Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 25, 18:53)
Labas visiems,

Vakar su mazyle grizom is VGN,dare cererio pjuvi gyd.Razumas  thumbup.gif  man buvo labai geras ir tikrai savo darba atlyko gerai  smile.gif kai gulejau palatoje pirmas dienas priziurejo sesele Natalija ir Galina superines moteriskes na o paskutinias dienas priziurejo kazkokia auksta baltais plaukais sesele tai buvo visiskas kosmaras  doh.gif

P.S. gyd.i vokeli idejom 500lt, tik nezinau ar jam uzteko.

Didžiausi sveikinimai naujai "iškeptai" mamytei 4u.gif bigsmile.gif o kuom netiko baltais plaukais seselė? ax.gif
Atsakyti
sveikinam tapus mamyte! 4u.gif 4u.gif 4u.gif soske.gif angel.gif papasakokit prasom biskuti daugiau apie prieziura. mano viena pazistama irgi razumas operavo tai irgi sake kad super. tik va jai paskui blogai gijo. tai ilgiau ir pabuvo. blush2.gif bet ji su Razumu nesitare JIS tada budejo. tongue.gif
Atsakyti
Labas visoms,man gimdyti ant sios savaites bet kuria diena...cia mano pirmas nestumas ir pirmas gimdymas.labai noriu kad pedetumet man apsisprest kur gimdyt ar VGN ar AGM? ir koki gydytoja patartumet man su kurio galima susitart ir kuris tikrai butu geras?labai aciu uz info smile.gif
Papildyta:
sveikinu tapus mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siulyčiau nuvažiuot iš anksto į abi (verta ir daugiau) gydymo įstaigas, prieš tai pasiskambinus i Priėmimo sk., kokiu metu butų geriausia atvykti, kad jums galėtų skirti pakankamai laiko ir dėmesio. Ten nuvykus susipažinsit su aplinka, sąlygomis, papildomomis paslaugomis ir galimybemis, tvarka, reikalvimais, patarimais ir t.t., pateiksit iš anksto apgalvotus jus dominančius klausimus.
Palyginsit abi įstaigas, paanalizuosit ir apsispręsit.
Dėl gydytojų pasirinkimo, jei nebuvo lankytasi pas jį viso nėštumo metu, ar paskutiniame trimestre, ar pabaigoje neštumo - dažniausiai renkamasi iš tuo metu dirbančių gydytojų. Už gydytojo pasirinkimą - yra nustatytos oficialios kainos, viešai skelbiamos, kaip ir kitos papildomos paslaugos informacinėse lentose. Situacija, tvarka, kainos, laikui bėgant taip pat kinta.
Jei gimdyme planuoja dalyvauti ir tam yra pasirengęs vyras, galima vykti kartu, kad žinotumėte tikslų kelią ir įvažiavimą, priėmimo skyrių, įėjimą nakties metu, jei bus užrakintos durys, turėtumėte telefonų numerius, abu apsiprastumėte su aplinka, tvarka ir sužinotumėte reikalavimus, tvarką ir vyrui, dalyvaujant gimdyme bei būnant kartu po gimdymo, ar išsiaiškinant lankymo tvarką.
Tada tikrai bus daug ramiau, nes nepakliusit i nežinomybę, visiškai nežinomą ir svetimą aplinką. Išvengsit papildomo streso, panikos, geriau jausitės psichologiškai ir viskas klostysis daug sklandžiau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 26 spalio 2008 - 18:02
O ar tikrai geranoriskai leidzia apziuret gimdymo namus?Mums tai pasake,kad tokiu paslaugu neteikia.Na gal dar syki reiks pasukt,gal kita darbuotoja bus sukalbamesne.
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 25, 17:53)
Labas visiems,

Vakar su mazyle grizom is VGN,dare cererio pjuvi gyd.Razumas  thumbup.gif  man buvo labai geras ir tikrai savo darba atlyko gerai  smile.gif kai gulejau palatoje pirmas dienas priziurejo sesele Natalija ir Galina superines moteriskes na o paskutinias dienas priziurejo kazkokia auksta baltais plaukais sesele tai buvo visiskas kosmaras  doh.gif

P.S. gyd.i vokeli idejom 500lt, tik nezinau ar jam uzteko.

Nuoširdžiausi sveikinimai mamytei ir dukrytei birthday.gif
Atsakyti
o as nesuprantu tu taisykliu kaip cia yra: parasyta kad jei nori tartis kad tam tikras gydytojas priimtu gimdyma, reikia sumoketi i kasa virs 400 lt, tai vadinasi moki i kasa ir dar papildomai i kisene tam gydytojui su seselem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2008 10 27, 10:49)
o as nesuprantu tu taisykliu kaip cia yra: parasyta kad jei nori tartis kad tam tikras gydytojas priimtu gimdyma, reikia sumoketi i kasa virs 400 lt, tai vadinasi moki i kasa ir dar papildomai i kisene tam gydytojui su seselem?  g.gif

Deja,taip. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2008 10 27, 09:49)
o as nesuprantu tu taisykliu kaip cia yra: parasyta kad jei nori tartis kad tam tikras gydytojas priimtu gimdyma, reikia sumoketi i kasa virs 400 lt, tai vadinasi moki i kasa ir dar papildomai i kisene tam gydytojui su seselem?  g.gif

Taip į kasą 460 lt. ir plius kiek susitari su gydytoju... ax.gif
Atsakyti
svikte- Tiesa sakant as net tiksliai nezinau ar mes ant jo uztaikem ar drauges tevas buvo su jo susitares.mums paskambino drauge ir pasake nepergivenkite viskas bus gerai tevas susitare.

zanau-Na man gija viskas gerai ir namo paleido 4 para nors turejo paleisti 5 jeigu viskas gerai.Paskutinia diena i mano palata pagulde mergina ja irgi operavo Razumas ta pacia diena kaip ir mane tik pora val. anksciau,tai kai vakar variau nuimti siulu Razumas pasake ,kad jos dar neisleis nes pas ja pilvas didelis ir todel viskas blogai gyja verysad.gif pilvas didelis randas nekviepuoja todel ir blogai gyja.
Atsakyti
turbut apie ja kalbejo. nes ji irgi sake kad cie del rebaliuku. ax.gif ot varksele....man jos taip gaila! o jums sekmes bukit sveikos ir laimingos! mirksiukas.gif 4u.gif natalija jos vardas.
Atsakyti
QUOTE(zanau @ 2008 10 27, 17:35)
turbut apie ja kalbejo. nes ji irgi sake kad cie del rebaliuku. ax.gif  ot varksele....man jos taip gaila! o jums sekmes bukit sveikos ir laimingos! mirksiukas.gif  4u.gif natalija jos vardas.

Aciukas ax.gif Taip ji ir bus bigsmile.gif Linkiejimus jai perduok stepribes ir sveikatos jai ir mazytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte-Julia: 27 spalio 2008 - 21:13