Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

QUOTE(zzzavi @ 2008 11 12, 11:37)
sveikutes mamytes nestuke.gif  .neapsisprendziu kur gimdyti g.gif  visa laika galvojau apie VGN, bet neseniai viena medike man pareiske ,kad ten visi daktarai kysininkai. ir jei nenusiteikusi moketi daktarui tai su tavim elgiasi nelabai maloniai.  o man principo reikalas tie kysiu davimai.  tai nejaugi visi ten ir susimoka nuvaziave? blink.gif

tikrai ne visos susimoka,tik tada mazybine vardo forma ir nevadins smile.gif Jei su vyru ruosiesi vaziuoti gimdyti,tai dar ramiau turetu buti.Labai ilgai svarsciau,kaip man paciai elgtis,nes irgi esu pries kysius,o ir nemoku ju duoti,bet pasirinkau vis delto tarimasi,pagrinde del to,kad vyras gimdyme nedalyvaus,nebus palaikymo .Papasakosiu ispudzius po visko.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 12, 12:44)
tikrai ne visos susimoka,tik tada  mazybine vardo forma ir nevadins smile.gif Jei su vyru ruosiesi vaziuoti gimdyti,tai dar ramiau turetu buti.Labai ilgai svarsciau,kaip man paciai elgtis,nes irgi esu pries kysius,o ir nemoku ju duoti,bet pasirinkau vis delto tarimasi,pagrinde del to,kad vyras gimdyme nedalyvaus,nebus palaikymo .Papasakosiu ispudzius po visko.

lauksime ispudziu nestuke.gif . lengvo gimdymo ir sveiko leliaus biggrin.gif
Papildyta:
nu as nesitikiu superines prieziuros kaip poilsio namuose,bet elementaraus zmogisko elgesio ir pagalbos po gimdymo. nes tokiu istoriju prisiklausiau,kad net patiketi sunku jog zmones dirbantys medicinos istaigose taip ignoruotu del pinigu schmoll.gif kita vertus nieko pries neturiu uz padeka po gimdymo gelemis saldainiais ar butelaiciu, uz pagalba. na paziuresim. nieko cia neprianalizuosiu. vat po gimdymo pasidalinsiu patyrimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzavi @ 2008 11 12, 13:30)
lauksime ispudziu nestuke.gif . lengvo gimdymo ir sveiko leliaus biggrin.gif
Papildyta:
nu as nesitikiu superines prieziuros kaip poilsio namuose,bet elementaraus zmogisko elgesio ir pagalbos po gimdymo. nes tokiu istoriju prisiklausiau,kad net patiketi sunku jog zmones dirbantys medicinos istaigose taip ignoruotu del pinigu schmoll.gif  kita vertus nieko pries neturiu uz padeka po gimdymo gelemis saldainiais ar butelaiciu, uz pagalba. na paziuresim. nieko cia neprianalizuosiu. vat po gimdymo pasidalinsiu patyrimu tongue.gif

na ten kaip pataikysi unsure.gif kai patologiniam gulėjau - tai buvo labai malonių seselių, kurios ramino, bet buvo tokių blogiečių, kad ir taip baimė dėl vaiko kankinoo dar ir jos prisidėjo su savo nesąmonėm...labai buvo nemalonios ir matės, kad tik vieno nori, na bet aišku nieko negavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzavi @ 2008 11 12, 12:37)
sveikutes mamytes nestuke.gif  .neapsisprendziu kur gimdyti g.gif  visa laika galvojau apie VGN, bet neseniai viena medike man pareiske ,kad ten visi daktarai kysininkai. ir jei nenusiteikusi moketi daktarui tai su tavim elgiasi nelabai maloniai.  o man principo reikalas tie kysiu davimai.  tai nejaugi visi ten ir susimoka nuvaziave? blink.gif

Dėl malonaus elgesio, manau, kad čia kiekvienos mamos asmeninis požiūris ir skirtingi reikalavimai (kas patinka vienai, tas gali nepatikti kitai). Personalas VGN tikrai profesionalus ir padarys viską, kad gimdymas praeitų gerai thumbup.gif Ir kyšio VGN niekas neprašo, o dirba savo darbą. Tik nereikia nusiteikti, kad bus elgiamasi nemaloniai, nes taip galima susidaryti išankstinę nuomonę, o tuomet tikrai viskas neįtiks... Juk "kaip šauksi taip ir atsilieps"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 12, 13:34)
na ten kaip pataikysi  unsure.gif  kai patologiniam  gulėjau - tai buvo labai malonių seselių, kurios ramino, bet buvo tokių blogiečių, kad ir taip baimė dėl vaiko kankinoo dar ir jos prisidėjo su savo nesąmonėm...labai buvo nemalonios ir matės, kad tik vieno nori, na bet aišku nieko negavo lotuliukas.gif

