Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

man gimdyklu neaprode- visos buvo uzimtos...
Atsakyti
Klausimelis neseniai gimdziusioms VGN:
ar dabar daro klizmas pries gimdyma ir ar nuskuta tarpviete?
Teko visaip girdeti, tai ir nezinau, ar reikia paciai susitvarkyti pries vaziuojant, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2008 11 10, 09:54)
Teko visaip girdeti, tai ir nezinau, ar reikia paciai susitvarkyti pries vaziuojant, ar ne? g.gif

daro daro
jei tik pageidauji
pas mane buvo skusta, bet jau nemazai atauge [neplanuotai pradejau gimdyt, tai nesusitvarkiau]
bet visiems tiko, tai tik klizmos pageidavau
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2008 11 10, 11:54)

Man klizmos nesiule ir pati neprasiau nes nuo isgascio pati i wc nuvariau ir viska ten palikau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir skust man nereikejo nes buvau pati susitvarkius ,bet sesele paklause reikia ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2008 11 10, 11:54)

Manes net neklause, ar reikia. Bikini pati buvau susitvarkius, tai gal ten pacios mate ir del to nesiule. O del klizmos tai gal ir buciau norejus, jei butu pasiule ax.gif Bet kazkaip labai buvo man nedrasu ir nepaprasiau blush2.gif Bet man atrodo, kad nelaime neivyko biggrin.gif Nors velnias ten zino, kaip ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2008 11 10, 09:54)

Siūlo abi procedūras, bet per prievartą nekiša.
Jei nesiūlys, gali pati paprašyti, tikrai padarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 11 10, 18:35)
Siūlo abi procedūras, bet per prievartą nekiša.
Jei nesiūlys, gali pati paprašyti, tikrai padarys smile.gif

del klizmos manes net neklause ar noriu, ar reikia, priverstinai padare g.gif del antro galo skutimo irgi pasiteiravo, bet buvau susitvarkius ax.gif
Atsakyti
Nei vienos procedūros nesiūlė, nei darė.
Atsakyti
Ir man nesiūlė, o paprašius nepadarė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2008 11 12, 10:51)
Ir man nesiūlė, o paprašius nepadarė  schmoll.gif

doh.gif g.gif sakes.. o kodel nepadare? g.gif
Atsakyti
Laikai keičiasi, požiūris, metodikos taip pat.
Dėl procedūrų šiais laikais leidžia pačiai mamytei pasirinkti, taip kaip ji nori, pageidauja, tai gali priklausyti ir nuo gydytojo praktikuojamos metodikos ir panšiai. Tai yra ir labai individualus dalykai, taip pat gali priklausanti ir nuo esamos besilaukiančiosios situacijos (greitas arba labai ilgas gimdymas, alergija ir panašiai).
Visuose kursuose aiškina, kad plaukeliai gimdymui visiškai netrukdo, labiau skatinamos naturalios tradicijos, neišaukiančios būsimai mamytei diskomforto ir t.t.
Atsakyti
sveikutes mamytes nestuke.gif .neapsisprendziu kur gimdyti g.gif visa laika galvojau apie VGN, bet neseniai viena medike man pareiske ,kad ten visi daktarai kysininkai. ir jei nenusiteikusi moketi daktarui tai su tavim elgiasi nelabai maloniai. o man principo reikalas tie kysiu davimai. tai nejaugi visi ten ir susimoka nuvaziave? blink.gif
Atsakyti