Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(saridon'e @ 2008 10 15, 00:09)
ant megztuko gražiai apsivyniosi  biggrin.gif

tada bus karsta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 15, 00:20)
tada bus karsta  tongue.gif

nea biggrin.gif
neskubėk, aš nenoriu šalt stotelėj iki pusės valandos doh.gif nereikia žiemos verysad.gif
Otome, vienintelė likai, kuri gali Europoj atsidurt mirksiukas.gif
Papildyta:
labanakt, merginos smile.gif
Atsakyti
As trumpai primenu apie ka kalbejom praeitoje temoje.
Planuojam merginu susitikima sia savaite bigsmile.gif
user posted image
geriausiai tinka penktadienis po darbo, arba is bedos ketvirtadienio vakaras.
Norejo prisijungti ne tik senbuves, bet ir naujas zmogus - kkavka 4u.gif
Buvo pasiulyta vieta: Submarino baras prie Mazvydo bibliotekos. Praeita penktadieni ten merginos mate daaaug vaikinuku, todel irgi nori uzsukti lotuliukas.gif juokauju, arba ne. biggrin.gif
Taigi laukiam pasisakymu. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas! linkiu grazios dienos!

QUOTE(saridon'e @ 2008 10 14, 22:57)
labanakt biggrin.gif
o kodėl iš Žvėryno išsikraustei? blink.gif

zveryne as nuomojausi kambari tik, o dabar issikraustau i buta thumbup.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 10 14, 23:07)
idomus salikas, bet salta su tokiu.. Man salikas turi buti ne grazus, o siltas...  ax.gif

drinks_cheers.gif silti salikai - jega biggrin.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 10 15, 00:53)
As trumpai primenu apie ka kalbejom praeitoje temoje.
Planuojam merginu susitikima sia savaite bigsmile.gif
user posted image
geriausiai tinka penktadienis po darbo, arba is bedos ketvirtadienio vakaras.
Norejo prisijungti ne tik senbuves, bet ir naujas zmogus - kkavka 4u.gif
Buvo pasiulyta vieta: Submarino baras prie Mazvydo bibliotekos. Praeita penktadieni ten merginos mate daaaug vaikinuku, todel irgi nori uzsukti  lotuliukas.gif  juokauju, arba ne.  biggrin.gif
Taigi laukiam pasisakymu.  mirksiukas.gif

taip taip, kkavka noretu prisijungti. man tai tinka ir ketvirtadienio, ir penktadienio vakaras. o kol dar vis zveryne esu, tai submarino baras man kaip tik, arti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 15, 08:07)
labas rytas! linkiu grazios dienos!
zveryne as nuomojausi kambari tik, o dabar issikraustau i buta  thumbup.gif
drinks_cheers.gif  silti salikai - jega  biggrin.gif
taip taip, kkavka noretu prisijungti. man tai tinka ir ketvirtadienio, ir penktadienio vakaras. o kol dar vis zveryne esu, tai submarino baras man kaip tik, arti smile.gif

Labas rytas... As manau tada viskas aisku, kkavka irgi jungiasi prie musu ir penktadieni susitinkam wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Laaaaaabas, vakar pas mus dingo interneteas, dar siand ryte irgi nebuvo doh.gif Jezau, kokia kancia, kad negalejau pas jus ilisti unsure.gif
Dabar trumpai, nes reik kibt i darbus -

Saridone, po darbo uzbegsiu i reserved europoj, paziuresiu saliko, paskambinsiu tau is ten, jei rasiu, mielai paimsiu thumbup.gif

Penktadieni dalyvaujuuuuuu drinks_cheers.gif Kokia 18 h? Ar 17? As darba baigiu 15.30 tai man butu gerai kuo anksciau, kad nelekt namo, bet prisitaikysiu, kaip nutarsit, smagu, kad Kkavka atleks thumbup.gif

Buvau pokalby - gavau ta nauja darba,. patiko man ten, jeeee, kaip laukiu, nuo gruodzio pradesiuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Na begu apsidirbt skubiausiu darbu, tada vel pas jus uzleksiu, daugiau parasysiuuuu
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 15, 10:17)
Buvau pokalby - gavau ta nauja darba,. patiko man ten, jeeee, kaip laukiu, nuo gruodzio pradesiuuuu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labas rytas,
pramiegojau. tai dabar begioju kaip isprotejusi...
Otomer, o patikima? Nes mano drauge irgi per pazistamus nuejo i pokalbi, pasake jai kad priima po x savaiciu. Ji isejo is seno darbo ir lauke to naujojo. bet po keliu savaiciu suzinojo, kad vieta atidave kitam asmeniui, o ji liko be darbo....
O kur Sentinel?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 15, 11:04)
labas rytas,
pramiegojau. tai dabar begioju kaip isprotejusi...
Otomer, o patikima? Nes mano drauge irgi per pazistamus nuejo i pokalbi, pasake jai kad priima po x savaiciu. Ji isejo is seno darbo ir lauke to naujojo. bet po keliu savaiciu suzinojo, kad vieta atidave kitam asmeniui, o ji liko be darbo....
O kur Sentinel?

