Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O aš prie savo merginos irgi oro negadinu.. smile.gif Tačiau jei išgirstu ką nors iš jos, apsimetu, kad nieko negirdėjau.. smile.gif
Atsakyti
Prie žmonių niekad to nedarau. Tik va jei ilgokai tenka taip pabūti, tai prasideda baisūs pilvo skausmai. Ir nuėjimas kur nors nuošaliau ne visada padeda, nes būna jau per vėlu. Problema. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2010 01 05, 21:51)
Prie žmonių niekad to nedarau. Tik va jei ilgokai tenka taip pabūti, tai prasideda baisūs pilvo skausmai. Ir nuėjimas kur nors nuošaliau ne visada padeda, nes būna jau per vėlu. Problema.  laugh.gif

Ir aš taip manau biggrin.gif nekokie tie mūsų organizmai, tik kas ko ir prasideda dundesiai biggrin.gif
Atsakyti
Ne blink.gif
Atsakyti
O kai miegat? Kaip tada save kontroliuojat? hihihi.gif
Atsakyti
ne... Nebent jau labai prispiria nueini kur toleliau blush-anim-cl.gif
O lovoje tai aisku, niekas nieko ten nekontroliuoja. Kai isgirstu MB pirstelint(miegant) tai juokas paima, kazkaip labai mielas tada pasidaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai kartu gyveni, tai jau pažysti vienas kitą. Aišku ir orą pagadini blush2.gif na bet juk ne į veidą tai darai doh.gif o jei spėji, tai nubėgi kur nuošaliau, bet po kaldra, tai jau nesiskaito rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas, kas vyksta su mūsų organizmu - normalu. Manau tėvai kalti, jei vaikai būdami vaikais ar jau užaugę kažko gėdijasi. Žinau net tokių, kur mama pašnibždom vaikų poliklinikoj pasako: "Mums pas ginekologą." Neva tai gėda eiti pasitikrinti, tai vat ir užaiga mergaitė tokia sigėdinta ir pati nežinodama dėl ko tai daro verysad.gif

Aš pati visiškai esu atsipalaidavusi su saviškiu, ir nė vienas nesigėdijam savo kūnų - ar tai dujos, ar raugėjimas, ar pilvo gurgimas, ar dar bet kokie garsai/procesai. Juk jei TIKRAI žmogų myli - priimi žmogų tokį, koks YRA, ir pats būni toks, koks ESI tongue.gif

Aišku, nekalbu apie jokį tyčinį elgesį. Tiesiog nereikia varžyti savęs ten, kur tikrai nėra reikalo.

Manau, jog visos tos moterys, kurios gėdijasi savo vyrų dėl kažko - jos nėra ptyrę tikro artumo. Nepulkit dabar man kontrargumentuoti - juk pačios žinote, kad tai tiesa.

Mano MB ir yra mano MB - nes nebijau pamatyt jį visokį: ir bezdantį, ir sisiojantį, ir besiprausiantį po karštos vasaros dienos, ir neplauta galva, ir džiugų, ir nusiminusį, ir VISOKĮ.

Moterys, atsipalaiduokit thumbup.gif
Atsakyti
Geriau į išorę nei į vidų lotuliukas.gif O jei rimtai, tai, jei jau prispiria, einu nuošaliau. Kad ir į tą patį wc ax.gif
Atsakyti
Einu į wc, nelabai man tai moteriška kažkaip schmoll.gif biggrin.gif nežinau, čia mano nuomonė tik mirksiukas.gif o naktį jau kas nutinka, tebūnie paslaptis ... biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 19, 10:10)
Einu į wc, nelabai man tai moteriška kažkaip  schmoll.gif  biggrin.gif  nežinau, čia mano nuomonė tik  mirksiukas.gif  o naktį jau kas nutinka, tebūnie paslaptis ...  biggrin.gif  cool.gif

biggrin.gif
Atsakyti
As girdint negadinu, nes apskritai tyliai tai darau (jezuz kokia juokinga temuke ) lotuliukas.gif tai va maniskis ir negirdi, tik paskui suvokia, as "atsitiko" laugh.gif
normali cia ta fiziologija manau, gal jei jis prie manes biski stengtusi valdytis, tai ir as taip daryciau, bet... biggrin.gif
Atsakyti