Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda priežiūros priemonės vaikams

Kai mazylei darem masaziukus, masaziste paprase, kad nusipirktume Weleda aliejuka. Tikriausiai jis geras, nezinau. Bet kaina irgi doh.gif . Virs 50 lt mokejom
Atsakyti
Visko prisipirkau, o netiko.Kremą veidui pati nauduju, o visa kita ...
Atsakyti
kremukas su zinku 4u.gif net pati ant veido tepti pradejau, kad padziovinti spuogelius. Ir vaiko sikniukui, ir mamos veidui
Atsakyti
as naudojau alieju nuo striju nestumo metu... man patiko!
thumbup.gif
Atsakyti
super priemonės thumbup.gif
Atsakyti
mes i vandenuka maudynems pieneli naudojam...super thumbup.gif odele svelnute..
Atsakyti
Naudojam relaxing pieneli voniai super dalykelis thumbup.gif Tik man labai smirda doh.gif
Atsakyti
as pirkausi labai nemazai weledos produkcijos, tik perkam mes ne LT, o per interenetiniu parduotuviu tarpininkes. ten viskas gerokai pigiau ir didesnis pasirinkimas. dar yra puikiu lasu nuo slogos, dar kremukai nosytei nuo slogos, kosulio eleksyras ir dar daug visko...ko abejoju ar cia pas mus yra ax.gif dar nenaudojau pati nieko, tik va surikiuota laukia seimininkes, kol si ateis i pasauli.
o nosies lasus naudojo mano sunus, sake,labai malonu nosyteje. jie nekelia alergijos ir galima naudoti ilgokai, ne taip ,kaip kelias dienas lasu nuo slogos.
Atsakyti
As visada perku Weledos dantu pasta dukrytei pieniniam dantukam, svarbiausia, kad ji be jokiu chemiju thumbup.gif
Atsakyti
Naudojam prausikli ir sampuna viename thumbup.gif o aliejukas nelabai ax.gif ilgai susirebealavus dukryte palieka
Atsakyti
QUOTE(Renatele J @ 2009 03 08, 17:43)
Mes naudojame Weleda dantuku geli, mums jis labai patinka!!! 4u.gif

Mes irgi ji naudojame ir mums patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaiko oda yra labai sausa, todėl pienelis voniai su medetkomis mums yra nepamainomas dalykas thumbup.gif, o drekinamasis kuno kremas stebuklo nedaro, sakyčiau, eilinis kremas. Dar naudojame medetkų aliejuką, mums tinka, ypač galvos pleiskanų luobelei nuimti ax.gif Užpakaliukui kartais naudojam kremuką su cinku, labai greitai pašalina raudonumą, tik nepatinka, kad susirenka kuno raukšlėse, bet gal aš tiesiog per daug tepu g.gif Dar turiu muilą su medetkomis, kol kas nenaudojam, bet kvepia labai gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sursule @ 2009 03 22, 10:22)
kremukas su zinku 4u.gif net pati ant veido tepti pradejau, kad padziovinti spuogelius. Ir vaiko sikniukui, ir mamos veidui

reikia ir man ant veido pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti