Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gizma @ 2008 10 15, 12:50)
O kaip zinot, kuris rafinuotas, kuris - ne. Ar tik pagal kvapa. Merginos, kurios pirkotes KN, aprasykit, kaip atrodo kokosu aliejus. Lietuvoje busiu tik gruodzio men, tai tada butinai uzsukciau i KN. O siaip azijieciu parduotuvej esu macius daug kokosu aliejaus, bet ant to, kuri nusipirkau, neraso, kad jis rafinuotas.
Dar karteli dekui  4u.gif

kol kas dar isigijus nebuvau, bet gal bus idomu pasiskaityti cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 14, 22:10)
Aš irgi pakometuosiu. Naudojau porą mėnesių Cleansing cream, paskui man jis atsibodo ir nusipirkau Madaros putas. Jas naudojau kokias dvi savaites ir neapsikentusi vėl praėmiau CC tūbelę ax.gif Priežastis paprasta: Madara švelniai nuprausia, tačiau ne giliai, t. y. dienos bėgyje (ar net ryte atsikėlus) oda man kur kas greičiau ir gausiau susiriebaluoja ir pradeda blizgėti nei kad naudojant CC. Po pastarojo tas blizgesys toks nėra labai žymus ir iš bėdos galiu visą dieną pravaikščioti nenusivalius servetėle veido (paprastai tenka kokį kartą per dieną). Po Madaros tikrai greit vėl sublizga doh.gif

o man viskas kas aprasyta tinka tik priemones vietom sukeist reikia man madara daugiau nuima blizgesi biggrin.gif

QUOTE(gizma @ 2008 10 15, 10:22)
Sveikos merginos,
Turiu toki viena klausima - apie kokosu alieju. Jus greiciausiai ji perkates KN. Kaip jis atrodo? Ar daugiau nieko nera ideta, ar grynas kokosu aliejus?


KN yra grynas be priemaisu jokiu nerafinuotas, atrodo baltas sustinges arba jei silta istirpsta ir tikrai stiprus kokosu kvapas, kaip kokiu kokosiniu sausainiu tik stipresnis smile.gif
Atsakyti
Aš pasidalinsiu savo įspūdžiais apie naujus pirkinius iš KN. Pirkau rožių ir atlasinių kedrų hidrolatus (dar kai ką, bet noriu pasisakyti tik apie juos). Žodžiu, labai gailiuosi, kad vietoj nerolio pasiėmiau rožių hidrolatą, nes man rožių kvapas kažkoks erzinantis. Ir niekur jis nedinsta net odai nudžiūvus! Na, gal priprasiu, aš kantri biggrin.gif . Bet suneramino tai, kad juo pasipurškus veidas visas paraudonavo blink.gif. Išmušė tokiu raudonu žemėlapiu visą mano veiduką verysad.gif .Taip skubėjau pabaigti Hauschkos toniką, kad galėčiau išbandyti kokį hidrolatą ir še tau verysad.gif .
O apie atlasinių kedrų hidrolatą tai tyliu blink.gif . Jis smirda šlapimu gun_bandana.gif . Saldžiu, pabuvusiu šlapimu. Pirkau jį vyrui, tai vakar kai pasipurškęs atėjo į lovą, vos galo negavau karsta.gif. Ir dar tokia mintis įėjus į KN buvo "kas čia taip šlapimu paduoda", bet buvo daug žmonių, tai pagalvojau maža kas blush2.gif .
O kaip jums? Gal man čia prieš mėnesines uoslė sujautrėjusi ar laukiuosi? Nebesuprantu.....
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 15, 00:34)
o as maniau, kad monoi su tiare, ir monoi su gardenijomis vienas ir tas pats unsure.gif
niu, ar pakankamai plaukucius sudrekino?

