Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

QUOTE(Jura_j @ 2008 12 18, 19:03)
Cia apie tas kudikiu palas? Kai gimdziau pirmaja, tai ten paluciu toki paka dideli atnesdavo, jei suvartoji - pakeicia nauju. Sau as ju nenaudojau - seseles atnesdavo tu zaliu palu, nors is tikruju tai man ju ir nereikejo.
O kur pagulde? Tam paciam korpuse, kur gimdyklos?

o kūdikių palų paprašius gavau visą krūvą bigsmile.gif tai užteko iki pabaigos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinė kriaušė @ 2008 12 16, 14:00)
jeigu jus taip manote... kad nekenks.

siaip sie grudeliai yra toksiski ir skatina hiperaktyvuma ir panasiai. kiek teko kalbeti su VGN personalu - grieztai draudzia naudoti. todel nereikia klaidinti kitu mamu ir rasyti, kad nieko tokio.
ir tai pabrezia visuose kursuose.

kam ta vandeni dezinfekuoti? jei norite perpilkite mazgi ramuneliu nuoviru
ir bambute dezinfekuoti normaliomis priemonemis.

Bet kaip viena mamyte pastebejo, tema ne apie tai.

blink.gif blink.gif O kodel jus taip sakote? blink.gif Gimdziau VGN ir butent ju akusere ir vaiku gyd isvaziuojant mazylio bambutes prieziurai dave sio tirpalo, kadangi bambute sunkiai gijo. Kad nereiktu ieskoti po visa miesta, akusere atnese man buteliuka ir padovanojo.

Uzteko paluciu tiek man , tiek leliukui thumbup.gif Kasdien ateidavo personalas ir paklausdavo ar dar reikia ko nors thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip suprantu, kad jau apmažėjo gimdyvių bumas? Ir priežiūros, palučių, palatų, jau galima gaut normaliai, ne taip, kaip čia buvo prieš kokią savaitę ar dvi? smile.gif , tai jau linksmiau smile.gif
Papildyta:
Matau Jūra_i ta pati liniuotė 4u.gif , gal bendrausim gyvai biggrin.gif VGN
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2008 12 19, 14:43)
Aš taip suprantu, kad jau apmažėjo gimdyvių bumas? Ir priežiūros, palučių, palatų, jau galima gaut normaliai, ne taip, kaip čia buvo prieš kokią savaitę ar dvi? smile.gif , tai jau linksmiau smile.gif
Papildyta:
Matau Jūra_i ta pati liniuotė 4u.gif , gal bendrausim gyvai biggrin.gif  VGN

Agha 4u.gif Tikiuosi kaip nors tilpsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 18, 18:18)

Kas del duso-tai man ir viena diena be jo-blogai  smile.gif

ir as be duso kaip be ranku, bet pirma diena tiesiog ant koju nepastovejau,
tai minciu net nebuvo,uzteko apsipraust...
Atsakyti
Tai va, gimdem VGN. Gimdymas buvo komplikuotas ir greitas. Del stuobriskos akuseres ir neatsakyngos gydytojos gavom pridusima ir tik 7 balus bei kas is po to seka. Gulim jau ketvirta para ir visiems ne motai kas buvo. Vyras issireikalavo tyrymu. Tiria. Jie nugydo greitai. Visa kita juk isryskeja veliau.
Zodziu, jei esate ne pirmo vaiko motina, ar gimdymas numatomas lengvas ir nekomplikuotas (is kur zinot juk nieks nieko nesako kad nebaugint gimdyviu), viska puikiai zinote,- jums tik VGN. Kitu atveju ieskokite tikrai patikimu gimdyklu, tarkites su aukstos kvalifikacijos akuseremis bei daktaremis. priesingu atveju pasekmes pamatysite veliau, o tai kainuoja smile.gif
Linkiu sekmes. Ten daugiau mano kojos nebus. Beje tarakonu taip pat yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 12 18, 18:48)
Hmz... Tai ir su palutemis striuka??  g.gif  Is tikruju tai neplanuoju puse "arsenalo" is namu susitempti ir taip tu daiktu tonos..

Mums pritruko.buvo 1pakas,daugiau neatnese,sake,kad vaikisku neturi
Bet as gulejau per ta buma kai Antakalnis buvo uzdarytas.
QUOTE(Jura_j @ 2008 12 18, 19:03)
Cia apie tas kudikiu palas? Kai gimdziau pirmaja, tai ten paluciu toki paka dideli atnesdavo, jei suvartoji - pakeicia nauju. Sau as ju nenaudojau - seseles atnesdavo tu zaliu palu, nors is tikruju tai man ju ir nereikejo.
O kur pagulde? Tam paciam korpuse, kur gimdyklos?

