Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda priežiūros priemonės vaikams

Sveika,
naudojau sita alieju. Bet ne spenelius tepiau, o visa kruti, nuo uzdegimo. Tikrai giriu sita alieju.
Speneliu tepk su bepanten. Butinai uzsigydyk, kad natsirastu uzdegimas.

QUOTE(daylight25 @ 2011 02 28, 22:09)
Sveikos! Gal žinote kuo skiriasi "Weleda Baby Calendula Cream Bath" nuo "Weleda Baby Calendula Bath"? Abu yra pilami i vonele maudyniu metu, idomu kuris geresnis  g.gif

Ir gal yra naudojusiu Weledos alieju krutinei? Ar padeda speneliams maitinimo metu?  4u.gif
user posted image

Atsakyti
va šiandien eurovaistinės buklėtėlį skaičiau, tai balandžio mėnesį vaikų weledos linijai -20% nuolaida, manau nuolaida didelė, reiks bėkti pirkt thumbup.gif
Atsakyti
Gera produkcija thumbup.gif Bet yra ir ekologiškų, ir daugiau natūralios sudėties produktų kitų firmų mirksiukas.gif
Atsakyti
Man jų produkcija ne itin patiko. Vaikiškame prausiklyje aptikau SLS, kremas su cinku nepadėjo. Vienintelis kas patiko, tai kremas nuo saulės. Nemanau, kad ši produkcija verta tokio brangumo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena1: 21 balandžio 2011 - 16:04
Superinis kremas su cinku thumbup.gif. Labai tinka dukrytes uzpakaliukui. Dar naudojam pieneli ir prausikli plaukams ir kunui, viskas tinka ir patinka, tik man kvapas galetu but malonesnis smile.gif.
Atsakyti
O mums netiko nei kremukas su cinku, nei medetku aliejukas, nei kremukas su medetkom verysad.gif pirmiausia isbande sunaus oda biggrin.gif , o paskji as pati sau rankas patepiau su medetku aliejum... ir isbere... pasirodo mes abu joms alergiski verysad.gif o weledos pirmoji geline dantu pasta thumbup.gif rekomenduoju naudot visiems kam dygsta dantukai ax.gif labai neblogai suveikia, mums visai panasiai i kamistado poveiki ir matyt ten medetku ne tiek daug kad isbertu ax.gif
Atsakyti
Dantu pastyte pieniniams dantukams patinka, tuoj pabaigsime sebamedo sampuna, tai planuoju pirti weledos prausikli-sampuniuka, tikiuosi tiks ir patiks smile.gif
Atsakyti
Sios firmos pirkau vaikui kuno losjona, aliejuka ir krema uzpakaliukui su cinku. Pirkiniais esu patenkinta.
Atsakyti
naudojom ziema kremus kunui ir veidui su medetkomis, mazylio odelei tiko smile.gif
Atsakyti
Mums taip pat pasta dantukams thumbup.gif
Atsakyti
Aš weleda nusivylus ax.gif Ir vaikiška produkcija,o ypač suaugusiųjų šampūnu doh.gif
Atsakyti
kremas su cinku mums netiko. Apskritai nepatinka Weleda
Atsakyti