Viskas, kas vyksta su mūsų organizmu - normalu. Manau tėvai kalti, jei vaikai būdami vaikais ar jau užaugę kažko gėdijasi. Žinau net tokių, kur mama pašnibždom vaikų poliklinikoj pasako: "Mums pas ginekologą." Neva tai gėda eiti pasitikrinti, tai vat ir užaiga mergaitė tokia sigėdinta ir pati nežinodama dėl ko tai daro
Aš pati visiškai esu atsipalaidavusi su saviškiu, ir nė vienas nesigėdijam savo kūnų - ar tai dujos, ar raugėjimas, ar pilvo gurgimas, ar dar bet kokie garsai/procesai. Juk jei TIKRAI žmogų myli - priimi žmogų tokį, koks YRA, ir pats būni toks, koks ESI
Aišku, nekalbu apie jokį tyčinį elgesį. Tiesiog nereikia varžyti savęs ten, kur tikrai nėra reikalo.
Manau, jog visos tos moterys, kurios gėdijasi savo vyrų dėl kažko - jos nėra ptyrę tikro artumo. Nepulkit dabar man kontrargumentuoti - juk pačios žinote, kad tai tiesa.
Mano MB ir yra mano MB - nes nebijau pamatyt jį visokį: ir bezdantį, ir sisiojantį, ir besiprausiantį po karštos vasaros dienos, ir neplauta galva, ir džiugų, ir nusiminusį, ir VISOKĮ.
Moterys, atsipalaiduokit