Įkraunama...
Įkraunama...

Sankt Peterburgas

QUOTE(rasa32 @ 2017 05 12, 10:04)
Prie ko čia Maskva ar ne Maskva? Rusijoj visur vienoda tvarka. Su rusų pareigūnais geriau nejuokauti.
Jei gyveni ten iki 7dienų, tada registruotis nereikia, o jei daugiau-reikia. Jei gyveni viešbuty,hostely ar pan. įstaigoj,tada jie sutvarko registraciją. O jei gyveni kažkur kitus,tada reikia pačiam eiti užsiregistruoti.

Manau,kad jei neaišku,reikia rašyti apgyvedinimo įstaigai ir klausti.

As ne pati tai sugalvojau, o tik pasakiau ka man pasake. Galbut del to, kad Maskvoje daugiau atvykeliu ir dokumentai dazniau tikrinami? As nezinau sito. As buvau tiek kiek galima buti be registracijos ir viskas.
Atsakyti
Gal Maskvoj reikia ir nuo 3dienų registruotis,todėl ir pajuokavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 05 12, 08:45)
Praeitais metai vaziavau savarankiskai ir buvau 7 dienas, gyvenau hostelyje. Paklausiau ten ar reikalinga kokia registracija, atsake, kad nereikalinga, cia mazdaug ne Maskva  biggrin.gif  Na jokiu problemu neturejau, normaliai kirtau siena.

Supratau, ačiū už atsakymą. Gal dar bandysiu teirautis hostelyje, kur gyvensiu, nors bet kokiu atveju prisiregistruoti, net jei netyčia paaiškėtų, kad vis dėlto reikia, galima bus tik vietoj.

O dar prie tos pačios temos, tai gal daug kam jau žinoma, bet keliaujant keltu ir būnant Peterburge (o gal ir ne tik Peterburge?) iki 72 valandų viza nereikalinga, mačiau,kad Makalius rašė. Nors gal ten turi būti tik organizuota kelionė, irgi kaip visada atsiranda visokių niuansų, plačiau nesidomėjau, nes šį kartą šio varianto nesvarsčiau, nes man per mažai laiko būtų tos 72 val.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2017 05 12, 19:34)
Supratau, ačiū už atsakymą. Gal dar bandysiu teirautis hostelyje, kur gyvensiu, nors bet kokiu atveju prisiregistruoti, net jei netyčia paaiškėtų, kad vis dėlto reikia, galima bus tik vietoj.

O dar prie tos pačios temos, tai gal daug kam jau žinoma, bet keliaujant keltu ir būnant Peterburge (o gal ir ne tik Peterburge?) iki 72 valandų viza nereikalinga, mačiau,kad Makalius rašė. Nors gal ten turi būti tik organizuota kelionė, irgi kaip visada atsiranda visokių niuansų, plačiau nesidomėjau, nes šį kartą šio varianto nesvarsčiau, nes man per mažai laiko būtų tos 72 val.

Kuriam hostelyje gyvensit? Man atrodo tame keliones pasiulyme tik 1 diena skiriama Peterburgui ir siap kiek ziurejau organizuotos keliones labai trumpos. As buvau savaite ir tai nedaug pasirode, o 2-3 dienos isvis nieko.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 05 15, 12:47)
Kuriam hostelyje gyvensit? Man atrodo tame keliones pasiulyme tik 1 diena skiriama Peterburgui ir siap kiek ziurejau organizuotos keliones labai trumpos. As buvau savaite ir tai nedaug pasirode, o 2-3 dienos isvis nieko.

Tokiam Yellow Pepper, (Marato gatvė) jis nėra pačiame pačiam centre, bet kaip supratau ne taip ir toli, atsiliepimai neblogi, nors ir ne viskas tobula, bet mano atveju vos ne pigiausias variantas, kurį pavyko rasti, pasirodė, kad turėtų būti neblogas kainos ir kokybės santykis.
Ne, ten vos ne 4 dienas praleidžia Peterburge (bet 1 dieną anksti ryte atvykstama, o 4 dieną vakare jau išvykstama), bet tom pačiom dienom ir į Peterhofą, ir į Carskoje selo nuvažiuojama, tai jau labai intensyvi kelionė išeina ir pačiam Peterburgui mažai laiko, aš taip lėkti nemėgtu, tik tiek, kad nereikia vizos ir kartu trumpai aplankomas Talinas, Helsinkis.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2017 05 15, 18:42)
Tokiam Yellow Pepper, (Marato gatvė) jis nėra pačiame pačiam centre, bet kaip supratau ne taip ir toli, atsiliepimai neblogi, nors ir ne viskas tobula, bet mano atveju vos ne pigiausias variantas, kurį pavyko rasti, pasirodė, kad turėtų būti neblogas kainos ir kokybės santykis.
Ne, ten vos ne 4 dienas praleidžia Peterburge (bet 1 dieną anksti ryte atvykstama, o 4 dieną vakare jau išvykstama), bet tom pačiom dienom ir į Peterhofą, ir į Carskoje selo nuvažiuojama, tai jau labai intensyvi kelionė išeina ir pačiam Peterburgui mažai laiko, aš taip lėkti nemėgtu, tik tiek, kad nereikia vizos ir kartu trumpai aplankomas Talinas, Helsinkis.

Zinau ta gatve, nes praeitais metais norejau irgi gyventi hostelyje prie jos(po to pakeiciau i kita) ir kai buvau Peterburge buvau ir toje gatveje, visai nebloga lokacija. Vaziuojant i Peterburga geriau kuo anksciau ieskoti apgyvendinimo, buvau rezervarus sausio menesi hosteli atskiras kambarys su dusu uz gera kaina, bet teko atsaukti, dabar pagalvojau gal vel vaziuoti ir aisku liepos menesiui jau visai nedaug pasiulymu patrauklia kaina beliko.
Atsakyti
Aš tą miesto pusę rinkausi dar ir todėl, kad ji yra netoli autobusų stoties, nes važiuosiu autobusu.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2017 05 16, 20:56)
Aš tą miesto pusę rinkausi dar ir todėl, kad ji yra netoli autobusų stoties, nes važiuosiu autobusu.

Kada vaziuojate? As irgi autobusu vaziavau ir reikejo iki hostelio nusigauti, net nzn kaip man pavyko, nes islipau ne toje stoteleje kaip reikejo (nezinojau dar tada, kad marsutiniam reikia pasakyti vairuotojui, kad nori islipti ir tada sustos biggrin.gif ) ir dar lyjo hehe, bet viskas gerai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 05 16, 21:39)
Kada vaziuojate? As irgi autobusu vaziavau ir reikejo iki hostelio nusigauti, net nzn kaip man pavyko, nes islipau ne toje stoteleje kaip reikejo (nezinojau dar tada, kad marsutiniam reikia pasakyti vairuotojui, kad nori islipti ir tada sustos biggrin.gif ) ir dar lyjo hehe, bet viskas gerai buvo biggrin.gif

Dar šį mėnesį, pasidalinsiu įspūdžiais grįžus, ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Jei dar yra vietų, labai rekomenduoju šitą hostelį https://www.booking....s...0b72;dcid=5
Viduje ramu,o išėjus į gatvę atsiduri prie Gribojedovo kanalo,matai soborą Spas na krovi,Singer kavinę ir Kazanės soborą.Šalia Nevskij prospektas,daugybė įvairiausių kavinių,valgyklų ir barų. Viską pasieksit pėsčiom. Mes važiavom tik iki Puškino ir Peterhofo. Nuo autobusų stoties su metro važiuoti, metro stotelė koks 100m nuo hostelio.
Atsakyti
Iš tikrųjų vieta puiki, ačiū už informaciją, išsisaugosiu gal kitam kartui, nes dabar jau nebėra vietų ir ieškojau varianto iki 30 Eur už naktį (bet tada aišku ir toliau nuo pačio centro gavosi).
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2017 05 17, 18:12)
Jei dar yra vietų, labai rekomenduoju šitą hostelį https://www.booking....s...0b72;dcid=5
Viduje ramu,o išėjus į gatvę atsiduri prie Gribojedovo kanalo,matai soborą Spas na krovi,Singer kavinę ir Kazanės soborą.Šalia Nevskij prospektas,daugybė įvairiausių kavinių,valgyklų ir barų. Viską pasieksit pėsčiom. Mes važiavom tik iki Puškino ir Peterhofo. Nuo autobusų stoties su metro važiuoti, metro stotelė koks 100m nuo hostelio.

Brangokas, savaites kaina 463 ir bendra vonia ir tualetas. As gyvenau praeitais metais hostelyje At Sunny's kainavo apie 200 euru savaitei (na tada ir kursas buvo kitoks) cia netoli Isakijaus Soboro ir nakti galima eiti ziureti tiltus, gera vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 18 gegužės 2017 - 11:52