QUOTE(Eveline @ 2008 11 04, 18:09)
Laba diena 
Gaila, kad cia visos sia savaite uzimtos ir visos vienu metu susirinkti negali...
Bet nieko nepadarysi...
As tai ryt ryte vaziuoju i Vilniu. Nunesiau savo katina pas veterinara. Ir maniskiui tikriausiai erkutes (veterinaras negalejo normaliai iziureti), tai vargsui katinui ausis vale, kaip reke jis... Gaila buvo klausytis, nes labai skaudejo randas... Ir sumokejau tik 60lt (saridone uz savo kiaule 170, ane?)
Qwertama, tai su berniuku viskas gerai jau? atsirado?
TiTiJu, dar turiu tavo 12 ampuliu, kai susitiksim, atiduosiu. Qwertama, o tu jau isbandei jas?

Gaila, kad cia visos sia savaite uzimtos ir visos vienu metu susirinkti negali...

As tai ryt ryte vaziuoju i Vilniu. Nunesiau savo katina pas veterinara. Ir maniskiui tikriausiai erkutes (veterinaras negalejo normaliai iziureti), tai vargsui katinui ausis vale, kaip reke jis... Gaila buvo klausytis, nes labai skaudejo randas... Ir sumokejau tik 60lt (saridone uz savo kiaule 170, ane?)
Qwertama, tai su berniuku viskas gerai jau? atsirado?

TiTiJu, dar turiu tavo 12 ampuliu, kai susitiksim, atiduosiu. Qwertama, o tu jau isbandei jas?
na, lyg ir atsirado pilnas meiles

Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 04, 17:44)
AA, o suomis moka lietuviskai, ar anglu praktikavaisi? Na jo, jei iskart ketinimai perregimi, tai tada nieko faino, kam ir tampytis
Geriau lietuviu berniuku uzsiimk
Tik va gaila, kad to laiko taip neturesi sia savaite, na bet ir jis visada uzsiemes, tai abu tokie dabar busit
O darbelio tai jo, bus nemazai, pavargsi... Bet jo, nera kur detis, ka darysi, bus pinigeliu daugiau.
Man jau baigesi darbas, tuoj einu namo, sake,s kaip tamsu lauke jau

Geriau lietuviu berniuku uzsiimk

O darbelio tai jo, bus nemazai, pavargsi... Bet jo, nera kur detis, ka darysi, bus pinigeliu daugiau.
Man jau baigesi darbas, tuoj einu namo, sake,s kaip tamsu lauke jau

anglu praktikavausi, visai neblogai man ten sekesi kalbetis, aisku puses zodziu nezinau, bet vis tiek