QUOTE(Damigle @ 2009 03 02, 15:38)
Sveikutės,
aš tik neseniai prisiregistravau Jūsų mamyčių puslapyje, tai man viskas labai įdomu. Turėčiau gymdyti gegužės pradžioje. Prašau, jei nesunku parašyti ką dėtis iš daiktų į ligoninę pačiai ie vaikeliui, nes girdėjau, kad vaikeliui ten duoda ir vystyklus ir kitas priežiūros priemones. Kadangi pirmas vaikelis, tai labai norisi kuo daugiau naudingų patarimų
. Iš anksto visos AČIŪ.
aš tik neseniai prisiregistravau Jūsų mamyčių puslapyje, tai man viskas labai įdomu. Turėčiau gymdyti gegužės pradžioje. Prašau, jei nesunku parašyti ką dėtis iš daiktų į ligoninę pačiai ie vaikeliui, nes girdėjau, kad vaikeliui ten duoda ir vystyklus ir kitas priežiūros priemones. Kadangi pirmas vaikelis, tai labai norisi kuo daugiau naudingų patarimų

Nieko ten neduoda. Viską vežkis savo. Kūdikiui : pledukas, pampersai, rūbeliai (šliaužtai, bodikas) kojinytės šiltos, kepurytė. Kremą nuo šutimo ten duos dovanų. Sau vežkis: tinklines kelnaites, kur nešiosi po gimdymo, kokius 4-5 vnt super didelių įklotų, muilas, dantų pasta, rankšluostis, šlepetės, chalatas, naktiniai, gali ir maisto įsimesti ko nors. Pvz arbatos skatinančios laktaciją, min. vandens, vaisių.
Ir nepamiršk susitarti su gydytoju, geriausiai vyru. Jei VGN tai Razumu arba Kalinauskiu. JOKIŲ BOBŲ.