Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda priežiūros priemonės vaikams

Kol kas patenkinti thumbup.gif , tik iš viso stengiamės kuo mažiau naudoti. Dažiausiai naudojam muiliuką.
Atsakyti
o mums nuo jos buvo labai blogai...alergizavo iškart rausdavo odelė... o kol supratau, kad čia nuo jos.. doh.gif nes rašo kad antialergiška kosmetika...
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2008 12 31, 13:27)
o mums nuo jos buvo labai blogai...alergizavo iškart rausdavo odelė... o kol supratau, kad čia nuo jos.. doh.gif nes rašo kad antialergiška kosmetika...

g.gif hmmm, weledos produktai yra labai natūralūs, vien ekologiški aliejai, jokių konservantų, naftos produktų. tačiau būtent natūraliems produktams kai kurie žmonės būna alergiški (kaip ir maistui). unsure.gif

bet šiaip man ši kosmetika tikrų tikriausia atgaiva. labai patinka aliejus nuo strijų, bet kitos mamytės sako, kad per nėštumą tinka bet kuris iš weledos masažinių aliejų. nestuke.gif

turėjau ir šaltalankių pienelį kūnui, bet jis žiemai pasirodė nepakankamai riebus. ax.gif

dar labai skanūs ir naudingi weledos eliksyrai. vartojau vietoj vitaminų kryklės ekstraktą. žadu jo nusipirkti ir atsigavimui po gimdymo. tongue.gif

perku dažniausiai parduotuvėje Holos užupyje (www.holos.lt), nes man pakeliui, be to čia - pigiausia. vaistinės ir kitos ekologiškos parduotuvės būna užsidėjusios po 5-10 litukų viršaus schmoll.gif

va
Atsakyti
QUOTE(bastoji @ 2009 01 16, 16:28)
g.gif hmmm, weledos produktai yra labai natūralūs, vien ekologiški aliejai, jokių konservantų, naftos produktų. tačiau būtent natūraliems produktams kai kurie žmonės būna alergiški (kaip ir maistui). unsure.gif

bet šiaip man ši kosmetika tikrų tikriausia atgaiva. labai patinka aliejus nuo strijų, bet kitos mamytės sako, kad per nėštumą tinka bet kuris iš weledos masažinių aliejų. nestuke.gif

turėjau ir šaltalankių pienelį kūnui, bet jis žiemai pasirodė nepakankamai riebus. ax.gif

dar labai skanūs ir naudingi weledos eliksyrai. vartojau vietoj vitaminų kryklės ekstraktą. žadu jo nusipirkti ir atsigavimui po gimdymo. tongue.gif

perku dažniausiai parduotuvėje Holos užupyje (www.holos.lt), nes man pakeliui, be to čia - pigiausia. vaistinės ir kitos ekologiškos parduotuvės būna užsidėjusios po 5-10 litukų viršaus   schmoll.gif

va

holos tikrai pigiausia biggrin.gif
bet ir nuo weledos gali būti alergija - juk gali alergizuoti ir natūralus produktai - tas pat maistas arba žiedadulkes. Mes naudojame alėjuką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 17 sausio 2009 - 20:35
mano pupai irgi netinka weledos kremukas, o man jis padeda kai pasireiškia alergija smile.gif
Atsakyti
O mes naudojam weledos dantų gelį, pirmiesiems dantukams valyti, fainas labai ir skonis malonus, ir kvapas, ir dukrytė mielai leidžia valyt su juo dantukus, thumbup.gif be to jis nepavojingas, nes dar nemokam išspjauti. ax.gif
Atsakyti
mano vaikui netinka weledos medetkų aliejukas, iš pradžių tepiau, bet vaikas visas nusausėjo, visas kūnelis šerpetojančiom dėmėm nuėjo unsure.gif kol dašuto,kad čia nuo to aliejaus...mečiau aš jį ir viskas praėjo, odelė susitvarkė...va ir natūralus tipo geri produktai...
Atsakyti
Mums irgi labai patinka Weledos produktai - naudojom vonios pieneli ir kuno aliejuka su medetkom kudikiui, taip pat labai gerai ziemai ju kremas nuo salcio ir vejo. Ir dantu pastos tikrai neprastos. bigsmile.gif
Dabar laukiuosi antro vaiko, net nesvarstau, kokia kosmetika pirksiu - ramiai vel nusipirksiu to paties 4u.gif

O kad naturalus produktai gali buti alergenai - niekam ne paslaptis. Bet tada reikia rasti kita naturalia priemone - ne koki kvepianti petrolata vaiku aliejuko buteliuke..
Atsakyti
gal kas nauduojo kremuka - tepaliuka nuo slogos? Kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
Mes naudojame Weleda dantuku geli, mums jis labai patinka!!! 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojame geli dantukams thumbup.gif
Atsakyti
nu kiek bandžiau tai man visos patiko ir tiko thumbup.gif tik kvapas nelabai blush2.gif
Atsakyti