Įkraunama...
Įkraunama...

Nuospaudos

Sveikos merginos, ar kam teko susidurti su nuospaudom ant pedos, toks vaizdaz, kad kauliukas issoko? Turiu tokia problema, tepu betodine tepalu, darau jodo kompersa, kazkiek sumazejo, taciau ... vis dar matoma ta nuospauda. Gal kas zino kokie yra kiti sprendimo budai?
Atsakyti
As turejau lygiai tokia pacia beda. Tepiau su tokiu skysciu "alpino", man padejo greitai atsikratyti nuospaudos (tik jo negalima naudoti pvz:kiekviena diena, nes jis nudegina oda)
Atsakyti
Pas mane patirtis irgi nemaža. Greitai atsiranda, ir ačiū Dievui greitai pranyksta tos nuospaudos, labai jautrias kojas turiu, jau batai tai nesvabu kokie, bet trina iš pradžių, paskui jeigu kada labai daug vaikštau ant vienos pėdos kokios 5 nuospaudos būna, ir gydau, reikės tą skystį Alpino papirkt, nes problema amžina, dar galvoju reikia gal tų Compeed pleistrų nusipirkt, dienai jeigu nutrins, gal randas greičiau išnyks, ir ten pasirodo gydomieji pleistrai, ką manot?
Atsakyti
turiu ir aš šitą bėdą jau daug metų,niekas nepadeda,nei pleistrai ,nei tepalaiukai,reiks vat dabar Alpino skystį pabandyti ir kreiptis pas privatų gydytoją gal,nes mano poliklinikoj šeimos daktarė pasižiūrėjo ir psakė,kad tai paprastos nuospaudos nuo batų,nieko baisaus,nusiuntė pas odos gydytoją,ta išrašė kerasal tepalo ir irgi pasakė,kad nieko čia baisaus doh.gif bet kai pagalvoji,kad tuoj reiks trauktis basutes,o pirštai su tokiom nuospaudom,o dar turiu po nuospaudą ant kiekvienos pėdos,po pirštais,tokias 5centų dydžio,tai jos man visą avalynę gadina,kai vaištai,tai avalynė toj vietoj daug greičiau susinešioja doh.gif
Atsakyti
Sveikos,ka darot su puslem?Kaip gydot?Kojos istinusios,is kulnu kraujai pasileido nuo nutrynimu ir pusliu,i batus koju neikisu. unsure.gif
Atsakyti
Mėginkit tept su tepaliukais, streptocidas, medetkos, iš bėdos net deep relief tepiau, tai padėjo, nuskausmino, o ir gijimą pagreitina, o šiaip tai žinokit prieš mėnesį buvau tokioj situacijoj, kad kojos buvo absoliučiai visos pūslėtos, ir turėjau vėl vaikščiot, tai skausmas begalinis, bet kai įsieini, nesustoji, pradedi galvot apie kitus dalykus, bet šiaip tai pleistrai, tepaliukai ir laukiam rezultato, kitaip neina, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Buvau ir as pasigavusi nuospauda, kai nesiojau nelabai patogius batus verysad.gif bet parejo salti orai, apsiaviau savo mylimus kerziukus cool.gif ir nuospauda dingo kaip nebuvus biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir as tas bjaurybes ant koju po mazaisiais pirstais ir ant kulnu. Pedikiurininke pasake, kad as nors jas ir isnaikinciau, tai tik laikinai, nes pagal nuospaudas ant kulnu ji nusprende, kad tai del mano eisenos doh.gif Nesu kokia sleiva lotuliukas.gif , bet tiesiog taip ****** dedu nuo kulno sono... nezinau ar aiskiai parasiau, bet gal suprasit. Tai zodziu beveik ir nekovoju, tik su tuo peiliuku apskutu ir nupemzuoju.
Bet va nuo ko pas mane ant delnu po pirstais ju yra, ypac po mazuoju ir viduriniuoju, toks jausmas, kad sluotos is ranku nepaleidziu g.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau uz kvaila klausimas, bet kaip atrodo nuospauda? Pas mane ant pado kulnu atsirado tokios kaip pusleles, sakes negaliu net pereiti per kambari, jautesi kad skyscio susikaupusios, tai as jas praduriau, tepiau su salicilo vandeniu, tai praejo. Siandien reikejo pavaikscioti daugiau, nu ir sakes, nebegaliu vel ant padu tos pusleles atsirado doh.gif Negaliu isvis paeiti, ant piurstu galiuku vaikstau. Galvoju ar man cia pusles pritryne ar nuospaudos cia? Manau, kad pusles, bet kad salia ju ir oda tokia kieta atrodo, mano manymu lyg ir nuospaudos... Kazin ar tiktu gydyti siai problemai vaistukai nuo nuospaudu? Gal pasalintu ta oda negyva? g.gif
Atsakyti
Nuospaudos... hrrr... turejau pries tris metus gal, issioperavau kai nebegalejau paeiti.. chirurgas suleido vaistu ir isdraske isplese su znyplem. Sugijo greit, du metus nebuvo, dabar vel ten pat atsirado nes saknies iki galo neisrove.. nezinau ka daryy, esu uzsieni, pas gydytoja dabar negaliu nueit, be to nezinociau kaip isaiskint iki galo... tepalai ir pleistrai manau tikrai nepades sad.gif o jau skauda ir basomis vaikstant. Kas pikciausia, kad per ta laika pakeiciau visa avalyne, i tikrai patogia, bet del neisrautos saknies vel gryzo sitas vargas.. verkt noris verysad.gif
Atsakyti
Gera pedikiūro meistrė sutvarko tokią problemą. Manau, kad visur (tiek Lietuvoj, tiek užsieny) galima tokių rasti wink.gif Pas mane yra tokia problema ant tokios vietos, kur koją pastačius visas svoris remiasi. Tai kas tris metus išvalo iki pat šaknies, ir būna ramu. Tris metus. Po to vėl lekiu ieškot kur ta meistrė (Nes ji buvo darbo vietą pakeitus, tai turėjau užsiimt seklio darbu, kol suradau kur ji). Dabar vėl ramu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loli_judo: 29 rugsėjo 2011 - 14:09
QUOTE(Loli_judo @ 2011 09 29, 15:08)
Gera pedikiūro meistrė sutvarko tokią problemą. Manau, kad visur (tiek Lietuvoj, tiek užsieny) galima tokių rasti wink.gif Pas mane yra tokia problema ant tokios vietos, kur koją pastačius visas svoris remiasi. Tai kas tris metus išvalo iki pat šaknies, ir būna ramu. Tris metus. Po to vėl lekiu ieškot kur ta meistrė (Nes ji buvo darbo vietą pakeitus, tai turėjau užsiimt seklio darbu, kol suradau kur ji). Dabar vėl ramu wink.gif

O kaip viskas vyksta pas pedikiurininke? Kazi ar sitvarkytu tokia gilia sakni jei netv chirurgds neisrove, o jau gilia skyle buvo padares... g.gif g.gif
Atsakyti