Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Eveline @ 2008 11 04, 23:51)
TiTiJu, tu jau atsigavai po keliones? Jau daugeliui papasakojai apie nuotykius, tai jau pavargai matyt... Mums jau  neturesi jegu pasakot...  blush2.gif  kaip faina, kad vel nusimato kelione... vel imsi atostogu?

QUOTE(saridon'e @ 2008 11 04, 23:55)
TiTiJu, nemokamas atostogas ėmei?
Rimtai, taip norisi išgirsti įspūdžius, nuotaukas pamatyti blush2.gif

mergaites, tikrai susitiksim ir viska papasakosiu jums wink.gif tik negalvokit, kad prisidarem simtus nuotrauku. Yra keliasdesimt nuotrauku, bet kokios jos mielos, su sava istorija,kaip jos buvo daromos wub.gif ech.... na, susitiksim, papasakosiu ir kazka reikia sugalvoti, kaip parodyti foto jums, nes pas mane cdromas neveikia g.gif
Per Kaledas imsiu vel atostogas, tik si karta nemokamas... Direktore man taip pasiule, nes sako,kad paskui vasara man nelabai gerai su pinigeliais bus. Todel jau pasakiau berniukui, kad isleidzia mane 2savitem, ir jau nupirko jis man bilietus, dabar beliko skaiciuoti dienas iki musu susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 04, 22:57)
aš irgi pirmiausia įsijungiu SM, kol neperskaitau, nieko namie nedarau blush2.gif
Kodėl šiandien negrįžai į Vilnių? g.gif
TiTiJu, nemokamas atostogas ėmei?
Rimtai, taip norisi išgirsti įspūdžius, nuotaukas pamatyti blush2.gif
Papildyta:

kaip smagu, kad jis grįžo į protą!  thumbup.gif papasakosi ryt kaip filmas? Nu blogiausiau atveju jei pasiūlymas galios ir kitos merginos negalės, aš tau Eveline palaikysiu kompaniją (filmą žiūrėti) mirksiukas.gif

jei ka davaj bandom susimatyti ketvirtadieni tada, Otome gal atsilaisvins. Qwertama tegul nieko neplanuoja vakarui su berniuku. O as kaip nors rytoj gerai pasimokysiu ir ketvirtadieni vakare atrasiu pora valandu susitikimui, m? Gal TiTiJu gales ketvirtad?
Manau filmas niekur nepabegs. Blogiausiu atveju sestad tada. sekmad tikrai ne, nes pirmad man egzas doh.gif
Papildyta:
Saridone, o galima nauja tema man atidaryti? blush2.gif as ja biski aprasyciau.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 04 lapkričio 2008 - 23:09
Neturiu su kuo pasilinkminti
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 00:05)

Saridone, o galima nauja tema man atidaryti? blush2.gif as ja biski aprasyciau....  blush2.gif

zinoma, kad kurk.... saridone nera paskirta kurti naujas temas, kas nori - tas kuria. bent jau as taip manau wink.gif tad, DRASIAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 04, 23:14)
zinoma, kad kurk.... saridone nera paskirta kurti naujas temas, kas nori - tas kuria. bent jau as taip manau wink.gif tad, DRASIAI  4u.gif

Na, tiesiog pamenu kad saridonei labai patinka kurt naujas temas. Man tai jokio skirtumo kas kuria, tiesiog turiu ideja siek tiek tema aprasyti. O kadangi saridone minejo kad nelabai zino kaip, tai siulausi as. nebent yra norinciu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 00:18)
Na, tiesiog pamenu kad saridonei labai patinka kurt naujas temas. Man tai jokio skirtumo kas kuria, tiesiog turiu ideja siek tiek tema aprasyti. O kadangi saridone minejo kad nelabai zino kaip, tai siulausi as. nebent yra norinciu...  4u.gif

flag tebe v ruki, kaip rusai sako
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 04, 23:26)
flag tebe v ruki, kaip rusai sako

Dar liko parasyti 3 zinutes, ir tema baigta bigsmile.gif
Kaip greitai baigiam temas..

O kur Otome dingo? g.gif
Atsakyti
KAip cia jus viska matot? tai statistika kazkokia, tai dabar kiek zinuciu liko parasyti g.gif
Atsakyti
kas turi daug laisvo laiko tai viską ir iššniukštinėja
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 05, 00:47)
kas turi daug laisvo laiko tai viską ir iššniukštinėja

smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti