Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(something else @ 2009 08 27, 17:55)
kuo čia dėti kompleksai, gėdos jausmas, artumas ir t.t.?
elementari elgesio kultūra.
arba ji yra, arba ne.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O taip visai naturalus dalykas biggrin.gif
Atsakyti
Matyt taip esu isaukleta, bet niekada to negaleciau padaryti, nebent netycia jau visai gautusi, bet labai jau nemalonu butu. Juk nesunku iseiti i kita kambari "vandens atsigerti" "ar ko pasiimti". Man paciai tai nemalonu, todel ir kitiem to jausmo sukelti nenoriu, o atsirugus visada atsiprasau. ir nemanau, kad cia kompleksai, manau cia kultura zmogaus. Prie svetimu tai nepirsciojam, tai kuo vyras tada nusikalto... visai kas kita zinoma kai moteris laukiasi ir negali duju sulaikyti, tada jau suprantama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2009 08 29, 06:50)
Matyt taip esu isaukleta, bet niekada to negaleciau padaryti, nebent netycia jau visai gautusi, bet labai jau nemalonu butu. Juk nesunku iseiti i kita kambari "vandens atsigerti" "ar ko pasiimti". Man paciai tai nemalonu, todel ir kitiem to jausmo sukelti nenoriu, o atsirugus visada atsiprasau. ir nemanau, kad cia kompleksai, manau cia kultura zmogaus. Prie svetimu tai nepirsciojam, tai kuo vyras tada nusikalto... visai kas kita zinoma kai moteris laukiasi ir negali duju sulaikyti, tada jau suprantama  blush2.gif

na tebunie cia ne kompleksas drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, be jokių nepatogumų. Aišku vietoj ir laiku smile.gif
Atsakyti
Negalėčiau,man tokie dalykai žema bigsmile.gif
Atsakyti
nebent miegodama, nors esam kartu 8 metai rolleyes.gif
Atsakyti
butu baisiai geda, jei prie MB tai netycia atsitiktu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karina* @ 2009 09 16, 14:27)
butu baisiai geda, jei prie MB tai netycia atsitiktu...  biggrin.gif

Na netycia ka jau padarysi... bet net nustebau, kad kitoms moterims tai nieko nereiskia blink.gif Man nepatogu, nors kartu gyvenam net 30 metu...Ir visai ne del to, kad nekulturinga, paprasciausiai nepatogu blush2.gif Jei pasitaiko netycia, nepanikuoju, vyras nusijuokia, as nuleidziu zaismingai akis, na susigestu...Ir mano vyrui patinka, kad as susigestu blush2.gif Tikrai jam nepatiktu, o ir man, kad tai daryciau laisvai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 21 rugsėjo 2009 - 01:27
QUOTE(*Karina* @ 2009 09 16, 13:27)
butu baisiai geda, jei prie MB tai netycia atsitiktu...  biggrin.gif

gėda g.gif
Atsakyti
Ne, jokiu budu...
Atsakyti