Įkraunama...
Įkraunama...

Ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje?

As del saves noreciau numest kg.Kad atrodyciau,kaip pries 7metus biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau sverti tiek kiek pries nestuma ir uzsiauginti ilgus plaukus
Atsakyti
Ilgesniu koju, lieknesnes figuros, ilgesniu plauku rolleyes.gif
Atsakyti
Numesti nestumo metu uzsidirbtus kilogramus, nors as jau pusiaukelej smile.gif
Atsakyti
Net nezinau ka noreciau pakeisti kartais nieko, tuo ir esi unikalus nes savitas, o kartais labai daug ka, na bet balti dantukai ir didesne krutine manau unikalumui nepakenktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2009 05 06, 23:21)
Numesti nestumo metu uzsidirbtus kilogramus, nors as jau pusiaukelej smile.gif

Jo ir man reiketu ax.gif
Atsakyti
Visiskai nieko, esu labai patenkinta savo isvaizda. bigsmile.gif nail.gif
Atsakyti
norėčiau kad nebūtu tarpų tarp dantų ir atgauti figūrą kaip prieš nėštumą
Atsakyti
As tai noreciau numesti visus kg, kuriuos priaugau per nestuma...tik beda, kad jie prilipo prie manes ir ne krust verysad.gif Ir dar, plaukai. Per nestuma gan neblogai pailgejo, tad noreciau dar truputi ilgesniu smile.gif Visada turejau silpnybe ilgiems plaukams ax.gif
Atsakyti
Galbūt norėčiau, kad nebūtų smakro duobutės, nors jei atsirastų reali galimybė tai pakoreguoti, kažin, ar rinkčiaus... g.gif
Atsakyti
Turiu labai nezymia duobute smakre, tad labai labai noreciau, kad jos nebebutu. Siaip nenoriu varyti Dievo i medi, bet kartais dar man nelabai patinka mano nosis rolleyes.gif Taciau nesiruosiu kazkokioms plastinems korekcijoms - del menko komplekselio tikrai nenoreciau gultis po skalpeliu.
Atsakyti
plaukus galima atsiauginti, svori pasistengus irgi galima nuesti...

as tai noreciau ilgesniu koju ax.gif o siaip daugiau nieko nenoreciau keisti, o jei ir noreciau tai yra imanomi dalykai smile.gif grazesne oda, svelnesni plaukai, tvirtesnis uzpakalis ir plokstenis pilvas tongue.gif
Atsakyti