Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

Man taip pat labiau patinka sidabras, ir siaip auksas nelabai, bent jau man, ant manes ziurisi 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewulia: 05 birželio 2009 - 21:55
Auksas, auksas ir dar karta auksas 4u.gif
Atsakyti
Man mielesnis auksas,nors kartais nešioju ir sidabrinius papuošalus rolleyes.gif
Atsakyti
Na, o man ir auksas, ir sidabras patinka. cool.gif Bet vat sidabras gražiau ant manęs atrodo. Todėl jį nešiojau dažniau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady1: 06 birželio 2009 - 10:02
Man patinka ir auksas,ir sidabras.
Na,gal auksas labiau. blush2.gif
Atsakyti
sidabras wub.gif ..ir baltas auksas
Atsakyti
auksas kazkaip man asocijuojasi su vyresnemis bobulytemis-tetulytemis lotuliukas.gif
tik sidabras mane dziugina wub.gif
Atsakyti
O man pagal nuotaika, siap sidabriniu cacku dizaino ir kainos santykis yra geresnis, bet auksas lieka auksu.
Atsakyti
QUOTE(kristiz@ @ 2009 06 06, 10:15)
Man mielesnis auksas,nors kartais nešioju ir sidabrinius papuošalus  rolleyes.gif

man irgi taip pat thumbup.gif , bet dazniausiai nesioju auksa rolleyes.gif
Atsakyti
Man labiau patinka sidabras wub.gif Jei auksas, tai tik baltas blush2.gif
Atsakyti
Man tai labai daug patinka sidabriniu dirbiniu, ypac tokie a la sendinti su juoduliukais...bet netinka man, nors tu ka...prie blyskios odos ir auksiniu plauku, tik auksas ir varis labiausiai tinka.. ax.gif O is auksiniu papuosalu man daug kas nelabai..plius ir brangiau zymiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 06 07, 12:19)
Man tai labai daug patinka sidabriniu dirbiniu, ypac tokie a la sendinti su juoduliukais...bet netinka man, nors tu ka...prie blyskios odos ir auksiniu plauku, tik auksas ir varis labiausiai tinka.. ax.gif O is auksiniu papuosalu man daug kas nelabai..plius ir brangiau zymiai doh.gif

o man tie sendinti sidabriniai nors ir grazu, bet labai netiko ausim, ziauriai...
ir kazkaip del to butent perejau prie aukso smile.gif
Atsakyti