Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

Sveikos mergaites,

As gimdysiu balandzio pabaigoje - geguzes pirmos dienos. Kol kas zadu gimdyti pas gyd.Tvaronaviciene. Gal kas ka apie ja girdejote???
Kai paskaitau kaip kam buna, tai as is viso nebezinau kur ir pas ka gimdyti verysad.gif
Busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittee @ 2009 02 24, 14:32)
Sveikos mergaites,

As gimdysiu balandzio pabaigoje - geguzes pirmos dienos. Kol kas zadu gimdyti pas gyd.Tvaronaviciene. Gal kas ka apie ja girdejote???
Kai paskaitau kaip kam buna, tai as is viso nebezinau kur ir pas ka gimdyti verysad.gif
Busiu dekinga uz info 4u.gif

As gimdziau pas Tvarionaviciene, viskas buvo normaliai savo darba ismananti gydytoja, as manau to labiausiai ir reikia.
Atsakyti
As gimdziau VGN su nieko isanksto nesitariau ir niekam pinigu nedaviau. Pasikartosiu: mano daktare buvo Diliautiene, o akusere Jolanta. Super viskas praejo. Atsidekojom iseinant is ligonines thumbup.gif
Jokie pinigai nepades duoti isanksto atsitikus kokiam nenumatytam atvejui. pazystu mamyciu, kurioms buvo komplikaciju, nors ir apdalino visus pinigeliais.
mes pacios taip pripratinom gydytojus duodamos jiems kysius. O juk ju toks darbas. Cia kaip loterija vienom pasiseka labiau kitom ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 24 vasario 2009 - 16:27
Mamytes,kurios neseniai gimde,gal zinot kada ten remontai pasibaigs?ir ar baisiai remontuoja?
Atsakyti
QUOTE(DaJo @ 2009 02 24, 12:13)
Antakalnio GN - absoliuti korupcijos irštva, kiek girdėjau.

Visiska nesamone. Abu savo vaikus gimdziau ten, likau labai patenkinta visu personalu. Nestumo metu lankiausi VGN, tai man ispudis priesingas - VGN man pasirode labai korumpuoti, ne pirsto nepajudins net susimokejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2009 02 24, 18:05)
Visiska nesamone. Abu savo vaikus gimdziau ten, likau labai patenkinta visu personalu. Nestumo metu lankiausi VGN, tai man ispudis priesingas - VGN man pasirode labai korumpuoti, ne pirsto nepajudins net susimokejus  doh.gif

Tai turbūt pirmas geras atsiliepimas apie AK smile.gif , nes pritariu ankstesnėm nuomonėm,kad būtent AK nieko nedaro kol į kišenę pinigų neįdedi, net seselės palų nepakeis kol nesumokėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2009 02 25, 14:20)
Tai turbūt pirmas geras atsiliepimas apie AK  smile.gif , nes pritariu ankstesnėm nuomonėm,kad būtent AK nieko nedaro kol į kišenę pinigų neįdedi, net seselės palų nepakeis kol nesumokėsi  doh.gif

as taip pat pritariu, kad AK, kol neidedi i kisene - nieko nedaro, nes kelios pazystamos ten gimde unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 02 24, 17:26)
As gimdziau VGN su nieko isanksto nesitariau ir niekam pinigu nedaviau. Pasikartosiu: mano daktare buvo Diliautiene, o akusere Jolanta. Super viskas praejo. Atsidekojom iseinant is ligonines  thumbup.gif
Jokie pinigai nepades duoti isanksto atsitikus kokiam nenumatytam atvejui. pazystu mamyciu, kurioms buvo komplikaciju, nors ir apdalino visus pinigeliais.
mes pacios taip pripratinom gydytojus duodamos jiems kysius. O juk ju toks darbas. Cia kaip loterija vienom pasiseka labiau kitom ne  ax.gif

Aisku galima nesitarti ir tai nuo komplikaciju neapsaugos, bent jau norisi, kad nors pas normalu gydytoja patekti, o ne galvoti pas ka pateksi pvz. gimdymo namuose yra tokiu gydytoju, kad as nenoreciau gimdyti, butu dvigubas stresas, kad netektu isgirsti is gydytojos atvaziavus 3val. nakties, ko jos cia visos i VGN vaziuoja ka kitu gimdymo namu nera. schmoll.gif
Atsakyti
as gimdziau VGN vasario 10 d. nesitaraiau ir nemokejau. viskas buvo super,akusere Roma buvo nuostabi ir ji padare viska pati. Kokia buvo gyd . net nezinau ,nes pagimdziau per pusantros valandos.Jei buciau tarusis su kuo nors nebutu speja ir atvaziuot biggrin.gif ir maloniai kalbejo ir gyre ir dziauges kartu smile.gif naujagimiu gyd. nerealus ir seutes fainos.Jei pavarge budavo,tai uztekdavo joms nusisypsot ir jos irgi sypsosi smile.gif tik lovos laabai nepatogios ax.gif
Atsakyti
Manau, kad kiek zmoniu tiek ir nuomoniu...gyd. ir zmones...sutinku,kad norisi kuo daugiau demesio kai i pasauli ateina musu stebukliukai...bet kai tuo paciu metu VGN gimdo daug mamyciu ir gyd. turi prie visu spet reik ir juos suprast... mirksiukas.gif
Linkiu visoms mamytems, kur jos begimdytu...kuo geriausiu prisiminimu... wub.gif
Atsakyti
Gimdžiau rugsėjo pabaigoj VGN. Su niekuo nesitariau iš anksto. Sąrėmiai prasidėjo naktį, tad apie 4 val. ryto jau buvau priėmimo skyriuje(vyras nuvežė). Šokiravo seselės žodžiai: palaukite eilėje. Prieš mane buvo dar dvi nėštukės, kurios sėdėjo su šypsenom be jokių matomų sąrėmių požymių. O aš raičiausi iš skausmo unsure.gif Maždaug po val. buvau gimdykloj. Taigi nieks niekur ten neskuba smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
o gal yra zinanciu kaip gi ten su remontais VGN? Gal jau i pabaiga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 02 kovo 2009 - 08:34