O aš prie savo merginos irgi oro negadinu..
Tačiau jei išgirstu ką nors iš jos, apsimetu, kad nieko negirdėjau..
QUOTE(Gil @ 2010 01 05, 21:51)
Prie žmonių niekad to nedarau. Tik va jei ilgokai tenka taip pabūti, tai prasideda baisūs pilvo skausmai. Ir nuėjimas kur nors nuošaliau ne visada padeda, nes būna jau per vėlu. Problema. 
Ir aš taip manau
Ne
O kai miegat? Kaip tada save kontroliuojat?
ne... Nebent jau labai prispiria nueini kur toleliau
O lovoje tai aisku, niekas nieko ten nekontroliuoja. Kai isgirstu MB pirstelint(miegant) tai juokas paima, kazkaip labai mielas tada pasidaro
O lovoje tai aisku, niekas nieko ten nekontroliuoja. Kai isgirstu MB pirstelint(miegant) tai juokas paima, kazkaip labai mielas tada pasidaro
Kai kartu gyveni, tai jau pažysti vienas kitą. Aišku ir orą pagadini
na bet juk ne į veidą tai darai
o jei spėji, tai nubėgi kur nuošaliau, bet po kaldra, tai jau nesiskaito
Viskas, kas vyksta su mūsų organizmu - normalu. Manau tėvai kalti, jei vaikai būdami vaikais ar jau užaugę kažko gėdijasi. Žinau net tokių, kur mama pašnibždom vaikų poliklinikoj pasako: "Mums pas ginekologą." Neva tai gėda eiti pasitikrinti, tai vat ir užaiga mergaitė tokia sigėdinta ir pati nežinodama dėl ko tai daro
Aš pati visiškai esu atsipalaidavusi su saviškiu, ir nė vienas nesigėdijam savo kūnų - ar tai dujos, ar raugėjimas, ar pilvo gurgimas, ar dar bet kokie garsai/procesai. Juk jei TIKRAI žmogų myli - priimi žmogų tokį, koks YRA, ir pats būni toks, koks ESI
Aišku, nekalbu apie jokį tyčinį elgesį. Tiesiog nereikia varžyti savęs ten, kur tikrai nėra reikalo.
Manau, jog visos tos moterys, kurios gėdijasi savo vyrų dėl kažko - jos nėra ptyrę tikro artumo. Nepulkit dabar man kontrargumentuoti - juk pačios žinote, kad tai tiesa.
Mano MB ir yra mano MB - nes nebijau pamatyt jį visokį: ir bezdantį, ir sisiojantį, ir besiprausiantį po karštos vasaros dienos, ir neplauta galva, ir džiugų, ir nusiminusį, ir VISOKĮ.
Moterys, atsipalaiduokit
Aš pati visiškai esu atsipalaidavusi su saviškiu, ir nė vienas nesigėdijam savo kūnų - ar tai dujos, ar raugėjimas, ar pilvo gurgimas, ar dar bet kokie garsai/procesai. Juk jei TIKRAI žmogų myli - priimi žmogų tokį, koks YRA, ir pats būni toks, koks ESI
Aišku, nekalbu apie jokį tyčinį elgesį. Tiesiog nereikia varžyti savęs ten, kur tikrai nėra reikalo.
Manau, jog visos tos moterys, kurios gėdijasi savo vyrų dėl kažko - jos nėra ptyrę tikro artumo. Nepulkit dabar man kontrargumentuoti - juk pačios žinote, kad tai tiesa.
Mano MB ir yra mano MB - nes nebijau pamatyt jį visokį: ir bezdantį, ir sisiojantį, ir besiprausiantį po karštos vasaros dienos, ir neplauta galva, ir džiugų, ir nusiminusį, ir VISOKĮ.
Moterys, atsipalaiduokit
Geriau į išorę nei į vidų
O jei rimtai, tai, jei jau prispiria, einu nuošaliau. Kad ir į tą patį wc
Einu į wc, nelabai man tai moteriška kažkaip
nežinau, čia mano nuomonė tik
o naktį jau kas nutinka, tebūnie paslaptis ...
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 19, 10:10)
Einu į wc, nelabai man tai moteriška kažkaip
nežinau, čia mano nuomonė tik
o naktį jau kas nutinka, tebūnie paslaptis ...

As girdint negadinu, nes apskritai tyliai tai darau (jezuz kokia juokinga temuke )
tai va maniskis ir negirdi, tik paskui suvokia, as "atsitiko"
normali cia ta fiziologija manau, gal jei jis prie manes biski stengtusi valdytis, tai ir as taip daryciau, bet...
normali cia ta fiziologija manau, gal jei jis prie manes biski stengtusi valdytis, tai ir as taip daryciau, bet...