Tokias knygutes pildau abiems dukroms. Dešimtmetės Silvijos tai - mėgstamiausia knyga (nors šiaip ji - "knygų graužikė"). Silvijos knygutė jau seniai užpildyta, bet vat kaip tik vakar dukra užtiko, kad dar reikia papildyti ją: mat genealoginiame medyje mažoji sesytė dar neįrašyta
O mažajai Rusnytei knygutę vis dar pildau.

Pildau ir as suneliui tokia
Gaila nebuvau uzmacius tokiu,kai dukra gime ir augo...O dar jauna,kvaila buvau,netas galvoj...

QUOTE(jazminuke @ 2009 09 10, 17:28)
Ka raset nuo nestumo pradzios?
as su lialka kalbuosi ir pan bet neisivaizduoju ka reiktu dienoreastyje parasyti...
as su lialka kalbuosi ir pan bet neisivaizduoju ka reiktu dienoreastyje parasyti...

Mes irgi pildom nuo nestumo pradzios

Rasau apie tai, kaip pranesem artimiausiems zmones, kaip lankemes pas gydytoja, iklijuoju echoskopijos nuotraukytes, rasau, kaip gydytoja prognozuoja lyti, kaip auga mano pilvas, keiciasi savijauta, kur keliaujame i uzsieni, kaip labai mes jo laukiame ir dar dar dar daug... Tikrai yra apie ka rasyti dar nestumo laiku. Manau, kad sis laikotarpis taip pat ypatingas ir jusu lialiukui idomu bus zinoti, ka isgyveno teveliai laukimo momentu.
Pas mus irgi yra toks didelis super "Kudykio albumas". Viska pildom ir klijuojam graziausias nuotraukytes
nors sis albumas tik nuo gimimo iki mazdaug 2 gal metuku
jau labai daug ko prirasem
manau bus tikrai geras prisiminimas

Gavau ir as dovanu. Pradzioje pildziau, bet paskui nebe. Is tikro geriau jau asmeniskai paciai dienorasti rasyti savo vaikui
Mes su vyru nusrendeme knyga pasidaryti su nuotraukomis ir aprasymais nuo pat gimimo iki kokiu 5metu . Nzn ar patys darysime savo jegomis ar kaip... bet manau tai daug fainiau : )

Mazajai dienorasti pradejau rasyti nuo tos dienos,kai pradejau lauktis
,o kai gime gavome dovanu ,,Pirmieji dukrytes metai'',tad pildome dar ir sia knyga.Manau tai bus puiki dovana savo vaikui kai jis uzaugs

QUOTE(inguciukas @ 2009 11 23, 12:03)
Mazajai dienorasti pradejau rasyti nuo tos dienos,kai pradejau lauktis
,o kai gime gavome dovanu ,,Pirmieji dukrytes metai'',tad pildome dar ir sia knyga.Manau tai bus puiki dovana savo vaikui kai jis uzaugs 

mes irgi tokią knygą turim, taip pat pildom

QUOTE(Selga007 @ 2009 11 17, 14:19)
Gavau ir as dovanu. Pradzioje pildziau, bet paskui nebe. Is tikro geriau jau asmeniskai paciai dienorasti rasyti savo vaikui
Mes su vyru nusrendeme knyga pasidaryti su nuotraukomis ir aprasymais nuo pat gimimo iki kokiu 5metu . Nzn ar patys darysime savo jegomis ar kaip... bet manau tai daug fainiau : )

Ir aš manau, kad tai geriausia idėja
As pildau dukrytei "Penkeri mano gyvenimo metai", man ta knygute labai miela, daug graziu Anne Geddes nuotraukyciu su vaikuciais, manau kai uzaugs dukryte tikrai dziaugsis, skaitydama savo kudikystes prisiminimus.
Turime ir mes knygelę "Penkeri mano gyvenimo metai". Bet rašau dar ir mažylio dienoraštį. Labai gailiuosi, kad nepradėjau rašyti dar tada, kai laukiausi. Kitą kartą tokios klaidos nebepadarysiu

Kokia gera idėja 5 metų
Niekad nemačiau.
Mes pildome, bet ten 1-ųjų metų, o 2,3 tik gimtadienio šventėms

Mes pildome, bet ten 1-ųjų metų, o 2,3 tik gimtadienio šventėms