Įkraunama...
Įkraunama...

Nuospaudos

QUOTE(distancija @ 2011 09 29, 16:28)
O kaip viskas vyksta pas pedikiurininke? Kazi ar sitvarkytu tokia gilia sakni jei netv chirurgds neisrove, o jau gilia skyle buvo padares...  g.gif  g.gif

na, pirmiausia, tai turėtų būti meistrė tuo klausimu, nes ne kiekviena pedikiūrininkė tvarko, aš per tuos tris metus, kol manoji pakeitė darbovietę, lankiausi pas kelias - nė viena nesutvarkė taip. Aptvarkydavo, bet gilyn nesiknisdavo.. O vyksta viskas labai paprastai - ne peiliukais meistrė dirba, o tokiais šlifuokliais, su aparatu. Tai ten keičiasi antgaliai, tai va juos keisdama nušlifuoja odą kiek galima, o tada jau krapšto su žnypliukėm ir pincetais, žodžiu, skylutę išrausė tai kokio pusės centimetro gylio tikrai, tik plona tokia, bet va trečia diena ir baigia užsitraukt. O aplink viskas minkšta, nebeliko jokio sustorėjimo, ir bėgiot galiu (jau nekalbu apie vaikščiojimą). Gal būtų ir giliau dar rausus, bet jau jaust pradėjau, tai nekankino.
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2011 09 29, 21:08)
na, pirmiausia, tai turėtų būti meistrė tuo klausimu, nes ne kiekviena pedikiūrininkė tvarko, aš per tuos tris metus, kol manoji pakeitė darbovietę, lankiausi pas kelias - nė viena nesutvarkė taip. Aptvarkydavo, bet gilyn nesiknisdavo.. O vyksta viskas labai paprastai - ne peiliukais meistrė dirba, o tokiais šlifuokliais, su aparatu. Tai ten keičiasi antgaliai, tai va juos keisdama nušlifuoja odą kiek galima, o tada jau krapšto su žnypliukėm ir pincetais, žodžiu, skylutę išrausė tai kokio pusės centimetro gylio tikrai, tik plona tokia, bet va trečia diena ir baigia užsitraukt. O aplink viskas minkšta, nebeliko jokio sustorėjimo, ir bėgiot galiu (jau nekalbu apie vaikščiojimą). Gal būtų ir giliau dar rausus, bet jau jaust pradėjau, tai nekankino.

aciu uz issamu aprasyma! 4u.gif matyt reikes bandyt ieskot geros meistres.. o kiek sitas malonumas Lietuvoj kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2006 04 07, 15:26)
Vaistinėse buna specialus tepalas nuospaudoms gydyti. thumbup.gif  Man jis geriau padeda negu pleistras.

Gal kaip nors būtų galima sužinoti kiek tas tepalas maždaug kainuoja? norėčiau pabandyti, nes nuospauda ant kulnies mane baigia palaužti... Bijau pilnai dėti pėdą einant, kad manęs nepervertų skausmas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 09 30, 11:52)
aciu uz issamu aprasyma!  4u.gif  matyt reikes bandyt ieskot geros meistres.. o kiek sitas malonumas Lietuvoj kainuoja?

na atskiros kainos nėra, moku 70 Lt už visą procedūrą pedikiūrinę su lakavimu wink.gif Ir nuospaudos pašalinimas įskaičiuotas į kainą wink.gif Ir čia Saulėjoj, tai kainos ne mažiausios, tikriausiai yra ir kas pigiau gali sutvarkyti wink.gif

Su šventėm 4u.gif
Atsakyti
gal galetumet patart ka vaikui naudot nuo sakniniu nuospaudu<dabar kol kas tik viena>
Atsakyti
QUOTE(Laura12_34 @ 2011 12 28, 12:38)
Gal kaip nors būtų galima  sužinoti kiek tas tepalas maždaug kainuoja? norėčiau pabandyti, nes nuospauda ant kulnies mane baigia palaužti... Bijau pilnai dėti pėdą einant, kad manęs nepervertų skausmas..  verysad.gif

Apie koki tepaliuka eina kalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 02, 11:13)
Apie koki tepaliuka eina kalba? g.gif

Aš esu vaistinėje mačiusi tepalą baltoje tubelėje, kuris taip ir vadinasi lietuviškai - tepalas nuo nuospaudų.

Tikrai veiksmingas? 4u.gif
Atsakyti