Labai idomu isgirsti nuomone apie Weleda prieziuros priemones kudikiams ir vaikams
ar tinka, ar patinka?

Tik Weleda ir naudoju, - tiek sau, tiek vaikams.
Labai geri šampūnai, dušo žele. Kremai irgi geri. Gal kvepia ir ne taip maloniai, kaip visokie "krūti", bet labai kokybiški ir natūralūs. Mano jautriai alergiškai odai - pats tas.
Sausai kojų odai naudoju masažinius aliejus.
Ir kūdikių linija labai gera - išbandėm Wind & Weather, tepaliuką su cinku, aliejuką, medetkų kremą - viskas kokybiška ir malonu odai.
Nu vat, pavariau reklamos
Bet tikrai džiaugiuosi, kad tokie yra. Tik galėtų šiek tiek pigesni būti...
Labai geri šampūnai, dušo žele. Kremai irgi geri. Gal kvepia ir ne taip maloniai, kaip visokie "krūti", bet labai kokybiški ir natūralūs. Mano jautriai alergiškai odai - pats tas.
Ir kūdikių linija labai gera - išbandėm Wind & Weather, tepaliuką su cinku, aliejuką, medetkų kremą - viskas kokybiška ir malonu odai.

QUOTE(Hana @ 2008 10 12, 22:25)
Tik Weleda ir naudoju, - tiek sau, tiek vaikams.
Bet tikrai džiaugiuosi, kad tokie yra. Tik galėtų šiek tiek pigesni būti...

O nezinai, gal kur Vilniuj yra ju parduotuve?

Mes naudojom sampuna ir duso zele vaikui ir kremuka kunui, bet pirkom Vokietijoh. O dabar viskas baigesi, o nusipirkti cia nezinau kur

Mes irgi šią kosmetiką naudojam. Tik per daug pripirkus esu
Šiuo metu kūdikio priežiūrai užtenka kremuko nuo vėjo ir šalčio ir prausimosi želė. Odos būklė labai gera, tai po maudynių nereikia nei kremo, nei aliejaus, kuriuos esu nupirkus, tai tuos sau naudoju
Kvapas specifinis, bet man patinka, ypač kai žinau, kad ant vaiko ne naftą tepu.
Kiekvienai siūlyčiau pabandyti, ypač kai yra pirkti mėginukų, kad susipažintumėt su kosmetika ir patikrintumėt, ar tinka jūsų mažyliams
Papildyta:
http://weleda.lt/ind...e...&page_id=16

Kvapas specifinis, bet man patinka, ypač kai žinau, kad ant vaiko ne naftą tepu.
Kiekvienai siūlyčiau pabandyti, ypač kai yra pirkti mėginukų, kad susipažintumėt su kosmetika ir patikrintumėt, ar tinka jūsų mažyliams

Papildyta:
QUOTE(vejuota @ 2008 10 12, 22:28)
O nezinai, gal kur Vilniuj yra ju parduotuve?
Mes naudojom sampuna ir duso zele vaikui ir kremuka kunui, bet pirkom Vokietijoh. O dabar viskas baigesi, o nusipirkti cia nezinau kur

http://weleda.lt/ind...e...&page_id=16

QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 12, 22:33)
aciu, rytoj begsiu pirkti

Aš sužavėta Weleda
Ką beperku savo mažyliui, viskas labai labai patinka ir jam itin tinka

QUOTE(LauRace @ 2008 10 16, 12:54)
Kol kas sau naudodavau weleda aliejuka plauku galiukams, o dabar kai netrukus pasauli isvys musu mazylis, tai tikrai nedvejodama rinksiuos sia kosmetika, net neabejoju jos kokybe
weleda galima nusipirkti beveik visose vaistinese

weleda galima nusipirkti beveik visose vaistinese

Nu tikrai nevisose vaistinese yra, net neuzsako i vaistine kai paprasiau kremuko

QUOTE(olantukas @ 2008 10 25, 08:50)
tikrai yra vln akropolio eurovaistinėje

mes naudojam alejuką - mums tinka

Aš labai patenkinta šios firmos kosmetika. O jau kaip patinka jos kvapas.

As sau naudoju duso zele ir sampuna
Greit gimsianciam kleckui nupirkau pieneli i vonia su medetkom, tik va nemaciau ar yra sampunas kudikiams?..

Man welwda
is kudikiu serijos turiu nemazai produktu. Ypac patinka vonios pienelis su medetkomis - maudantis reik ipilti i vandeni, jis neputoja, kvapo neduoda, bet issimaudzius esi jau kaip ir lengvai issikremaves - netraukia odos, tokia svelni odyte