Apie kudikiu.
Zaliu turejau dvi pasitiesimui,gal butu ir daugiau ju atnese,bet neprasiau.
Mes tai gulejom tame paciame aukste kur gimdyklos.
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2008 12 18, 19:54)
o kūdikių palų paprašius gavau visą krūvą bigsmile.gif tai užteko iki pabaigos blush2.gif

Tai va kur visos palutes dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 20 gruodžio 2008 - 20:22
QUOTE(Liutukeee @ 2008 12 20, 21:21)
Mums pritruko.buvo 1pakas,daugiau neatnese,sake,kad vaikisku neturi
Bet as gulejau per ta buma kai Antakalnis buvo uzdarytas.

Apie kudikiu.
Zaliu turejau dvi pasitiesimui,gal butu ir daugiau ju atnese,bet neprasiau.
Mes tai gulejom tame paciame aukste kur gimdyklos.
Papildyta:

Tai va kur visos palutes dingo  lotuliukas.gif

tikriausiai lotuliukas.gif užknisau matyt jas besiskųsdama biggrin.gif na bet mano mažius ir kakojo blink.gif valgė tik priešpienį, o kako tai visoms paloms kliuvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IIlija @ 2008 12 20, 13:29)
Tai va, gimdem VGN. Gimdymas buvo komplikuotas ir greitas. Del stuobriskos akuseres ir neatsakyngos gydytojos gavom pridusima ir tik 7 balus bei kas is po to seka. Gulim jau ketvirta para ir visiems ne motai kas buvo. Vyras issireikalavo tyrymu. Tiria. Jie nugydo greitai. Visa kita juk isryskeja veliau.
Zodziu, jei esate ne pirmo vaiko motina, ar gimdymas numatomas lengvas ir nekomplikuotas (is kur zinot juk nieks nieko nesako kad nebaugint gimdyviu), viska puikiai zinote,- jums tik VGN. Kitu atveju ieskokite tikrai patikimu gimdyklu, tarkites su aukstos kvalifikacijos akuseremis bei daktaremis. priesingu atveju pasekmes pamatysite veliau, o tai kainuoja smile.gif
Linkiu sekmes. Ten daugiau mano kojos nebus. Beje tarakonu taip pat yra biggrin.gif

skaitau ir negaliu savo akim patikėt blink.gif čia VGN?kokia daktarė priėmė?mano ir gimė pridusęs ir gavom 6po 5 min. 8balus...bet tyrimus pačios darė ir pirmą naktį net man nedavė, kad galėtų stebėt...šakės, kaip visom skirtingai blink.gif mumis tai visas 5 dienas labai rūpinosi 4u.gif
Atsakyti
As lapkricio 22d gimdziau VGN na ir prieme gerai ir rupinosi ir palas nese, o ateje sesutes net klausdavo ar ko nereikia... Ir beje su niekuo nesitariau ir niekam nemokejau... Mano mazyle gime 9-10 balu ivertinta, bet trecia para paeme i inkubatoriu nes gliukoze nukrito, po to pasireiske kvepavimo sustojimai, tai lapkricio 28 jau perveze mudvi i santariskiu vaiku skyriu... Visa laika VGN rupinosi tiek manim tiek mazyle, negaliu niekuo pasiskust, tik aciu visiem uz parama, nes asarojau del savo princeses labai labai verysad.gif
Bet dabar jau mudvi namie, su teveliu ir visi kol kas labai laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IIlija @ 2008 12 20, 12:29)

blink.gif Mano atveju gimdymas buvo komplikuotas ir ilgas. Dėl puikios priežiūros viskas baigėsi gerai, nors grėsė ir vakuumas, ir replės ir dar bala žino kas...
Oj, kaip negalima iš vieno atvejo spręsti bendrai apie visą ligoninę ar gydytojus schmoll.gif
Atsakyti
tai vat...kiekvienas atvejis skirtingas ir individualus...
dziaugiuos,kad negaleiu nei vieno blogo zodzio apie VGN pasakyt...
Atsakyti
Na man VgN paliko teigiama ispudi, isskyrus tas seseles kurios paskui priziuri kudikius doh.gif
Atsakyti