vat kai matosi kad kazko nori tai dar labiau nesinori duoti doctor.gif
Papildyta:
QUOTE(RituteT @ 2008 11 12, 13:36)
Dėl malonaus elgesio, manau, kad čia kiekvienos mamos asmeninis požiūris ir skirtingi reikalavimai (kas patinka vienai, tas gali nepatikti kitai). Personalas VGN tikrai profesionalus ir padarys viską, kad gimdymas praeitų gerai thumbup.gif Ir kyšio VGN niekas neprašo, o dirba savo darbą. Tik nereikia nusiteikti, kad bus elgiamasi nemaloniai, nes taip galima susidaryti išankstinę nuomonę, o tuomet tikrai viskas neįtiks... Juk "kaip šauksi taip ir atsilieps"...  biggrin.gif

na taip sutinku, kad nusiteikimas daug reiskia. tiesiog kai nedaug laiko lieka iki gimdymo darosi vis neramiau ir neramiau blink.gif tai ir prisigalvoji visko, kreipi demesi i kiekvienos pasakojimus g.gif . naturalus jaudulys nes kiekviena nori kad tas momentas butu malonu atsiminti visa gyvenima nestuke.gif .tai vat prisiklausiau visko net galva susisuko gossip.gif wacko.gif
Atsakyti
As taip pat ruosiuosi vaziuot i VGN, man dar pora savaiteliu liko... Nesitariau su niekuo, nes ir mano poziuris i kysius ir vokelius neigiamas. schmoll.gif Bet va irgi noriu su vyru po gimdymo but...o kiek girdejau tai ten labai gimdyviu daug ir gali vietos nebut... Na truputi neramu del to, bet manau sugebesiu prisitaikyti prie salygu kokios bus blush2.gif nesu islepus labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzavi @ 2008 11 12, 11:37)

Gal ta medikė supainiojo VGN su Antakalniu? mirksiukas.gif nes kiek teko girdėti, tai būtent ten yra jūsų aprašyta situacija. (Nebent mano žinios paseno ax.gif )
Atsakyti
Na, jau nesamone schmoll.gif Tikrai niekas ten nestovi rankas atkise. Dirba profesionaliai ir saziningai. Visokiu zmoniu esama, gal kokiai seselei ar akuserei nuotaikos ta diena nera- tai ir pikta. Juk mes ir ne kasdien sypsomes mirksiukas.gif Teko ir potologiniame , ir po gimdymo guleti, bent jau mums visos buvo paslaugios, malonios. thumbup.gif
Atsakyti
maziau skaitykit SM. ir bus ramiau.medikai auksciausio lygio tikrai viska padarys kad mazylis kuo geriau ateitu i si pasauli.
o kysio davimas yra labai asmeniskas reikalas.
padeka daktarui.jo darbo ivertinimas.
tai tavo pasirinkimas.
Atsakyti
butent - ne zverys ten dirba,jei nieko nemokesit is ligonines neismes, ir neabejoju,
kad priziures tinkamai, kaip priklauso... smile.gif
Atsakyti
Rinkausi oficialiai mokamas paslaugas, lankausi viso nėštumo metu VGN KC, apsipratau su aplinka, tvarka, labai gerai jauciausi psichologiskai. Viskas labai sklandžiai klostėsi, esu pačios geriausios nuomonės apie visus ten sutiktus medikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 13 lapkričio 2008 - 11:34
Mamytes, labai reikia jusu patarimo blush2.gif

Kaip ir galvoju gimdyt VGN, bet jokiu gydytoju ten nepazistu. Uztai zinau pora gydytoju, pas kuriuos gimdyt nenoriu ir jei zinociau, kad jie budi, vaziuociau kitur.
Ar kas nors praktiskai bande suzinoti telefonu (gimdymo skyriuje ar priimamajam) apie tuo metu budincius gydytojus? Ar suteikia tokia informacija?

Ir ar galima atsisakyti vieno gydytojo ir prasytis pas kita?

P.S. suzinojau is pazistamu mediku, kad gimdymas "pagal susitarima" ivertinamas 2000-3000 Lt. Galite patvirtinti ar paneigti tokius ikainius?
Atsakyti