Siek tiek ir as per paskutine savaite apsipirkau
Pirkau Logonos dantu pasta su mineralais, per jau antra karta, nes labai patio, tik skonis pobjauris
dar pirkau Logonos purskikli plaukams, tai patiko, kad nelipina plauku, tik gal kiek veliasi (bet kai jie tokie ilgi, tai nenuostabu), bet jau geriau tokei, nei isielektrine
KN pirkau roziu hidrolata, bet dar neatidariau, nes neroli reikia isbaigti
pirkau dieviska Ylang ylang extra ir benzoino (nes turi sildomaji poveiki, tai kai mane kankino kosulys issitryniau krutine ir kakla su sviestmedzio sviestu ir laseliu benzoino -tai tikrai yra efektas

) -pasigaminau kremuka rankoms (su abiem aliejukais)
Dar pirkau tamanu aliejuka - gaminsiu paakiu kremuka su primaroza (Laime sake, kad sinergetiskai labai gerai veikia su tamanu aliejum)
Tik pamirsau paziureti kiek KN kainuoja jojobos aliejus-gal kas zino
QUOTE(WeGa @ 2008 10 13, 22:07)
noriu paklausti. cia turbut kunigunda daugiausiai nusimano. kaip yra su glicerinu? geras ar blogas dalykas? kiek jo turi buti kreme, ar gerai, kai antru numeriu eina?
siaip jau kritikuojamas yra gyvulines kilmes glicerinas, o tas kuris isgaunas is palmiu ar kokosu nera kenksmingas (turiu omeny naturalioje kosmetikos, nes ir jo isgavime naudojamos kuo naturalesnes priemones). O del to antro numerio -tai cia gal labiau nuo odos priklauso, vienai -tinka, o kitai -ne
QUOTE(Ajile @ 2008 10 14, 16:50)
Norejau paklaust ar KN yra alieju misinuku nuo celiulito?
tikrai esu maciusi, kad turi receptuka
QUOTE(limbi @ 2008 10 14, 19:36)
Būtent Išlaidų, ypač pačioj pradžioj, labai daug, o dar kai paklausa nėra labai didelė, tai savaime suprantama, kad kainos nemažos

Taigi juk nepirkit - nieks nemuša ir neverčia, kiekvienas turi pasirinkimą
patikek, bet as turiu draugaiciu, kurios taip pat turi savo verslus ir siunciasi is JAV ir pan., taip -viskas kainuoja ir atsiuntimas ir ismuitinimas (ir nuolat brangsta), ir sandeliavimas ir t.t., bet tikrai neuzsideda 200 % antkainio, nes supranta, kad parduodamos realesnemis kainomis -jos kur kas greiciau pasidarys pelna (kalbu apie metus, ne menesius), nes maziau zmoniu siusis is uzsienio, o pirks is ju (laiko ir kainos santykis pirkejui naudingesnis LT atveju), kai tuo tarpu ju klientai ant tu paciu prekiu is ten pat atveztu uzsideje n % antkaini
Butent del to priezasties as ir neperku prekiu, kuriu kaina (ne kokybe) yra perdeta

Visai kitas reikalas jei reikia rinktis tarp pigaus, bet ne kokybisko ir brangaus bei kokybisko -net nesvarscius renkuosi brangu, bet kokybiska
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 14, 20:37)
..o mano galva lietuvoje prekybininkai nerealius antkainius uzsimete
man tai atrodo cia prekybininku godumas lietuvoj ir tiek..

jie nori greitai ir visko (
vakar uzsukau i viena batu parduotuve, na tokia gan eiline -tai pigiausi batai - rudeniai prasidejo nuo 680, tai pirmas klausimas buvo -kiek kainuos zieminiai batai
, padoresne rankine 400-500lt 0kai kokiam Milane ji perpus pigesne, o italu atlyginimai uz musu kur kas didesni -tikrai idomi musu prekybininku logika. Juk kai zmogus turi pinigu -tai nuvarai i Vokietija, Italija, ar Olandija ir nusiperki viska 
)
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 15, 09:05)
O kur galima gauti natūralaus kokosų aliejaus? KN?
nerafinuoto turbut tik KN, kitur yra rafinuotas
QUOTE(gizma @ 2008 10 15, 09:22)
Sveikos merginos,
Turiu toki viena klausima - apie kokosu alieju. Jus greiciausiai ji perkates KN. Kaip jis atrodo? Ar daugiau nieko nera ideta, ar grynas kokosu aliejus? Gal Jus is manes ir pasijuoksit, bet azijieciu krautuvelej isigijau kokosu aliejaus. Bet jis ne grozio tikslams - skirtas kepimui ir pan. Jokio kvapo jis neturi, o atrodo kaip sustinge taukai. Jei plaukus tepuosi alyvuogiu aliejumi, kuris irgi yra nuo virtuves stalo, kazi kaip sis kokosu aliejus plaukams
Kitas klausimas - ar kas esate naudojusios argano alieju. Laukciau atsiliepimu.
Labai dekui uz atsakymus
Bene vienintelis budas atskirti yra kvapas, rafinuoti visada bekvapiai, o nerafinuoti kvepia kokosu. Alyvuogiu aliejus virtuvinis turbut yra pirmo spaudimo, kuri tepi ant plauku?
As planuoju pirkti argano alieju, bet cia butu po kokiu 2-3 savaiciu. Tada galesiu ir parasyti atsiliepimus, jei dar bus aktualu
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 15, 13:44)
Turiu klausimą, gal kas padės man siaubingai išsausėjo kūno oda, pleiskanoja, ir dabar ėmė dar ir berti niežti siaubingai, galvojau gal alergija, bet "išėmus" iš raciono įtartiną maistą, niežulys nesibaigė... sudrėkinus odą, (monoi ar logonos pieneliu) niežulys kuriam laikui dingsta, bet norisi stipresnio drėkinimo, mąstau apie sviestmedžio aliejų gal dar ką patartumėt, kad oda nebūtų tokia sausa ?
man tai stebuklingas aliejus yra sezamo, dar labai gerai yra kokosu ir tamanu aliejai