Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Eveline @ 2008 11 04, 18:09)
Laba diena user posted image

Gaila, kad cia visos sia savaite uzimtos ir visos vienu metu susirinkti negali...  verysad.gif  Bet nieko nepadarysi...
As tai ryt ryte vaziuoju i Vilniu. Nunesiau savo katina pas veterinara. Ir maniskiui tikriausiai erkutes (veterinaras negalejo normaliai iziureti), tai vargsui katinui ausis vale, kaip reke jis... Gaila buvo klausytis, nes labai skaudejo randas... Ir sumokejau tik 60lt (saridone uz savo kiaule 170, ane?)

Qwertama, tai su berniuku viskas gerai jau? atsirado?  blush2.gif

TiTiJu, dar turiu tavo 12 ampuliu, kai susitiksim, atiduosiu. Qwertama, o tu jau isbandei jas?

na, lyg ir atsirado pilnas meiles lotuliukas.gif nezinau, kas ten jam bangom uzplaukia blink.gif zodziu as tik dabar baigiau dirbti. eina sau, stiprus tie zmones, kurie nuolat per 2 darbus dirba doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 04, 17:44)
AA, o suomis moka lietuviskai, ar anglu praktikavaisi? Na jo, jei iskart ketinimai perregimi, tai tada nieko faino, kam ir tampytis  tongue.gif
Geriau lietuviu berniuku uzsiimk  rolleyes.gif Tik va gaila, kad to laiko taip neturesi sia savaite, na bet ir jis visada uzsiemes, tai abu tokie dabar busit  bigsmile.gif

O darbelio tai jo, bus nemazai, pavargsi... Bet jo, nera kur detis, ka darysi, bus pinigeliu daugiau.
Man jau baigesi darbas, tuoj einu namo, sake,s kaip tamsu lauke jau  verysad.gif

anglu praktikavausi, visai neblogai man ten sekesi kalbetis, aisku puses zodziu nezinau, bet vis tiek rolleyes.gif nezinau koki ketinimai, bet as kazkaip tos nuomones, kad uzsienieciai cia iesko lengvo grobiu. nezinau is tikruju ar tai tiesa, gal kada kur ir nueisiu, bet tikrai laaabai draugiskai, nes man jis toli grazu net negaletu patikti. (per senas visu pirma. jam kokia 30 metu).
Atsakyti
Laba diena user posted image

Gaila, kad cia visos sia savaite uzimtos ir visos vienu metu susirinkti negali...  verysad.gif  Bet nieko nepadarysi...
As tai ryt ryte vaziuoju i Vilniu. Nunesiau savo katina pas veterinara. Ir maniskiui tikriausiai erkutes (veterinaras negalejo normaliai iziureti), tai vargsui katinui ausis vale, kaip reke jis... Gaila buvo klausytis, nes labai skaudejo randas... Ir sumokejau tik 60lt (saridone uz savo kiaule 170, ane?)

Qwertama, tai su berniuku viskas gerai jau? atsirado?  blush2.gif

TiTiJu, dar turiu tavo 12 ampuliu, kai susitiksim, atiduosiu. Qwertama, o tu jau isbandei jas?

sveikos
gaila gyvuliuko verysad.gif maniškiui tai ėmė mėginėlį ir po 10 gal, 5 min. pasakė atsakymą. Nedaug gramdė, truputėlį, sakė, kad jam tik kutena, tikrai neskauda. Aš sumokėjau 150lt, vyras dar kažkiek už dezinfekavimo ampules suplojo, vos neišvažiavom nenusipirkę doh.gif
Tepėm du, trečiam dar reikia nupirkt ampulę. Tai tie du gerokai ramesni thumbup.gif
Atsakyti
Eveline, tu dar ne Vilniuj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 04, 21:32)
na, lyg ir atsirado pilnas meiles  lotuliukas.gif nezinau, kas ten jam bangom uzplaukia  blink.gif zodziu as tik dabar baigiau dirbti. eina sau, stiprus tie zmones, kurie nuolat per 2 darbus dirba  doh.gif

ooo, saunu kad atsirado. Tik tu kitakart nepergyvenk kai jam uzplaukia tylos dienos. Va, pvz maniskis komandiruotej jau 9 diena, ir paraso tik viena zinute per diena, ir tik tada kai jam pirma parasau. O siandien isvis neparase nieko, bet ir as jam pirma nerasiau. Tai vat, nezinau kaip rytoj reiks su juo elgtis: ar labai meiliai (kas man nebudinga po ilgo issiskyrimo, nes atprantu greitai nuo MB), ar vel net nepabuciuoti per susimatyma ir buti saltai (kas man priimtiniau, bet negrazu taip elgtis... jis tai pasiilges manes...).

davem katinui ukola unsure.gif vargsas jis pas mus...

