QUOTE(inguška @ 2008 11 14, 12:58)
Labutis. aš sugrįžau. Gulėjau 35 sav. akušeriniame. Tai vos paguldė, nes sakė kad nėra vietų. Gerai kad teko gulėti trumpai t.y. nuo pirmadienio, o ketvirtadienį važiavau jau į namus. Rezultatai visi geri. tai tuo labai džiaugiuosi
Dabar nustatė sugrįžti lap.27 dieną. Sakykit ar tada reikia registruotis, ar reikia tūrėti siuntimą, ar kaip sakė gyd. užtenka tūrėti lapą kurį davė gyd dabar išrašant iš lygoninės?
Sveika sugrįžus
Kaip suprantu sekėsi puikiai - kitaip tikrai nebūtų taip anksti išleidę

Todėl labai smagu, kad jums taip puikiai sekasi

Beje, o ar teko susitikti su doc. Baliutavičiene?
QUOTE(Fregata @ 2008 11 15, 14:43)
Sveikos,
sakykit, gal supermamoj yra temele planuojancioms leliukus, kai busimas tevelis serga CD?
Na va, paieškojau ir radau. Čia
šiek tiek diskusijų tau rūpima tema, tik įtariu, kad teks gaivinti šią temutę
QUOTE(aitiii @ 2008 11 17, 10:27)
SVEIKOS MERGINOS KAIP GYVENAT, na as vis nesusitvarkau cu cukriukai jie iskyla net nevalgius , ir net nera jiems atsakymo kodel kyla ar maziau ar daugiau leidziuosi vis tas pats, vaz ryt i endokr. pas E. Danyte pasikonsultuoti nueisiu pas sesute Ausra gal ka patars del baziu .
nes jai pasimetus ir nerimauju, o vyras mano dar labiau.
o cia neina sioje temoje imesti foto kazkodel neleidzia man????
Papildyta:
Papildyta:o pavyko va imetu savo cukriuku viena diena. gal matyti.
toks nervas paima kad buna pvz 4,8 jau po valandos 9 nors nieko nevalgiau. arba 9,5 jau po pusval 12
pasiguodziau

na ryt parasysiu ka sakys kaune

Sveika, na tikrai įdomiai jie čia pas tave atrodo

Labai linkiu, kad Danytė turėtų kokių produktyvių minčių šiuo klausimu, nes man dar seniai seniai kai naudojau Humuliną, rytiniai visada būdavo aukšti. Ir deja, tol, kol nepakeičiau vaistų situacija buvo nekontroliuojama

Nors, iš savo patirties galiu pasakyti, kad nervai, bent jau man, labai stipriai sukelia cukrus

Bet kaip tokioj situacijoj nesinervuoti, deja, nežinau

Bet čia pas tave turbūt vistik nėštumas viską reguliuoja

ir nieko kito kaip dažnas matavaimas ir korekcija aš neįsivaizduoju - nors labai norėčiau ir linkėčiau kad būtų koks kitas kelias susitvarkyti su esama situacija. KAi grįši - būtinai parašyk kaip sekėsi ir ką naujo sužinojai
I'm out of my mind, but feel free to leave a message