Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda priežiūros priemonės vaikams

QUOTE(Bozena1 @ 2011 04 21, 16:03)
Man jų produkcija ne itin patiko. Vaikiškame prausiklyje aptikau SLS, kremas su cinku nepadėjo. Vienintelis kas patiko, tai kremas nuo saulės. Nemanau, kad ši produkcija verta tokio brangumo.  g.gif

Božena, sakote netiesą! Vaikiškame Weleda prausiklyje nėra SLS! Blogai žiūrėjote, arba ne su tai akiniais ;-)

Sudėtis čia:

http://www.weleda.lt...c...&prod_id=80

Sudėtis: vanduo, kokoso gliukozidai, migdolų aliejus, alkoholis, kokoil-gliutamo r. natrio druska, sezamo aliejus, glicerinas, karagenas, medetkų žiedų ekstraktas, ksantano sakai, pieno r., natūralių eterinių aliejų mišinys (jame yra: limoneno, linaliolio)
Atsakyti
Mano mergaitei labai tiko weleda sampunas ir prausiklis. Nuo kitu labai sausedavo odyte ir t.t.
o ir dantų pasta gera ax.gif
Atsakyti
Mus kremukas su cinku buvo superinis, gelis pieniniams dantukams irgi patinka, o vat kremas nuo šalčio ir vėjo nepatiko.
Atsakyti
Pigiau Weledos galit nusipirkti shop.sveikasmazylis .lt .
Atsakyti
man superine dantu pasta. Visalaik tik ja naudoju, ir kaina normali apie 15Lt 4u.gif
Atsakyti
O ar kas naudojat Weledos priemones slogai?

Susiduriau su ritma beda, mergaite uzaugo, nosies pati nesipucia, ir neleidzia nieko lasint-pust, girdejus, kad yra kremukas, kazin kaip jis?
Atsakyti
Labai tiko-patiko Weledos kremas nuo iššutimų, planuoju ir pirkti veidukui žiemai kremuką iš Weledos.. smile.gif
Atsakyti
naudoju daug ka vaikams ir netgi sau is weleda ir man labai tinka ir patinka wink.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Weleda naudoju jau seniai. Tiesa, lėliukas - dar priešaky, bet esu apsirūpinusi iš anksto. Prisipirkau per geras akcijas, su geru galiojimo laiku.
Beje, mergaitės, jei dar nebandėte ARGITAL - rekomenduoju thumbup.gif Pati neseniai nusipirkau kremuką veidui (per nėštumą pasausėjo oda, tad parekomendavo kitą). O jau kvapas!!!!! O Dievulėliau bigsmile.gif ir parašyta, kad tinka ir klūdikiams smile.gif taip pat naudoju ARGITAL'io šampūną šv.plaukams, kur irgi tinka kūdikiams, tad abu galėsime greitai naudoti.
P. S. kažkada esu girdėjusi kaip kvapų guru Laimė Kiškūnė pasakojo mamai, jog galima vaikui drąsiai duoti et. aliejų, jog lavinti jo uoslę (! tik būkit dėmesingos, kad duodat gerą, o ne kažkokį sintetinį, cheminį skiedalą!), o tuose ARGITAL kremukuose - visa kvapų paletė (galbūt gali nepatikti labai jautrioms kvapams).
Taip kad pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2011 09 26, 12:44)
Mus kremukas su cinku buvo superinis, gelis pieniniams dantukams irgi patinka, o vat kremas nuo šalčio ir vėjo nepatiko.

taip pat man, nes tas kremas baisiai aitrus, net akis man grauze, be to neapsaugojo nuo salcio
Atsakyti
Pirkau sios firmos aliejuka,tai taip sualergizavo mus,esu tikrai nusivylus,o drauge taip ji isgyre,ne visiems vienodai tinka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sajulu @ 2011 09 28, 13:00)
Pigiau Weledos galit nusipirkti shop.sveikasmazylis .lt .

as tai uzsipirkau weledos prausikliu, dantu pastos, kremuka, kremuka nuo slogos ir t.t. daug pigiau is cia www.aposparer.de, aisku siuntimas kainuoja 9.90euro, bet kai perki ne tik tai ir keliese susimeti, tai zymiai pigiau gaunasi .

QUOTE(Keja @ 2011 09 28, 18:27)
man superine dantu pasta. Visalaik tik ja naudoju, ir kaina normali apie 15Lt 4u.gif

jo faina, pvz. cia ji 3.05 euro kainuoja http://www.aposparer...er_Zahngel.html

QUOTE(anila:) @ 2011 10 10, 09:35)
O ar kas naudojat Weledos priemones slogai?

Susiduriau su ritma beda, mergaite uzaugo, nosies pati nesipucia, ir neleidzia nieko lasint-pust, girdejus, kad yra kremukas, kazin kaip jis?

man tai visai nieko pasirode, kiek naudos tai dar neaisku, nes dar tik viena karta naudojom, bet vaikai patys praso, kad patepciau. Na jis toks saldantis ir raminantis.
cia apie si http://www.aposparer...ENCREME_6g.html
lietuviskai
WELEDA Schnupfencreme (kremas nuo slogos)

WELEDA Schnupfencreme sudėtyje esančios medžiagos papildo viena kitos veikimą. Sumažinami paūmėję medžiagų apykaitos procesai, mažėja nosies gleivinės paburkimas galima vėl laisvai kvėpuoti per nosį. Dėl gleivinę harmonizuojančių savybių šis kremas gali būti vartojamas ir esant chroniškai slogai. Dozavimas ir vartojimo būdas: Jei nenurodyta kitaip, keletą kartų per dieną įvesti po žirnio dydžio gabalėlį kremo į nosį. Jei sloga ūmi, kremą tepti ant išorinio nosies paviršiaus. Mažiems vaikams nuo 1 iki 5 metų amžiaus tik lengvai patepti kremu prie nosies landų.
Atsakyti