Saridone, ka veiki? Daug darbo darbe? Prasidejo gal jau pats darbymetis? Nors dar ne ziema.... g.gif
Atsakyti

pamenu, pamenu, ad dar pas tave yra ampules, noreciau jau pradeti jas naudoti, nes gruodzio gale vel skrendu pas berniuka blush2.gif noriu buti grazi tongue.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 11 04, 18:40)
o as norejau pasiulyti i miuzikla nueiti sita. Bet gaia nesusitinkam....

ir as noriu i ta miuzikla nueiti, tik reikia kuria nors diena susitarti ir visoms nueiti smile.gif

O kur kkavka dingus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 04, 22:30)
Eveline, tu dar ne Vilniuj? g.gif

nea, ne Vilniuj, rytoj 8 ryte isvaziuoju is namu... Mama ryte gamins cepelinus, tai jau valgysiu pora dienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 04, 23:36)
ooo, saunu kad atsirado. Tik tu kitakart nepergyvenk kai jam uzplaukia tylos dienos. Va, pvz maniskis komandiruotej jau 9 diena, ir paraso tik viena zinute per diena, ir tik tada kai jam pirma parasau. O siandien isvis neparase nieko, bet ir as jam pirma nerasiau. Tai vat, nezinau kaip rytoj reiks su juo elgtis: ar labai meiliai (kas man nebudinga po ilgo issiskyrimo, nes atprantu greitai nuo MB), ar vel net nepabuciuoti per susimatyma ir buti saltai (kas man priimtiniau, bet negrazu taip elgtis... jis tai pasiilges manes...).

gal tu jau pripratus prie tokiu jusu issiskyrimu, bet man dar iki siol sunku, kai nera salia berniuko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 04, 22:36)
pamenu, pamenu, ad dar pas tave yra ampules, noreciau jau pradeti jas naudoti, nes gruodzio gale vel skrendu pas berniuka  blush2.gif  noriu buti grazi  tongue.gif
ir as noriu i ta miuzikla nueiti, tik reikia kuria nors diena susitarti ir visoms nueiti smile.gif

O kur kkavka dingus?  g.gif

Kkavka Prahoj - komandiruote thumbup.gif
o del ampuliu, galim kada gal pakeliui susitikti trumpam, perduociau tau, kad jau pradetum naudoti. Nes velnias zino kada susitikimas bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 04, 22:39)
gal tu jau pripratus prie tokiu jusu issiskyrimu, bet man dar iki siol sunku, kai nera salia berniuko sad.gif

kad visai nesu pripratus... pirmakart jis taip pradejo vazineti. 2007uju vasara kazkaip atrode jisai ilgiau buvo Lietuvoj pries isvaziuojant i komandiruote. bet prisprasti teks ir susirasti daugiau veiklos. Gal ne daugiau, bet bent jau prie magistrinio tikrai prisesti reiketu, ir netruks tada man MB... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 04, 23:36)

davem katinui ukola  unsure.gif  vargsas jis pas mus...

Saridone, ka veiki? Daug darbo darbe? Prasidejo gal jau pats darbymetis? Nors dar ne ziema....  g.gif

Sėdžiu prie SM, o vyras bumba, kad jaum dėmėsio neskiriu, tik kompui doh.gif
Visų nuostabai šiandien darbo buvo nedaug, namo pusę 6 išėjom. Dar Akropolin užsukau pasidairyti suknės kokios vestuvėms, bet nieko nenusižiūrėjau kol kas schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 04, 22:45)
Sėdžiu prie SM, o vyras bumba, kad jaum dėmėsio neskiriu, tik kompui doh.gif
Visų nuostabai šiandien darbo buvo nedaug, namo pusę 6 išėjom. Dar Akropolin užsukau pasidairyti suknės kokios vestuvėms, bet nieko nenusižiūrėjau kol kas schmoll.gif  verysad.gif

biggrin.gif vyrui truksta demesio....
Maniskis irgi bumba, kai ateinu pas ji i svecius ir iskart prasausi prie interneto trumpam, ir kai pamato kad SM, tai nelabai patenkintas buna biggrin.gif o man taip buna idomu ka priraset, jei manes ilgai nebuna SM... bigsmile.gif
Papildyta:
TiTiJu, tu jau atsigavai po keliones? Jau daugeliui papasakojai apie nuotykius, tai jau pavargai matyt... Mums jau neturesi jegu pasakot... blush2.gif kaip faina, kad vel nusimato kelione... vel imsi atostogu?
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 04, 23:36)
pamenu, pamenu, ad dar pas tave yra ampules, noreciau jau pradeti jas naudoti, nes gruodzio gale vel skrendu pas berniuka  blush2.gif  noriu buti grazi  tongue.gif

O kur kkavka dingus?  g.gif

as i ta miuzikla rytoj su berniuku susitariau eiti. kazkaip labai jis i ta kina su manim nori. tik bilietus perka ir tt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 04, 23:51)
biggrin.gif  vyrui truksta demesio....
Maniskis irgi bumba, kai ateinu pas ji i svecius ir iskart prasausi prie interneto trumpam, ir kai pamato kad SM, tai nelabai patenkintas buna  biggrin.gif  o man taip buna idomu ka priraset, jei manes ilgai nebuna SM...  bigsmile.gif
Papildyta:
TiTiJu, tu jau atsigavai po keliones? Jau daugeliui papasakojai apie nuotykius, tai jau pavargai matyt... Mums jau  neturesi jegu pasakot...  blush2.gif  kaip faina, kad vel nusimato kelione... vel imsi atostogu?

aš irgi pirmiausia įsijungiu SM, kol neperskaitau, nieko namie nedarau blush2.gif
Kodėl šiandien negrįžai į Vilnių? g.gif
TiTiJu, nemokamas atostogas ėmei?
Rimtai, taip norisi išgirsti įspūdžius, nuotaukas pamatyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 04, 23:52)
as i ta miuzikla rytoj su berniuku susitariau eiti. kazkaip labai jis i ta kina su manim nori. tik bilietus perka ir tt.  rolleyes.gif

kaip smagu, kad jis grįžo į protą! thumbup.gif papasakosi ryt kaip filmas? Nu blogiausiau atveju jei pasiūlymas galios ir kitos merginos negalės, aš tau Eveline palaikysiu kompaniją (filmą žiūrėti) mirksiukas.gif
Atsakyti