Įkraunama...
Įkraunama...

Sankt Peterburgas

QUOTE(klaara @ 2013 04 01, 23:29)
Oho!Kas čia jums taip parekomendavo įdomiai?Metro kaip metro ir tikrai daug greičiau viskas pasiekiama nei su mašina.Ai ,dar galima važinėt su mikriukais,kiek pamenu ,jie greit lekia biggrin.gif

nu super! va cia tai gerai naujiena!
o rekomendavo viena moteris, kuri buvo ten, bet man rodos pries daug metu. gal tada tas transportas nebuvo isisvystes..
Atsakyti
laba, gal galit parekomenduoti per kokia kelioniu agentura, ar per kur pigiau aplankyti Sankt peterburga
Atsakyti
QUOTE(Akakankt @ 2013 05 08, 08:36)
laba, gal galit parekomenduoti per kokia kelioniu agentura, ar per kur pigiau aplankyti Sankt peterburga

Jei dar yra vietų: http://www.kjs.lt/in...t...1&Itemid=25
Atsakyti
Negaliu patiketi,kad taip pigiai galima suvazineti! Mums iki Piterio-600 km. ir siulo moksleiviu keliones,bet tik vienos dienos kaina brangesne,nei is lietuvos!!!jeigu ima is Piterio i lietuva du zmones,tai visad prisijungsiu.parasykit!!!
Atsakyti
Pats važinėjau su šita kompanija į Italiją,Paryžių.Įvertinkit ,kad į Rusiją reik vizų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sakilot: 13 gegužės 2013 - 09:13
Aciu,kad atsakete! man nereikia jokiu vizu!,bet vistiek labai pigu!
Atsakyti
As is savo patirties patarciau aplankyti russkij muziej, o ne ermitaza. Nes russkij muziej taip pat labai grazu ir idomu, bet galima ji apeiti ir apziureti nepavargstant, o ermitazas milziniskas, vienos dienos nepakanka norint ji gerai apziureti, ne begte apibegant, ir eiles i ji buna norinciu patekti, todel as tik uz russkij muziej. Na zinoma, jeigu tikri meno myletojai esate, tai kaip tada be ermitazo!?
Isimylejusi si miesta esu, taip noriu i ji sugrizti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 05 14, 11:02)
As is savo patirties patarciau aplankyti russkij muziej, o ne ermitaza. Nes russkij muziej taip pat labai grazu ir idomu, bet galima ji apeiti ir apziureti nepavargstant, o ermitazas milziniskas, vienos dienos nepakanka norint ji gerai apziureti, ne begte apibegant, ir eiles i ji buna norinciu patekti, todel as tik uz russkij muziej. Na zinoma, jeigu tikri meno myletojai esate, tai kaip tada be ermitazo!?

Skonio reikalas,aišku ,bet Ruskyi muziej ir Ermitažas-sunkiai sulyginami dalykai .O laiko Ermitažui,taip,reikia paskirti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 14 gegužės 2013 - 13:40
QUOTE(radera @ 2013 05 14, 09:02)

ten ne tik, kad dienos nepakanka, bet ir gero mėnesio nepakanka doh.gif jei prie kiekvieno kūrinio po 3 minutes apžiūrėti tai nepakaks ir viso gyvenimo cool.gif Mąstą įsivaizduojate tad ir lyginti reiktų atitinkamai cool.gif Lyginti su Ermitažu galima nebent Luvru.
Papildyta:
QUOTE(radera @ 2013 05 14, 09:02)
As is savo patirties patarciau aplankyti russkij muziej, o ne ermitaza.

Ir patirtis kokia..turistinė? Ir tam, kad įsijausti į tos didžiulės Carines Imperijos galingumą dar privaloma nuvykti į :Petergofą, Puškiną, Gatčiną, Carskoje Selo ir kitas puikias vietas aplink Sant Peterburgą cool.gif . Toliau net nebevardinsiu, bet kas norės galėsiu pasidalinti patirtimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 14 gegužės 2013 - 19:18
Sveiki! man toks jausmas,kad cia siaip sau rasinejama! nieks cia niekur nesiruosia vaziuoti,bet,ot-uzdavineja klausimukus ir tiek. siuo metu esu Piteryje,tai l.tvanku,duslu,o ypac reikia l.daug piniguciu!!! daugiau nei europoje!
Atsakyti
Mes jau rytoj išvykstame į Sankt Peterburgą bigsmile.gif Tiesiog per visus darbus nespėjau pasidomėti, todėl prašau jūsų pagalbos. Gal žinote, kokios yra įėjimo į Ermitažą ir Peterhofą įėjimo kainos suaugusiam žmogui. Taip domina, ar Peterburge galima atsiskaityti banko kortelėmis muziejuose ir ne tik, ar geriau vežtis išsikeitus rublius.
Tiesiog neįsivaizduojame situacijos, būčiau dėkinga, jei parašytumėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2013 05 16, 08:00)
Mes jau rytoj išvykstame į Sankt Peterburgą  bigsmile.gif Tiesiog per visus darbus nespėjau pasidomėti, todėl prašau jūsų pagalbos. Gal žinote, kokios yra įėjimo į Ermitažą ir Peterhofą įėjimo kainos suaugusiam žmogui. Taip domina, ar Peterburge galima atsiskaityti banko kortelėmis muziejuose ir ne tik, ar geriau vežtis išsikeitus rublius.
Tiesiog neįsivaizduojame situacijos, būčiau dėkinga, jei parašytumėte  4u.gif

http://www.hermitagemuseum.org/
Atsakyti