na, lyg visai ir nieko. bet alyvuogių aliejus visgi labiau drėkina. ax.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 15, 08:58)
Pkavėpintas monoi, mano nuomone, išimtinai kūnui, kad skaniai kvepėtum smile.gif

aš labai norėjau kokosų aliejaus, bet praeitą savaitę jo nebuvo. teko rinktis iš monoi. nepakvepintas monoi buvo visai iš galvos išėjęs doh.gif savaitgalį dar kartą dėsiuosi monoi tiare ant plaukų. galiu tik pasakyti, kad plaukai žymiai švelnesni, negu po alyvuogių aliejaus.
kažin ar jau atsivežė kokosų aliejaus KN, labai noriu. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 15, 13:41)
Aš pasidalinsiu savo įspūdžiais apie naujus pirkinius iš KN. Pirkau rožių ir atlasinių kedrų hidrolatus (dar kai ką, bet noriu pasisakyti tik apie juos). Žodžiu, labai gailiuosi, kad vietoj nerolio pasiėmiau rožių hidrolatą, nes man rožių kvapas kažkoks erzinantis. Ir niekur jis nedinsta net odai nudžiūvus!

Man rožių hidrolato kvapas visai malonus ir gana greitai dingsta rolleyes.gif . Gal tavo tiesiog šiaip jautresnė uoslė.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 15, 12:00)
Madoje, yra muiliukų veidui ax.gif Palomina turi su ožkų pienu, balansuojantį muilą, tai jai patinka  smile.gif
Tik gal kaina kam per didelė...

Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimą, gal kas padės ax.gif : man siaubingai išsausėjo kūno oda, pleiskanoja, ir dabar ėmė dar ir berti doh.gif niežti siaubingai, galvojau gal alergija, bet "išėmus" iš raciono įtartiną maistą, niežulys nesibaigė... sudrėkinus odą, (monoi ar logonos pieneliu) niežulys kuriam laikui dingsta, bet norisi stipresnio drėkinimo, mąstau apie sviestmedžio aliejų g.gif gal dar ką patartumėt, kad oda nebūtų tokia sausa g.gif unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 14, 22:26)
Tai kad iki pelno dar taip toli, kaip iki mėnulio...


vienas protingas žmogus man paaiškino, kad prekybininkų (neturiu galvoje konkrečiai tavęs 4u.gif ) veiksmai didinant kainas tokiu laikotarpiu lyg ir turėtų pirkėjams suponuoti nuomonę, kad viskas gerai, čia ne krizė, jei kainos didinamos ar didelės. Ir galima pinigėlius leisti toliau ramiai.

šiaip aš pati asmeniškai per savo gyvenimą nesu darbinėje srityje iš anksto užlaužusi aukštos kartelės dėl sąlygų. Bet man gal sekasi - aš nedarau darbdaviui spaudimo, jis manęs irgi nenori skriausti biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 15, 01:47)
jei pagalvojus, londone prekybininkai irgi moka uz patalpas, transporta.. ir manau dar daugiau.. bet turbut del dideles pasiulos priversti siulyti labai realias kainas.. 

jau ryt kaip svesim  biggrin.gif  alc.gif  thumbup.gif


taigi smile.gif Kartoju, Vergine čia niekuo dėta, ne jos ten verslas, ji samdomas žmogutis 4u.gif , bet man dalies verslininkų požiūris į vartotoją LT yra keistokas, švelniai tariant. Nes jis laikomas ne lygiaverčiu sandorio partneriu, o melžiama karve...Jei kas bent kiek ekonomika domitės, tai žinot, kad jei vartotojų lūkesčiai smunka, verslo pamatai irgi gali būti išklibinti...

įsivaizduoju happybday.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 15, 10:00)
Beje, kažkas Madoj pirko dantų pastą, ar ne katutis


QUOTE(Vergine @ 2008 10 15, 10:17)
Aš irgi šiandien apie Katutį pagalvojau, kad taip daugiau ir nepapasakojo apie dantų pastą rolleyes.gif


katutis dirbo pastarosiomis dienomis daug, o vakarais namie kompą MB užimdavo savo darbams doh.gif

man ta pasta superinė - ėmiau su moliu ir šalavijais thumbup.gif Maloni valyti ir gerai nuvalo, kvapas aštrokas, bet man labai prie širdies smile.gif Kas ieškot ir vis savosios nerandate - rekomenduoju išbandyti thumbup.gif

tiesa, MB vertinimu, tai buvo pati blogiausia pasta iš visų natūralių - net atbėgo klausti, ar nenuodingas dalykas burnoje atsidūrė. Bet jam sunku įtikti doh.gif

