Auksas.Juk esu liutas...
Man nebutinai auksas, bet butinai geltonas metalas.
Kazkaip pilkai tas sidabras atrodo, ir taip ta Lietuvele nuo lietaus pilka, ir visos juodai pilkai rengias. Nuobodu
Kazkaip pilkai tas sidabras atrodo, ir taip ta Lietuvele nuo lietaus pilka, ir visos juodai pilkai rengias. Nuobodu

Auksas, gelsvas (ne tas, kur beveik raudonas), baltas, žalsvas, labai patinka deriniai su baltu auksu arba platina.
Dar priklauso nuo akmens, apie kurį tas auksas sudėtas. Prie safyrų ar smaragdų įsivaizduoju tik baltąjį. Prie rubinų - gelsvą. Su briliantais - išvis keblus klausimas, būna labai gražių kombinacijų iš kelių a. spalvų.
Dar priklauso nuo akmens, apie kurį tas auksas sudėtas. Prie safyrų ar smaragdų įsivaizduoju tik baltąjį. Prie rubinų - gelsvą. Su briliantais - išvis keblus klausimas, būna labai gražių kombinacijų iš kelių a. spalvų.
Tik auksas. Gražu ir sidabras, bet kai jį nešioja kitos

Tiks sidabras. Nespjauciau ir i balta auksa. Geltonas

Anksciau nesiojau vien sidabrinius papuosalus, o dabar tik auksinius, kazkaip man jie labiau tinka

nesiojau geltona auksa... tada pamaciau pirkti grazu kompletuka is balto aukso: auskarai, pakabukas, ziedas is balto aukso- padariau isimti. ir galiausiai nupirkau sidabrini ziedeli su cirkonio akmenukais, bet jis spalvotas ir ryskus- tik retokai uzsidedu
ranka vis tiek labiau tiesiasi link geltono aukso.

ranka vis tiek labiau tiesiasi link geltono aukso.
sveikos, gal galit pasakyti, ar baltas auksas nejuoduoja? Nes man sidabras labai smarkiai juoduoja, galvoju pabandyti balta auksa...
QUOTE(murksiukas @ 2008 12 08, 16:59)
o jau aukso tai kitos nenesioja?

mas asmeniskai tik auksas ir tik baltas

QUOTE(Pusaite @ 2008 11 23, 19:38)
as irgi liutas, bet man tik baltas auksas...nemegstu to geltono...