slidinėt, o jei nestuke.gif tai kur nors į šiltesnius kraštus rolleyes.gif
Atsakyti