Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 23, 08:00)
Gudri moteris esat  4u.gif  Isdresiruoji vyra,kad anas pirsciotu, vos koja per slenksti ikeles, ir uzsigarantuoji sau amzina jo istikimybe.. Ne del to,kad jis nenoretu kur nors nulekt, bet del to,kad kokiai normaliai moteriai toks bezdalu nelaikantis, reikalingas.. O ipratimas-arsiau prigimimo..
Papildyta:

Atidziau paskaitykit-apie tai gi ir kalba-kaip apie didelio dvasiu artimumo demonstravima pirsciojimu nesivarzant  biggrin.gif

O jus pasirodot kad neesate jau tokia gudri... biggrin.gif
nes jus turbut vyras yra gerai isdresiraves ....

Jus gal atidziau pasiskaitykit, as juk nesakiau kad tai darau nuolat ir be perstojo.. megstat iskraipyti zodelius tamsta, kaip jums palanku doh.gif
Juk skau, kad yra viskam ribos ir etiketo supratimas, bet jei kartais isprus vienas pyrst, juk nieko blogo cia nematau.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 23 vasario 2010 - 11:07
QUOTE(vilnera @ 2010 02 23, 12:00)

Atidziau paskaitykit-apie tai gi ir kalba-kaip apie didelio dvasiu artimumo demonstravima pirsciojimu nesivarzant  biggrin.gif

esant reikalui manau nesivarzo,o ne specialiai va papirsciosiu ir busim artimesni..nemanau kad kazkas jauciasi labai puikiai budamas "priverstas" pagadint ora ax.gif reikia ir darai lotuliukas.gif kaip ten sako,ne taip blynai kepa,kaip sikine nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 02 23, 12:07)
O jus pasirodot kad neesate jau tokia gudri...  biggrin.gif
nes jus turbut vyras yra gerai isdresiraves ....

Jus gal atidziau pasiskaitykit, as juk nesakiau kad tai darau nuolat ir be perstojo.. megstat iskraipyti zodelius tamsta, kaip jums palanku  doh.gif
Juk skau, kad yra viskam ribos ir etiketo supratimas, bet jei kartais isprus vienas pyrst, juk nieko blogo cia nematau....  g.gif

Apie ta dresura-gal galit placiau? Net paciai idomu pasidare,kur cia ta dresura islenda g.gif
O del zodeliu kraipymo-dekit tuos pavadinimus tu gudriuju knygu.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 23, 12:11)
esant reikalui manau nesivarzo,o ne specialiai va papirsciosiu ir busim artimesni..nemanau kad kazkas jauciasi labai puikiai budamas "priverstas" pagadint ora  ax.gif reikia ir darai  lotuliukas.gif kaip ten sako,ne taip blynai kepa,kaip sikine nori  lotuliukas.gif

Kalbu apie ta toki-ai,noriu-ir bezdu. Ne liga,ne nelaikyma koki tai, o ta nesivarzyma prie artimu zmoniu elgtis taip,kaip niekad sau neleistum elgtis viesoj vietoj. Kuo tie artimieji nusikalto, kad prie ju galima nepaisyti jokiu kulturingo elgesio normu? Kodel nekyla diskusiju,ar slerpt ir cepset valgant-yra grazu,ar ne? Ar intymiu vietu depiliacija atlikt draugiskai-su mylimu vyru prie salies.. ?
O del jautimosi-paskaitykit bent keleta puslapiu atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 23, 12:29)
Ar intymiu vietu depiliacija atlikt draugiskai-su mylimu vyru prie salies.. ?

o man vyras atlieka kartais.. bigsmile.gif ir mes daug ka atliekam kartu ir gal ne labai estetiskai lotuliukas.gif ,svarbu mum gerai... a ka kiti daro ju reikalas.. irnesakyk.gif
norisi pirstelt-prasau.. vyro papirdejimas mano savigarbos nenumus tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 23, 11:35)
o man vyras atlieka kartais..  bigsmile.gif ir mes daug ka atliekam kartu ir gal ne labai estetiskai  lotuliukas.gif ,svarbu mum gerai... a ka kiti daro ju reikalas..  irnesakyk.gif
norisi pirstelt-prasau.. vyro papirdejimas mano savigarbos nenumus tikrai  lotuliukas.gif

