Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aišku tai nemaloniausia akimirka, bet nematau čia kažko blogo... negi laikysi ir bėgiosi į tuliką pirstelti lotuliukas.gif Natūralūs dalykai, juk šeimoje ne tokių dalykų pamatai ir sužinai g.gif
Atsakyti
Visko pasitaiko, laimei dazniausiai pavyksta tyliai ir vyras net nepastebi bigsmile.gif Jis net ir neuzuodzia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 06, 13:03)
Visko pasitaiko, laimei dazniausiai pavyksta tyliai ir vyras net nepastebi bigsmile.gif Jis net ir neuzuodzia bigsmile.gif

uoslė atrofavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
retkarciais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 08 06, 16:12)
uoslė atrofavosi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Bet tikrai ne del mano kaltes lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne. Nepriimtina man tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 07 rugpjūčio 2009 - 18:31
Man irgi ne. Kažkaip nekultūringa.
Atsakyti
siaip is tikruju pas mus nera jokiu kompleksu,vienas kito nesigedijam thumbup.gif ir pabezdam prie vienas kito,po siuvimo as pati net uzp... nusivalyt negalejau unsure.gif esam naturalus lotuliukas.gif
Atsakyti
ne uz ka gyvenime schmoll.gif na... nebent uz mano svajoniu nama... plius koki dar milijona lotuliukas.gif riauget kaip vyrai nemoku, tik sioki toki riauguliuka nuo sidro buna isduodu ir iskart atsiprasineju jei pirstelt tai begu kur nors ir stengiuos tyliai tyliai doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif biggrin.gif man mandagumas yra labai svarbus gyvenime ir vyra ismokiau atsiprasyt, net jo draugai juokias, sako, ka su juo padarei, kad net musu atsiprasineja atsiriaugejes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif kartais
Atsakyti
Kartais kai noriu paerzint, nes jis tai prie manes visai nesigedija to daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglerada @ 2009 08 09, 19:02)
siaip is tikruju pas mus nera jokiu kompleksu,vienas kito nesigedijam thumbup.gif

kuo čia dėti kompleksai, gėdos jausmas, artumas ir t.t.?
elementari elgesio kultūra.
arba ji yra, arba ne.
Atsakyti