Laba,
Na lyg patikima, pati bendravau su direktorium, labai gerietis atrodo, ir ta drauge sako, kad tikrai galiu juo pasitiket, ji ten du metus dirba.
Na neturetu apgaut. Aisku visko buna, bet tikiuosi bus gerai viskas.
Siaip ar taip cia jau vos istveriu, durdomas, kuo toliau tuo labiau, vis tiek noriu iseiti.
Ale istaiga tai interesna tokia biggrin.gif na papasakosiu per susitikima smulkiau drinks_cheers.gif
Tai i ta submarina leksim ane? Keptos duonos su suriu valgysim thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 14, 22:57)
labanakt biggrin.gif
o kodėl iš Žvėryno išsikraustei? blink.gif
Papildyta:
user posted imageMerginos, noriu šito šaliko!
Jis Reserved yra, kainuoja 39lt. Otome, gal Europon žadi ryt užsukti? Ar kas nors Akropolin ryt važiuosit? Atiduočiau pinigus tą pačią dieną blush2.gif Ir žymiųjų Svetlanos sausainių maišą atitempčiau blush2.gif

atsimeni saridone mes matem sita salika akropolyje, tokia mergina labai akivaizdziai ji matavosi. uzsimanei ir tu? mirksiukas.gif bet is tikruju grazus tas salikelis rolleyes.gif
QUOTE(Otome @ 2008 10 15, 10:17)
drinks_cheers.gif Laaaaaabas, vakar pas mus dingo interneteas, dar siand ryte irgi nebuvo  doh.gif Jezau, kokia kancia, kad negalejau pas jus ilisti  unsure.gif
Dabar trumpai, nes reik kibt i darbus -

Saridone, po darbo uzbegsiu i reserved europoj, paziuresiu saliko, paskambinsiu tau is ten, jei rasiu, mielai paimsiu  thumbup.gif

Penktadieni dalyvaujuuuuuu  drinks_cheers.gif Kokia 18 h? Ar 17? As darba baigiu 15.30 tai man butu gerai kuo anksciau, kad nelekt namo, bet prisitaikysiu, kaip nutarsit, smagu, kad Kkavka atleks  thumbup.gif

Buvau pokalby - gavau ta nauja darba,. patiko man ten, jeeee, kaip laukiu, nuo gruodzio pradesiuuuu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na begu apsidirbt skubiausiu darbu, tada vel pas jus uzleksiu, daugiau parasysiuuuu

aciu titiju uz nuoroda, butinai uzsiregistruosiu, gal ir mano talentus kas pastebes tongue.gif

sveikinu Otome thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bliamba, tikiuosi siandien kai grisiu jau bus atsirades internetas namie. Vakar su draugu neturejom ka veikt be interneteo tai nuvarem akropolin, nusipirkau viena megztuka, dar batu norejau, bet maniskiui nebeuzteko kantrybes parduotuvese smile.gif tai po to grizus aisku knyga skaiciau kol nuluzau bigsmile.gif
Papildyta:
Kiek musu dalyvaus penktadieni?
Labai smagu bus su naujoke susipazinti drinks_cheers.gif
sariidone deja turi planu, bet sake jei greit susisuks, tai atleks thumbup.gif
Atsakyti
be saridones busim penkios.
Na, as atsilaisvinsiu tik pries 18, nes paskaita ir nezinau ar bus ji iki pabaigos, o gal paleis anksciau.... Tai galit susitikti 17val, o as 18 prisijungsiu. ziurekit kaip daugumai patogiau ax.gif
po valandos man i seminara reiks begti doh.gif
TiTiJu vel kontrolini gal paruose saviskiems? Kaip tavo plaukai? Naudoji placenta? biggrin.gif gal jau pradejau augti kaip ant mieliu? as irgi itryniau siandien i plaukus ta placenta... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 15 spalio 2008 - 11:07
QUOTE(Eveline @ 2008 10 15, 12:05)
be saridones busim penkios.
Na, as atsilaisvinsiu tik pries 18, nes paskaita ir nezinau ar bus ji iki pabaigos, o gal paleis anksciau.... Tai galit susitikti 17val, o as 18 prisijungsiu. ziurekit kaip daugumai patogiau  ax.gif
po valandos man i seminara reiks begti  doh.gif
TiTiJu vel kontrolini gal paruose saviskiems? Kaip tavo plaukai? Naudoji placenta?  biggrin.gif  gal jau pradejau augti kaip ant mieliu? as irgi itryniau siandien  i plaukus ta placenta...  bigsmile.gif

o mane priskaiciavai? mirksiukas.gif
Atsakyti