Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Gaurė @ 2008 10 12, 19:52)
Dėkui  4u.gif  Klaipėdoje radau miniuką už 10 Lt, dar visai nemažai žydėjo ir lapukai gražūs ir šaknys neblogos. Už 10 Lt pardavėja atidavė, bet MB nukalbino mane  doh.gif  Ir pasidaviau  rolleyes.gif  Na, būčiau nepasidavusi, jei žiedukų spalva būtų labiau patikusi  tongue.gif

Maniskis ir mane amzinai nuo orchiu traukia doh.gif tai as nuo jo "pasimetu" pardej, o paskui prie kasu su geliuku atsirandu biggrin.gif nors siandien nuo nemazo ciko atkalbejo uz 30 lt doh.gif dabar gailiosi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santija: 12 spalio 2008 - 19:03
QUOTE(Gaurė @ 2008 10 12, 18:52)
Dėkui  4u.gif  Klaipėdoje radau miniuką už 10 Lt, dar visai nemažai žydėjo ir lapukai gražūs ir šaknys neblogos. Už 10 Lt pardavėja atidavė, bet MB nukalbino mane  doh.gif  Ir pasidaviau  rolleyes.gif  Na, būčiau nepasidavusi, jei žiedukų spalva būtų labiau patikusi  tongue.gif

OGHO blink.gif kur pirkai? ar man palikai? labai noriu mininukes
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 10 12, 19:39)

Gražuolė wub.gif
Atsakyti
rena, Sakalauskiene, Kilka, Aduka, Mamyte 23, kulwerstukas, Kabesita, Lexana, ievune, Tina*, Ferarri, aure111, Santija - mergaitės (tikiuosi nieko nepamiršau) ačiū už tokius nuoširdžius sveikinimus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif čia jums pyragas mano

user posted image

čia jums 4u.gif

http://public.fotki....ms/img1333.html

mano puokštė

user posted image

fotkino MB, tai negi aiškunsiu, kad ne iš tos pusės fotkino biggrin.gif

čia kažkas dovanojo cimbidį, gaila skintą

user posted image

na o čia aišku naujovės clap.gif padovanojo MB draugas, išsamiau čia http://public.fotki....zuzla/miniukas/

Atsakyti
kur Kaune gerą substratą PH nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2008 10 12, 19:02)
Maniskis ir mane amzinai nuo orchiu traukia  doh.gif tai as nuo jo "pasimetu" pardej, o paskui prie kasu su geliuku atsirandu  biggrin.gif nors siandien nuo nemazo ciko atkalbejo uz 30 lt  doh.gif dabar gailiosi  verysad.gif

Geriau neklausyt vyru, o poto turi nervuotis kad nenusipirkai, jei matei savam kraste tai kita diena nueiciau nusipirkt, jei ne iskart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 12, 20:11)
na o čia aišku naujovės clap.gif padovanojo MB draugas, išsamiau čia http://public.fotki....zuzla/miniukas/

Aciu uz torciuka ir sampaniuka 4u.gif puokste labai grazi tavo wub.gif
o is naujoviu tai ta pati didziausia wub.gif gal galima is arciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 12, 20:13)
Geriau neklausyt vyru, o poto turi nervuotis kad nenusipirkai, jei matei savam kraste tai kita diena nueiciau nusipirkt, jei ne iskart  blush2.gif

tai vat tame ir beda kad sian Kaune maciau, as is Jonavos, butu vietoj, tai dar siandien nulekciau blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, Zuzla, už vaišes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tortas koks fainas biggrin.gif

puokštyte tai galima sakyt funkcionali:

Vyras i tas melynas gelytes ziurejo, o tu i savasias orchidejas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ferarri: 12 spalio 2008 - 19:24
QUOTE(zuzla @ 2008 10 12, 19:11)
rena, Sakalauskiene, Kilka, Aduka, Mamyte 23, kulwerstukas, Kabesita, Lexana, ievune, Tina*, Ferarri, aure111, Santija - mergaitės (tikiuosi nieko nepamiršau) ačiū už tokius nuoširdžius sveikinimus bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif čia jums pyragas mano

ačiū už torto gabaliuka ir sampaniuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2008 10 12, 20:17)
Aciu uz torciuka ir sampaniuka  4u.gif  puokste labai grazi tavo  wub.gif
o is naujoviu tai ta pati didziausia  wub.gif  gal galima is arciau  blush2.gif

turi omeny šitą?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2008 10 12, 19:17)
Aciu uz torciuka ir sampaniuka  4u.gif  puokste labai grazi tavo  wub.gif
o is naujoviu tai ta pati didziausia  wub.gif  gal galima is arciau  blush2.gif
Papildyta:

tai vat tame ir beda kad sian Kaune maciau, as is Jonavos, butu vietoj, tai dar siandien nulekciau  blush2.gif

Ryt sesk i pirma autika ir lek pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Santija @ 2008 10 12, 17:24)
O cia siaip nes grazu  wub.gif  vyras padovanojo, aisku orche butu geriau  blush2.gif  nu bet ka darysi  biggrin.gif
user posted image

Kardeliai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Mano pats mylimiausias kvietkas darzely wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

O jau orchiu groziu prirodet bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 12 spalio 2008 - 19:32