Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

As isvis nemegstu papuosalu schmoll.gif Bet vestuvinio, suzadetuviu ziedu noreciau irgi is balto aukso, man jis graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Man labiau prie sirdies sidabras wub.gif Bet tikrai nesu abejinga ir auksui ax.gif
Atsakyti
Labiau auksa megstu..
Atsakyti
Kiek susiduriau savo gyvenime su lenkaitem ar rusaitem tai jos labiau auksa megsta, o lietuves kuklesnes - sidabro megejos smile.gif as pati lygiai taip pat. Gal kai busiu brandi moteriske pamilsiu ir auksa. Na o baltas auksas - visiem skoniam. Nauja mada tsakant..
Atsakyti
Jei auksas, tai tik baltas wub.gif Tada sidabras. bigsmile.gif Geltono aukso spalvos labai nemėgstu.
Atsakyti
Turiu kelis papuosalus auksinius, bet man jie schmoll.gif Vestuvinis ziedas balto aukso ir visi kiti papuosalai sidabriniai.
Atsakyti
Man prie sirdies labiau sidarbas, jis universalesnis, o auksa laikau pagyvenusiu puosmena 4u.gif
Atsakyti
Kazkada megau tik auksa,dabar pirmenybe sidabrui smile.gif
Atsakyti
Tik auksas wub.gif
Atsakyti
Tik sidabra tenesioju smile.gif
Atsakyti
Man mieliausias sidabras, jis man toks jaunatviskas wub.gif
Atsakyti
man tai auksas labiau patinka, bet kai reik pirkt - tai aisku dazniau renkuos sidabrinius papuosalus, kadangi megstu tureti daug skirtingu ir sidabriniai maziau kainuoja. ax.gif baltas auksas grazu, geltonas su rausvu atspalviu - irgi grazu, o vat tokio geltonumo kaip kad uk ir airijoj daznai parduoda - fee... nesiziuri man, kaip blizgutis doh.gif vestuvinis mano auksinis, bet spalva nenusakoma - tarpine tarp balto ir geltono, labai idomi, del to suzavejo wub.gif
Atsakyti