QUOTE(Shalna @ 2008 11 19, 12:02)
del manu koses, tai dar tais laikais, iskart, kai as susirgua, tai sake jos vengti, nes ji sudaro kazkokia tarpine medziaga, kuri nera naudinga. Tada CD srityje buvau dar visiskai zalia, tai nelabai galiu pasakyti, kas tureta omeny 'tarpine medziaga'

Gal is merginu kas esat apie tai girdejusios?...
O kita vertus, net vaikams nelabai siulo tos manu koses, nes ji nera vertinga maistine prasme - tik pilva uzkisa ir viskas

Gerai, kad as jos ir nemegstu
Labiausiai tau reiktu atkreipti demei i angliavandenius - jie pagrindiniai cukraus sukelejai. Angliavandeniu kieki gali matyti praktiskai ant kiekvienos pakuotes. Daug jau yra, kai 100g yra 50-60g. angliavandeniu, tai vat tokius produktus ribok ir viskas bus gerai
Aciu uz info

Na del manu klausiutodel, kad as pati siaip juos megdavau, su cukriuku, sviestu ar uogiene, labai skanu man budavau posryciams, ziuriu dar like gerokai, tai galvoju nemesiu, reiketu issivirti po trupuciuka ir suvalgyti.
Del angliavandeniu, tai as bombu visai nevalgau

jei kokias kruopytes tai be riebalo, duona uztemu liesu naturaliu jogurtu, o bulves valgau nebent truputi sriuboje, ar pagarintas. Visiskai atsisakiau riebaus maisto, visko kas draudziama. Gal apsaugosiu savo maziuka ir save, nes man tai svarbiausia, o maistas tai visai nesvarbu, nors neneigsiu norisi ir kokio pyrado, ir ledu, kibinu, bulviu plokstainio, labai megstu rafaelo...

Bet viskas palauks, dabar nieko negriesiju, kad per kucias, naujus metus, vyro ir seseru gimtadienius, kurie ne uz kalnu, galeciau suvalgyti ka nors tikrai skanaus ir pajusti svente, didziuli malonuma...
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 19, 13:51)
pas mane tai pries buvo 9.9, o po 8.1 tai labai nustebo visi kad pirmas didesnis. mane irgi norejo tik pirmadieniui pas petrenko siust, bet po to pamaste kad didelis , pasiskaqmbino kazkokiai moteriskei, o ta sako is kart priims. tai ir prieme.
as irgi labai megstu bulvinius patiekalus, ypac cepelinus ir bulvinius blynus. bet vakar suvalgiau viena cepelina ir sakes kaip pakilo cukrus!! tai teks is vis nevalgyt..
Na Tavo is tiesu buvo daug didesni, viskas aisku kodel skubejo, mano kai vos perzenge riba, tai ne taip skuba, plius dar ir pirmas normalus. O kaip dabar tie tavo cukriukai, labai dideli, kai pavalgai?
As tai jau nei nelieciu tokiu patiekalu, kaip cepelinai, kepsniai ir kiti skanestai, pas mane viskas liesa liesa liesa.

Grieztai laikausi tu nurodymu lankstinuke. tik pieno 1% riebumo nelabai randu, pasukos tik. siaip as jo gryno negeriu, bet sriubas uzbaltiku, nes kai grietines ir sviesto negalima, tai reikia kaip nors paskaninti.