QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 05, 10:11)

kaip tik nusipirkau prieš porą dienų Eurovaistinėj. Man tik putų kažkaip per daug. O skonis man iki šiol lieka nr. 1 - Hauschkos "Neem and mint"

Weledos išbandžiau ratanijos, augalinę ir medetkų, tai pasigendu švarumo pojūčio po išsivalymo

Dar noriu pabandyti Logonos ir Urtekram.
aha lyginant su kitom naturaliom pastom tai L'Angelica labai putoja..
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 12:39)
O vat Weleda veido kremukas Iris netiko. Pradejo berti mane nuo jo lupu srityje.
O sese naudojo Dr. Hauschka aliejuka veidui riebiai odai, tai is pradziu labai patiko, maziau riebalavosi oda, bet paskui pradejo berti ir sauseti oda pre lupu (raudona vieta dabar tenais). veido kremo is naturaliu tikrai nepirksiu daugiau.
man Weledos irisu drekinantis irgi nelabai patiko, bet va su migdolais drekinantis (jautriai odai) man tai labai labai patinka
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 15:40)
o kuris labiau patinka?
Papildyta:
as siuo metu viena is tu L'Angelikos pastu naudoju. nieko ypatingo, bet nelabai kuo nusileidzia kokiai nors sante pastai (nepamenu kuria bandziau

), kuri kainuoja dvigubai brangiau.
negaliu isskirti kuris man labiau patinka, nes kazkaip viena diena patinka saldesni kvapai, kita rugstesni

tai taip ir kaitalioju balzamus pagal nuotaika..
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 05, 16:19)
labai fainai atrodo
QUOTE(agnuta @ 2008 11 05, 17:05)
labai grazu
o kaip atmatuoji ingredientus? ar ne namuose gaminaisi?

man atrodo buvo jau apie tai kalbeta, bet nebeatsimenu

biciu vasko galima KN isigyti ar as kazka maisau?
as tai turiu is ligonines pora indeliu kur vaistus ligoniams nesa (ten sugraduota iki 30 ml)
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 05, 17:42)
vis pasidairau i tas kempines, bet pagailiu vis pinigeliu...