Kol kas patenkinti
, tik iš viso stengiamės kuo mažiau naudoti. Dažiausiai naudojam muiliuką.

o mums nuo jos buvo labai blogai...alergizavo iškart rausdavo odelė... o kol supratau, kad čia nuo jos..
nes rašo kad antialergiška kosmetika...

QUOTE(coliukasv @ 2008 12 31, 13:27)
o mums nuo jos buvo labai blogai...alergizavo iškart rausdavo odelė... o kol supratau, kad čia nuo jos..
nes rašo kad antialergiška kosmetika...

bet šiaip man ši kosmetika tikrų tikriausia atgaiva. labai patinka aliejus nuo strijų, bet kitos mamytės sako, kad per nėštumą tinka bet kuris iš weledos masažinių aliejų.

turėjau ir šaltalankių pienelį kūnui, bet jis žiemai pasirodė nepakankamai riebus.

dar labai skanūs ir naudingi weledos eliksyrai. vartojau vietoj vitaminų kryklės ekstraktą. žadu jo nusipirkti ir atsigavimui po gimdymo.

perku dažniausiai parduotuvėje Holos užupyje (www.holos.lt), nes man pakeliui, be to čia - pigiausia. vaistinės ir kitos ekologiškos parduotuvės būna užsidėjusios po 5-10 litukų viršaus

va
QUOTE(bastoji @ 2009 01 16, 16:28)

bet šiaip man ši kosmetika tikrų tikriausia atgaiva. labai patinka aliejus nuo strijų, bet kitos mamytės sako, kad per nėštumą tinka bet kuris iš weledos masažinių aliejų.

turėjau ir šaltalankių pienelį kūnui, bet jis žiemai pasirodė nepakankamai riebus.

dar labai skanūs ir naudingi weledos eliksyrai. vartojau vietoj vitaminų kryklės ekstraktą. žadu jo nusipirkti ir atsigavimui po gimdymo.

perku dažniausiai parduotuvėje Holos užupyje (www.holos.lt), nes man pakeliui, be to čia - pigiausia. vaistinės ir kitos ekologiškos parduotuvės būna užsidėjusios po 5-10 litukų viršaus

va
holos tikrai pigiausia

bet ir nuo weledos gali būti alergija - juk gali alergizuoti ir natūralus produktai - tas pat maistas arba žiedadulkes. Mes naudojame alėjuką

mano pupai irgi netinka weledos kremukas, o man jis padeda kai pasireiškia alergija

O mes naudojam weledos dantų gelį, pirmiesiems dantukams valyti, fainas labai ir skonis malonus, ir kvapas, ir dukrytė mielai leidžia valyt su juo dantukus,
be to jis nepavojingas, nes dar nemokam išspjauti.

mano vaikui netinka weledos medetkų aliejukas, iš pradžių tepiau, bet vaikas visas nusausėjo, visas kūnelis šerpetojančiom dėmėm nuėjo
kol dašuto,kad čia nuo to aliejaus...mečiau aš jį ir viskas praėjo, odelė susitvarkė...va ir natūralus tipo geri produktai...

Mums irgi labai patinka Weledos produktai - naudojom vonios pieneli ir kuno aliejuka su medetkom kudikiui, taip pat labai gerai ziemai ju kremas nuo salcio ir vejo. Ir dantu pastos tikrai neprastos.
Dabar laukiuosi antro vaiko, net nesvarstau, kokia kosmetika pirksiu - ramiai vel nusipirksiu to paties
O kad naturalus produktai gali buti alergenai - niekam ne paslaptis. Bet tada reikia rasti kita naturalia priemone - ne koki kvepianti petrolata vaiku aliejuko buteliuke..

Dabar laukiuosi antro vaiko, net nesvarstau, kokia kosmetika pirksiu - ramiai vel nusipirksiu to paties

O kad naturalus produktai gali buti alergenai - niekam ne paslaptis. Bet tada reikia rasti kita naturalia priemone - ne koki kvepianti petrolata vaiku aliejuko buteliuke..
gal kas nauduojo kremuka - tepaliuka nuo slogos? Kokie atsiliepimai butu?
Mes naudojame Weleda dantuku geli, mums jis labai patinka!!!

Mes irgi naudojame geli dantukams

nu kiek bandžiau tai man visos patiko ir tiko
tik kvapas nelabai