As irgi rasau mazyles dienorasti, bet , as pati padariau, nupirkau grazu sasiuvini, lapai A4 formato ir pildau, pati ji zadu ispiesti graziai, ir pan.
QUOTE(astalaur @ 2010 04 03, 18:53)
Aš irgi rašau savo mergytei, gal ne visai dienoraštį, bet tokį kaip laikraštuką. Yra programa specialiai tam skirta.[COLOR=blue] Galiu ten ir nuotraukas sukelti, ir tekstą rašyti, ir suredaguoti taip, kaip man patinka
O paskui tik reikės atsispausdinti viską ir bus dukrytei dovana 
O kokia tai programa?
Turim ir mes tokią knygelę, pildau gana retokai, na tiksliau pildau tai ką ten reikia, svarbiausius įvykius. Norėtusi daugiau parašyti. Tai mastau apie elektroninį dienoraštį. Kad tai būtų išsamiau. Tačiau popierinį daiktą juk maloniau rankose laikyti. tai daugiau šilumos turintis dalykas
gal kas turit konkrečiai šią? kokie atsiliepimai? nes nesu varčius, bet internete labai gera kaina
tuim ir mes ,bet angliska varijanta,ten dar ir apie nestuma informacija surasyta,pirmas spyris mamytei,pirma nuotrauka pilvely ir panasiai
Mes turime kūdikio knygą. Esu labai patenkinta. Labiausiai man patiko tai, kad ten reikia pildyti kas mėnesį, taip pat klijuoti nuotrauką kas mėnesį, kas yra ne visuose kūdikio albumuose ir šiaip daug įdomių smulkmenų ten reikia įrašyti, kurias vėliau tikrai pamirštum. 
Man irgi patiktų kur apie nėštumą yra ... Ech ...
QUOTE(luckyme @ 2010 05 12, 12:56)
tuim ir mes ,bet angliska varijanta,ten dar ir apie nestuma informacija surasyta,pirmas spyris mamytei,pirma nuotrauka pilvely ir panasiai 
Man irgi patiktų kur apie nėštumą yra ... Ech ...
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 06, 10:59)
gal kas turit konkrečiai šią? kokie atsiliepimai? nes nesu varčius, bet internete labai gera kaina

Mes antram suneliui turime sita knyga, gavome dovanu.. Pirmas sunus turi PIRMOJI KUDIKIO KNYGA, man si patinka labiau, daugiau informacijos galima surasyti.. Nors garzesne gal butu pirmoji..
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 06, 11:59)
turim