QUOTE(Vytauciuke @ 2011 11 20, 23:38)
Tai netrumpai dirba. Mes nuo kitos sav. pradesim lankytis pas lokopede, bet ji planuoja dirbti 20min. viena karta i sav. nes jei kitaip neiseina. tai sake jei per 2men. nebus pagerejimo tai jau bus galima itarti problema. kad kazkas negerai su vaiku... Kiek imanoma dirbam namie. daug informacijos gavau is internetinio pusl. "Sesios zasys". Paleidiu vaikui tai kartu pratimus darom, ir jam labai patinka. Labai daug juoko buna
mano berniukui dar tik 1, 7 metu, taigi mes dar nelankom darzelio, taciau kadangi musu atveju yra raidos sutrikimu-pagalba jam butina. Pas logopede darbas kolkas daugiau per zaidima, juk tokio maziuko dar kazko labai kitaip neismokysi. Tai cia musu atvejis, taciau kalbant apie jusiski tai man is viso mistika, kas cia per terminai tie 2 men, ir kas cia per uzsiemimu trukme-20 minuciu. Ka per tiek laiko galima nuveikt? Normalu,kad vargu ar bus koks rezultatas tuomet...
QUOTE(Mergiona @ 2011 11 21, 00:08)
Mano subjektyvi nuomone: 20min/ 1k sav visiska nesamone
QUOTE(Vytauciuke @ 2011 11 21, 09:09)
Aš ir galvoju kad tiek užsiėmimų lygu nuliui,kad paskui pastatys diagnoze kad negerai su vystimusi. Kai dabar pasakė vidutinis kalbos sutrikimas,bet jei per 2mėn.nepagerės,tai nežinau ką sakys. Darželyje priima tik nuo 3m. Jei jis visai nekalbėtu,tai gal po naujų metu. Bet yra visai nekalbančių,tai jiems pirmenybė. Net už pinigus nepriima,nespėja. Tokia situacija.
O koks jusu vaikucio amzius?