QUOTE(Atėnė @ 2008 10 15, 13:41)
Žodžiu, labai gailiuosi, kad vietoj nerolio pasiėmiau rožių hidrolatą, nes man rožių kvapas kažkoks erzinantis.

O apie atlasinių kedrų hidrolatą tai tyliu


lotuliukas.gif

Atėne, aš ne nėščia, o kvapų toleravimas pasikeitė tiek, kad Alterros dušo želėje su rožėmis ir šaltalankiais ėmiau užuosti ne smarvę, o šaltalankius ir dabar su dideliu malonumu ją naudoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 15, 14:41)
Aš pasidalinsiu savo įspūdžiais apie naujus pirkinius iš KN. Pirkau rožių ir atlasinių kedrų hidrolatus (dar kai ką, bet noriu pasisakyti tik apie juos). Žodžiu, labai gailiuosi, kad vietoj nerolio pasiėmiau rožių hidrolatą, nes man rožių kvapas kažkoks erzinantis. Ir niekur jis nedinsta net odai nudžiūvus!


Gal tikrai tavo uoslė labai jautri... ar laukiesi g.gif
Man rožių hidrolatas kvepia labiausiai iš visų. Ir jo kvapas wub.gif Ir pasipurškus nei karto odos dėmėm nemėtė, kaip tik veidukas toks švelnus, kvapnus tampa nuo to hidrolato. Gal reikia ilgiau panaudoti? O gal tau alergija rožėms? Tiesą pasakius, nežinau, ar gali būti alergija rožėms, bet... gal?
Ir Kvapų namai man ... kvepia. Aišku, daug kvapų ten sumišę, bet tikrai nesmirda.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 15, 14:54)
Gal tikrai tavo uoslė labai jautri... ar laukiesi g.gif


su kvapais labai individualu - ir aš rožių kosmetikoje nepernešu sad.gif Be to, gali būti alergija, jeigu dėmėmis išmėtė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 15, 14:54)
1. Kartoju, Vergine čia niekuo dėta, ne jos ten verslas, ji samdomas žmogutis  4u.gif

2. man ta pasta superinė - ėmiau su moliu ir šalavijais  thumbup.gif Maloni valyti ir gerai nuvalo, kvapas aštrokas, bet man labai prie širdies smile.gif Kas ieškot ir vis savosios nerandate - rekomenduoju išbandyti  thumbup.gif

3. net atbėgo klausti, ar nenuodingas dalykas burnoje atsidūrė.

1. drinks_cheers.gif Kadangi ji vienintelė čia pasisakanti yra tos krautuvėlės atstovė, tai taip ir išeina, kad viską jai adresuojam, bet tikrai ne asmeniškai 4u.gif .

2. Primink dar kokios firmos ta pasta rolleyes.gif . O ji turbūt visai neputoja?

3. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 15, 10:00)
Madoje, yra muiliukų veidui ax.gif Palomina turi su ožkų pienu, balansuojantį muilą, tai jai patinka  smile.gif
Tik gal kaina kam per didelė...


o kodel jis 'veido'? smile.gif mirksiukas.gif

muilas kaip muilas smile.gif

kitas dalykas, kad kai zinai konkreciai kas konkretaus zmogaus veido odai tinka, ar netinka, gali to nenaudoti arba naudoti gaminant muila.
pvz taukmedis. vieniems jis super tinka, kitiems - kemsa veido poras. panasiai su kakavos sviestu ir kt pan pavyzdziu daug.

o tokie bendram vartotojui pagaminti naturalus muiliukai nera veidui ar ne veidui. muilai ir tiek. jei tinka veidui - naudoji.


Atsakyti