Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

QUOTE(Jura_j @ 2008 10 23, 18:21)
Tai del kasos kaip ir nieko pries. O "i kisene" papildomai mokejot, ar ta kasa ir apsiribojot?

Man gydytoja su kuria susitariau minejo, kad jai is tu 461 Lt tenka 250 Lt.
Tai likusius, ziurint kiek planuoji, manau, reikia jai tiesiog duoti po gimdymo.
Nes jeigu jau tariesi ir ji ne savo darbo metu vaziuoja, tai nieko nepadarysi. ax.gif
Taigi viskas gaunasi brangiau 200 Lt.
Priesingu atveju, reiktu vaziuot nesitarus ir gimdyti pas ta, kas tuo metu budes. Tada jau arba padekosi po to arba ne, kaip noras.
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2008 10 23, 18:38)
Man gydytoja su kuria susitariau minejo, kad jai is tu 461 Lt tenka 250 Lt.
Tai likusius, ziurint kiek planuoji, manau, reikia jai tiesiog duoti po gimdymo.
Nes jeigu jau tariesi ir ji ne savo darbo metu vaziuoja, tai nieko nepadarysi. ax.gif
Taigi viskas gaunasi brangiau 200 Lt.
Priesingu atveju, reiktu vaziuot nesitarus ir gimdyti pas ta, kas tuo metu budes. Tada jau arba padekosi po to arba ne, kaip noras.

Supratau... Cia, vadinasi, jau tik nuo gydytojo geranoriskumo priklauso - jei uztenka tu 250 Lt, tai galima ta imoka ir apsiriboti, o jei ne, tai plius dar mazdaug tiek pat.. doh.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][SIZE=1]
As buvau VGN pasikalbejau su sesute kazkokia, tai pasake kaip mazdaug elgtis atvaziavus, apziuret palatu neprasiau, nes atsiliepimu jaubuvau skaicius internete, kad siaip ten viskas gerai, tik pogimdyvinio skyriaus lovos nepatogios... g.gif
Na bet manau galima pakentet pora dieneliu... juk neatostogaut vaziuojam mirksiukas.gif svarbiausia ka girdejau kad personalas malonus, tik va as kai paklausiau del gimdymo ten, tai sesute ispejo kad siuo metu labai didelis gimdyviu skaicius...tai ir nezinau kur galu gale vaziuot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(menininke @ 2008 10 23, 17:44)
Man cezari dare gyd.Tvaronavicene 4u.gif Esu labai patenkinta.
I kasa tikrai reikia moketi

Sveikos,įlindau pasiskaityti ir pamaciau pazistama pavarde.Buvau su Tvaronaviciene susitarusi,tai 14.30 atejo pas mane i palata susitarem,kad atvaziuos,o 16.30 mane jau nevede i gimdykla. Pradejau jai skambineti,bet nekele ragelio,tai tik is vyro nr.pakele,kai vyras pasake,kad gimdau,tai ji atsake,kad neatvaziuos,nes turi temperaturos.Tai man buvo sokas,kas dabar bus.Bet viskas gerai praejo,tai labai pasiseke,kad buvo akusere Dalia.
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2008 10 22, 14:42)
[Sveikos.
O kaip dėl apsilankymo ir apžiūrėjimo gimdyklų ir palatų? Ar yra koki tvarka, ar tiesiog ateini ir sakai: "Noriu čia gimdyti ir noriu apžiūrėti palatas?".
blush2.gif

As buvau i VGN nuvaziavusi, tai su tokia sesute kalbejau...Papasakojo kaip cia elgtis atvaziavus...palatu apziurinet nejau, nes internete radau kad ten viskas gerai tik pogimdyvinio lovos nepatogios schmoll.gif bet kita vertus neatostogaut vaziuoju tai galiu ir pakentet ta pora dieneliu, svarbiausia kad personalas malonus butu ax.gif siaip papasakoso kaip elgtis atvaziavus, tik va paminejo kad dabar labai daug gimdyviu tai sako nerekomenduoju cia vaziuot doh.gif tai dabar net nzn kur paciai detis reiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 16, 11:23)
gal kas ką žinote apie daktarę Jaržemskienę?žadu pas ją gimdyti-tai įdomu...  ax.gif  nestuke.gif

Galiu pasakyti,kad thumbup.gif daktare
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 10 23, 18:56)
Supratau... Cia, vadinasi, jau tik nuo gydytojo geranoriskumo priklauso - jei uztenka tu 250 Lt, tai galima ta imoka ir apsiriboti, o jei ne, tai plius dar mazdaug tiek pat..  doh.gif

Teisingai supratai.Bet negirdejau,kad nors vienas gydytojas pasitenkintu vien tuo uzmokesciu.Kaiptik ieskau pas ka gimdyt,aiskinuosi kainytes-tai dar plius be 500lt."i kisene"nei vienas nevaziuoja.
Atsakyti
Oho kokia infliacija doh.gif aš prieš 5 metus 200lt "atsipirkau" bigsmile.gif
Atsakyti
Juk čia ne ši tema. Šiame tinklapyje - galybė temų, o mes vis apie tą patį ir tą patį. Gerbkime viena kitą, brankinkim laiką, neapkraukim papildomais darbais temos moderatorių ir nedarykim netvarkos. Labai nuoširdšiai prašome.
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2008 10 24, 11:56)
Juk čia ne ši tema. Šiame tinklapyje - galybė temų, o mes vis apie tą  patį ir tą patį. Gerbkime viena kitą, brankinkim laiką, neapkraukim papildomais darbais temos moderatorių ir nedarykim netvarkos. Labai nuoširdšiai prašome.

Nesuprantu, kas cia tame blogo, kad issiaiskinome, jog papildomai reikia moketi? g.gif Anksciau: susitarei su gyd., sumokejai i kisene - ir vaziuok namo sveika. Gerai, kad yra pasidalinanciu patirtim, nes dabar matau, jog mano numatyta suma, skirta gimdymui, gali buti per maza.
Atsakyti
Labas visiems,

Vakar su mazyle grizom is VGN,dare cererio pjuvi gyd.Razumas thumbup.gif man buvo labai geras ir tikrai savo darba atlyko gerai smile.gif kai gulejau palatoje pirmas dienas priziurejo sesele Natalija ir Galina superines moteriskes na o paskutinias dienas priziurejo kazkokia auksta baltais plaukais sesele tai buvo visiskas kosmaras doh.gif

P.S. gyd.i vokeli idejom 500lt, tik nezinau ar jam uzteko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte-Julia: 25 spalio 2008 - 17:56
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 25, 17:53)
Labas visiems,

Vakar su mazyle grizom is VGN,dare cererio pjuvi gyd.Razumas  thumbup.gif  man buvo labai geras ir tikrai savo darba atlyko gerai  smile.gif kai gulejau palatoje pirmas dienas priziurejo sesele Natalija ir Galina superines moteriskes na o paskutinias dienas priziurejo kazkokia auksta baltais plaukais sesele tai buvo visiskas kosmaras  doh.gif

P.S. gyd.i vokeli idejom 500lt, tik nezinau ar jam uzteko.

Sveikinu mamyte ir mazyle. Aukit sveikos ir grazios 4u.gif
O jus siaip ant Razumo uztaiket ar taretes? Nes siaip susitarus kazkur 1000lt reik moketi
Atsakyti