Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

labiau megstu sidabra, bet kadangi gavau auksini ziedukas su brangiu akmenuku ypatinga proga, nesioju auksa cool.gif
Atsakyti
Auksas ir tik auksas, sidabras labai šaltas atrodo
Atsakyti
Aš labai mėgstu sidabrą, kurį laiką net nevertinau auksinių papuošalų ir jų nenešiojau, tačiau... gavusi nuostabų sužadėtuvių žiedą iš balto - geltono aukso mano papuošalų dėžutėje atsirado ir keletas aukso dirbinių.. smile.gif
Atsakyti
o man grazu ir auksas ir sidabras, bet pati asmeniskai daugiau auksa nesioju... rolleyes.gif
Atsakyti
Labai patinka baltas auksas, bet nesioju ir sidabra. O geltono aukso papuosalai siuo metu guli dezuteje, kazkaip visai "nelimpa" jie man dabar... Nors vasara pamaciau geltono aukso ziedeli ant merginos rankos, buvau suzaveta, nes matosi, kad vienetinis. super:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madera: 26 gruodžio 2008 - 22:49
as uz AUKSA didis.gif
sidabro isvis neturiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Man payinka abu- ir auksas ir sidabras. Labiau auksas, bet ir sidabra nesioju kartais smile.gif
Atsakyti
As aukso nepakenciu schmoll.gif
Atsakyti
o man nuo nuotaikos priklauso...kartais poasipupsiu auksu karytais sudabru mirksiukas.gif
Atsakyti
Sidabro dirbiniu pas mane daugeja, bet po truputi linkstu prie aukso tongue.gif
Atsakyti
Man ir auksas, ir sidabras patinka, tai ir vienu, ir kitu turiu smile.gif Kaip pastebejau, kazkaip ziema dazniau auksu pasipuosiu, o vasara sidabru ax.gif
Atsakyti
tik sidabras smile.gif
Atsakyti