Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Aš tai nevedžiau, ruošiaus nusipirkt ta dienorašti, bet kažkaip nenusipirkau. Na kai būs antras vaikas būtinai vesiu tokį dienoraštį.
Atsakyti
Vedu, neturiu pirktinių lėliukiškų dienoraščių, tai rašau į sąsiuvinius biggrin.gif
Atsakyti
as nerasiau dienorascio, nors vis galvojau nusipirkt, bet deja...
turiu tik nuotrauku albuma su irasais, nuo pat gimimo.. wub.gif
kai dabar vartau, tai net sunku patiket, koks mazas buvo biggrin.gif bet taip gera viska prisimint is naujo.pasilikau ir pirmuosius rubelius, krikstynu visa atributika.manau jei turesiu antra vaikiuka, tikrai rasysiu biggrin.gif
Atsakyti
Na pirmuosius vaikų metus rašiau, paskui jau dėl laiko stokos nerašau, turiu birmus nagučius, pirmus plaukučius kirptus, dar pirmą dantuką sakiau įdėsiu į dėžutę.
Atsakyti
as tokio dienorascio nevedziau,bet turime fotoalbumus,nuo pat pirmosios nuotraukytes kai buvo dar pilvuke...... tongue.gif
Atsakyti
Na as turiu uzvedusi knygele,bet tikrai ne visada ir ne viska uzfiksuoju blush2.gif
Atsakyti
rasiau iki metu.o paskui tiesiog pasimirsta.atrodo atsiminsi ir uzrasysi,bet taip ir lieka.svarbiausius momentus esu uzrasius,o visa kita tegu palieka.
Atsakyti
QUOTE(Tilė @ 2007 09 04, 16:41)
Aš dienoraščio nevedžiau, kažkaip atrodė, kad tokių dalykų, kaip pirmoji šypsena ir kt. niekada nepamiršiu, bet,deja, pasimiršo... Jei kada dar turėsiu mažiuką toks dienoraštis būtinai bus  wub.gif

man ir tokiapat situacija.. cry.gif cray.gif cray.gif kažkaip pati nenusipirkau tos knygutės, maniau kas padovanos.. doh.gif doh.gif bet norai ir liko norais.. pas save užsirašiau kada išdygo pirmas dantukas ir taip pora svarbesnių datų. bet gi pasimes tas mano kalendorius ir kas tada? doh.gif ai, višta esu.. gėda unsure.gif o taip myliu savo mažių, bet va taip greit viskas pasimiršo.. nepamenu kada vaikščiot pradėjo.. cray.gif cray.gif help.gif maniau pagal nuotraukų datas, viską atgaminsiu, BET kompiuterastas beveik visas foto ištrynė nuo tų laikų, kai nestuke.gif buvau.. gun_rifle.gif bash.gif
Atsakyti
Tikra tiesa,is pradziu ir as rasydavau,o po to kazkaip nu nerasiau,vyresneles rasiau daug ilgiau
Atsakyti
Mes gavom dovanų dienoraštį "Pirmieji gyvenimo metai", tai kruopščiai vedu, klijuoju nuotraukas. Yra nuotraukų albumas kuriame viskas iš eilės sudėliota. taip pat esu padarius rankytės ir pėdutės anspaudus, labai gražiai atrodo wub.gif Ketinu palikti pirmuosius rūbelius ir kitus įdomesnius dalykėlius. Ir ieškau kokios gražios skrynios į kurią viską sudėsiu ir kada nors....padovanosiu
Atsakyti
[B][COLOR=blue] rolleyes.gif aš tai pradėjau rašyti iki vienerių metukų rašiau ir kažkaip tuom užsibaigė schmoll.gif kartais pagalvoju kad negerai, nes pačiam mažyliui užaugus būtų labai faina paskaityti, kaip kūdikystės palikimas bigsmile.gif nestuke.gif wub.gif jai bus kada antras lelis tikrai neapsileisiu wub.gif
Atsakyti
aš vedu dienoraštį nuo pat pirmos dienos, bet kartais kai ką praleidžiu blush2.gif kažkaip greit pasimiršta ax.gif
Atsakyti