Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

QUOTE(Damigle @ 2009 03 02, 15:38)
Sveikutės,

aš tik neseniai prisiregistravau Jūsų mamyčių puslapyje, tai man viskas labai įdomu. Turėčiau gymdyti gegužės pradžioje. Prašau, jei nesunku parašyti ką dėtis iš daiktų į ligoninę pačiai ie vaikeliui, nes girdėjau, kad vaikeliui ten duoda ir vystyklus ir kitas priežiūros priemones. Kadangi pirmas vaikelis, tai labai norisi kuo daugiau naudingų patarimųsmile.gif. Iš anksto visos AČIŪ.

Nieko ten neduoda. Viską vežkis savo. Kūdikiui : pledukas, pampersai, rūbeliai (šliaužtai, bodikas) kojinytės šiltos, kepurytė. Kremą nuo šutimo ten duos dovanų. Sau vežkis: tinklines kelnaites, kur nešiosi po gimdymo, kokius 4-5 vnt super didelių įklotų, muilas, dantų pasta, rankšluostis, šlepetės, chalatas, naktiniai, gali ir maisto įsimesti ko nors. Pvz arbatos skatinančios laktaciją, min. vandens, vaisių.
Ir nepamiršk susitarti su gydytoju, geriausiai vyru. Jei VGN tai Razumu arba Kalinauskiu. JOKIŲ BOBŲ.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 06, 22:40)
Nieko ten neduoda. Viską vežkis savo. Kūdikiui : pledukas, pampersai, rūbeliai (šliaužtai, bodikas) kojinytės šiltos, kepurytė. Kremą nuo šutimo ten duos dovanų. Sau vežkis: tinklines kelnaites, kur nešiosi po gimdymo, kokius 4-5 vnt super didelių įklotų, muilas, dantų pasta, rankšluostis, šlepetės, chalatas, naktiniai, gali ir maisto įsimesti  ko nors. Pvz arbatos skatinančios laktaciją, min. vandens, vaisių.
Ir nepamiršk susitarti su gydytoju, geriausiai vyru. Jei VGN tai Razumu arba Kalinauskiu. JOKIŲ BOBŲ.

kam taip žiauriai "jokių bobų" lotuliukas.gif yra ten ir gerų bobų thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau pas moterį daktarę gimdyti. Gal žinot kokių gerų daktarių, nes ruošiuosi važiuoti tartis dėl gimdymo. Čia tiek visko prisiskaičiau, kad jau ir nebežinau pas kurią norėčiau. Bet turbūt daug kas priklausys nuo situacijos ir žmogaus g.gif nestuke.gif
O kada Jūs gimdėte ir pas ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damigle: 08 kovo 2009 - 21:56
QUOTE(Damigle @ 2009 03 08, 22:55)
Aš tai norėčiau pas moterį daktarę gimdyti. Gal žinot kokių gerų daktarių, nes ruošiuosi važiuoti tartis dėl gimdymo. Čia tiek visko prisiskaičiau, kad jau ir nebežinau pas kurią norėčiau. Bet turbūt daug kas priklausys nuo situacijos ir žmogaus g.gif  nestuke.gif
O kada Jūs gimdėte ir pas ką?

daktarė Diliautienė ir akušerė Jolanta ( aš pas jas gimdžiau) thumbup.gif apie jas šiame forume dau gerų atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Labukas
čia vis dar aš su savo klausimais biggrin.gif . Tikiuosi neatsibodau? Jeigu nesunku gal gali parašyti į až ar taip kiek mokėjai daktarei ir akušerei? Aš dar girdėjau, kad VGN reikia kažkiek į kasą mokėti ar tiesa? Labai būsiu dėkinga 4u.gif
Šiandien kaip tik paskaičiau apie šitą daktarę, tai neradau nei vieno blogo atsiliepimo.
Atsakyti
QUOTE(Damigle @ 2009 03 09, 13:18)
Labukas
čia vis dar aš su savo klausimais biggrin.gif . Tikiuosi neatsibodau? Jeigu nesunku gal gali parašyti į až ar taip kiek mokėjai daktarei ir akušerei? Aš dar girdėjau, kad VGN reikia kažkiek į kasą mokėti ar tiesa? Labai būsiu dėkinga 4u.gif
Šiandien kaip tik paskaičiau apie šitą daktarę, tai neradau nei vieno blogo atsiliepimo.

parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif Mane vis dar domina tas klausimas su remontu,ar viksta dar remontas VGN???????Dar paskaiciau,kad VGN reikia moketi uz gymdyma i kasa,ar tai tiesa,ir kiek????
Atsakyti
Sveikutes!Mano pelytei jau trys savaites, gimdziau VGN, su niekuo is anksto nesitarusi, nes buvau nusprendusi gimdyti RK, bet kai nuvaziavome su saremiais kas 10 min 21 val vakaro, o liepe atvaziuoti apziurai po 3 dienu blink.gif (!) (nebent nubegtu vandenys anksciau), tai su vyru nusitrenkem i VGN ir ten jau gavome velniu, kad velokai atvaziavome (buvo 23:30), is karto pagulde, apziurejo du daktarai, jau puse tryju buvo gimusi musu mergyte. biggrin.gif wub.gif Gulejau 5 dienas (cezaris), dvivieteje palatoje viena, vyras likdavo naktimis (nes nebuvo gimdyviu), personalas nerealiai siltas ir malonus, maistas tikrai visai skanus, tris kartus dienomis girdejome grezima (remontas), bet tai ir viskas. siaip tikrai, jei dar gimdysiu-vaziousiu tik i VGN. 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
del mokejimo-gimdymas nieko kasoje nekainavo, vyras tik uz nakvynes visas sumokejo vienkartini 50 lt i kasa uz patalyne. o grezimas nebuvo ikyrus, taigi nieko tokio.
Papildyta:
tarp kitko, daktaras buvo vyras (ne vedejas), pavardes taip ir nezinau, aukstas, lieknas su akinukais, tikrai labai jam aciu, tai nerealus-ir per operacija ir po jos ir pries ja-ir pakalbina, ir rimtai pakalba ir pajuokina, liuks, labai svelnus ir profesionalus. per kaklelio apziura dar niekas taip svelniai neapziurejo - kitais kartais labai skaudedavo, o jis tik op op ir net nejutau nieko. super. su vyru atsidekojom po operacijos, taigi pinigai itakos gimdymui neturejo.
Papildyta:
del daiktu ligonineje - pampersiuka uzdejo ligonines, kaldryte ir patalyne vaikiukui dave, man naktinius dave, palyciu vaikuciui - kiek sirdele geidzia duodavo ir vis papildydavo, nezinau, maisto pakako, praktiskai nieko nepasigedau - ai reikejo tureti savo maisto irankius wink.gif ir puodeli arbatai ar kisieliui.Aisku, paskui pampersiukus savo dejau, drabuziukus vaikucio irgi savo.
Atsakyti
Gimdziau ir as VGN. Likau patenkinta VISKUO. Tvirtai nusprendziau uz gimdyma niekam nieko nemoketi (principas), nestumas buvo geras, esu jauna, pasitikejau savimi. Gulejau gimdykoj para, is visu mane aplankiusiu gydytoju ir akuseriu, galiu ypac isskirti akusere Andzelika, labai gera moteris. Per pati gimdyma atejo Razumas, bet jis tik siuvo. Vienu zodziu gimdykloj buvo gal zmoniu... nu gal 8 kokie biggrin.gif Bet man tai maziausiai rupejo, kas ten ir ko jie nori smile.gif I palata ikele gera, po remonto, buvome dviese. Geriau but su kazkuo, linksmiau , pakalbet yra su kuo. Atsidekojau simboliskai ( Torres, sakotis, kava, arbata, saldainiai).
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 06, 21:40)

Dar yra Žaliūnas arba Žiobakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 03 10, 19:58)
Dar yra Žaliūnas arba Žiobakas biggrin.gif

Ziobakas, ne VGN g.gif , buvo berots Trakuose
Atsakyti
QUOTE(loretasb @ 2009 03 10, 23:08)
Ziobakas, ne VGN  g.gif , buvo berots Trakuose

Ziobakas nuo sausio vedejauja vienam is skyriu Gimdymo namuose. Bent pries keleta savaiciu vedejavo. Pasidomesiu, ar vis dar yra g.gif
Atsakyti