Esu jau taip sakiusi, bet darkart išreikšiu nuomonę - čia ne garbės, artumo, meilės, laisvumo ir t.t. reikalas. Tai elementari elgesio kultūra. Arba ji yra, arba ne. Nei daugiau, nei mažiau.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 23, 11:49)
Esu jau taip sakiusi, bet darkart išreikšiu nuomonę - čia ne garbės, artumo, meilės, laisvumo ir t.t. reikalas. Tai elementari elgesio kultūra. Arba ji yra, arba ne. Nei daugiau, nei mažiau.

good.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 23, 12:49)

jooo mes labai nekulturingi vienas kitam.. devil.gif baisiai nekulturingi.. jus tai liecia kazkaip?? jaudina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 23, 13:54)
jooo mes labai nekulturingi vienas kitam..  devil.gif baisiai nekulturingi.. jus tai liecia kazkaip?? jaudina?  unsure.gif

Jaudina tik tiek,kiek toks elgesys pateikinejamas kaip normalus ir kulturingas. Ir ne daugiau. Kadangi cia forumas-tai turet savo nuomone ir jaudulius nedraudziama,ane?
Papildyta:
Man isvis-idomus paradoksas toks-kodel zmones namu isoreje linke save pateikt gerais,kulturingais, geranoriskais - svetimiems-viskas,kas geriausia, o vat namu viduje-tarp savu-nieko tokio parodyt savo pacias tokias nemaloniausias savybes..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 23, 14:00)
Jaudina tik tiek,kiek toks elgesys pateikinejamas kaip normalus ir kulturingas.

koks elgesys cia pateikinejimas??? mano ir mano zmogaus.. tai musu reikalas.. as pateikiu musu elgesi,kitu tai neturetu sujaudinti.. man visiskai vienodai ar vienoje seimoje valgoma cepsint ar ne,ar su peiliu ir sakute ar ne ir kiek ten tos kulturos man vienodai sviecia,ne mano tai aplinka ir zmones.. ir tiek..
niekas cia nesako sikim ir plokim... nu purstelejam ir tragedijos nedarom.. tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 23, 14:05)
koks elgesys cia pateikinejimas??? mano ir mano zmogaus.. tai musu reikalas.. as pateikiu musu elgesi,kitu tai neturetu sujaudinti.. man visiskai vienodai ar vienoje seimoje valgoma cepsint ar ne,ar su peiliu ir sakute ar ne ir kiek ten tos kulturos man vienodai sviecia,ne mano tai aplinka ir zmones.. ir tiek..
niekas cia nesako sikim ir plokim... nu purstelejam ir tragedijos nedarom..  tease.gif

Nepastebejot tokio dalyko-kad elgesio modelis paprastai nelieka vien seimos viduje. Jei yra vaiku. Jus esat pavyzdys. Ir vat ta pavyzdi jusu vaikai issines i savo seima-kaip ir slerpsejima, bei kitus smagius,nekaltus dalykelius-toki vat nekalta kraiti.ale manau,nelabai daranti garbes..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 23, 13:05)
Jaudina tik tiek,kiek toks elgesys pateikinejamas kaip normalus ir kulturingas. Ir ne daugiau. Kadangi cia forumas-tai turet savo nuomone ir jaudulius nedraudziama,ane?
Papildyta:
Man isvis-idomus paradoksas toks-kodel zmones namu isoreje linke save pateikt gerais,kulturingais, geranoriskais - svetimiems-viskas,kas geriausia, o vat namu viduje-tarp savu-nieko tokio parodyt savo pacias tokias nemaloniausias savybes..

thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 23, 14:12)
Nepastebejot tokio dalyko-kad elgesio modelis paprastai nelieka vien seimos viduje. Jei yra vaiku. Jus esat pavyzdys. Ir vat ta pavyzdi jusu vaikai issines i savo seima-kaip ir slerpsejima, bei kitus smagius,nekaltus dalykelius-toki vat nekalta kraiti.ale manau,nelabai daranti garbes..

vel sukat i kazkokias pievas... as jum sakau,kad specialiai ir dziaugsmingai niekas nedaroma.. purstelejo-atsiprasoma... rugtelejo-atsiprasoma.. a aiskiau biski??? biggrin.gif
Atsakyti